ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2024

• 42 269
  • 766
  •   1
Отговори
# 360
Днес аз съм 7с2д и до този момент гадене/повръщане не съм имала, но определено миналата седмица усещах почти постоянно едно такова.. леко гадно, ама на ръба с глад. Като гадене от глад бих го определила. Интересното е, че има някакви храни, които само да си ги представя и знам, че не искам да ги виждам/помирисвам/опитвам! Имахме една домашна туршия в хладилника и помолих ММ да я изхвърли и да изчисти кутията в която я държахме, защото без да съм я поглеждала, знаех, че ще ми се догади от нея. Също така същото чувство имах и към една баница със спанак. За мое щастие обаче така ми се осладиха всякакви зеленчуци! Леле, мами, толкова вкусни не са ми били краставици и домати в живота. Огромно удоволствие изпитвам, сякаш ми се е отключила някаква чакра. Същото е и с плодовете. Доядоха ми се ябълки, ягоди, банани, разбирам тази шега за бременните, дето пращат мъжете си посред зима да търсят череши Joy

Продължавам да се чудя какво да правя с прегледите, имам запазени на 18, на 25 при втора и трета АГ. Искам и при още една да ида, да видя как ще протече прегледа, защото 10-та седмица ми почва на 25-ти и до края на месеца трябва да съм избрала при кого да се следя, а освен да им гледам снимки в интернет и ако намеря някоя лекция, която са изнесли, че да чуя как говорят и се изразяват - по друго не мога да направя добри заключения. Вие по какви критерии избирате при кого да си запазите час? Притеснявам се, че и прегледи в поледния момент е невъзможно да се запазят, за БХС как да разбера кой прави? От вас дочух че друг специалст а не проследяващият АГ извършва този преглед.

# 361
Аз се върнах от почивка и пак почнах с филмите за спонтанен аборт. Днес направо не мога да се фокусирам, искам да знам какво се случва.

Мисля да си запазя по-скоро час при АГ в Щерев, където планирам да се следя. Някой разглеждал ли е актуалните цени на пакетите им за проследяване? Аз се следях и родих там, но беше преди цели 5 години и от тогава не съм гледала. Ще питам като отида на място.

# 362
И аз все съм с притеснения и черни мисли.

# 363
Шишарче,аз съм същата. Вчера си правих гръцка салата, с такава наслада я изядох...
И за баницата със спанак съм така😁 имаше вкъщи преди дни,попринцип ям,но в този случай дори не я помирисах🤣
Аз случайно попаднах на моята докторка и ми направи много добро впечатление на първия преглед и мисля при нея да си остана. Няма да търся други, освен ако нещо с кистата ме съмнява и не е ок, евентуално тогава. Стискам си палци да се е смалила преди следващия преглед😁

# 364
И аз хапвам домати и краставици, портокали, даже диня ми се дояде, пращах мъжа ми. 😄

# 365
The black dog, ans, blondyberry стискам ви палци за туптящи сърчица! И на всички останали всичко да върви наред и да не ви тормозят черни мисли. Green Heart

Dream90, имам приятелка с подобен случай и точно затова искам така да ги наредя нещата.

За храната и аз мога от далеч да я преценя. Също ми се хапват свежи неща, а най-много не ми се яде месо.

А за гаденето, аз имах няколко ужасни дни на постоянно гадене. Сега съм по-добре - просто повръщам, без толкова гадене. Grinning Но пък гърдите ме болят и пробождат ужасно. Пак по този въпрос - кога планирате посещение на мамолог?

За проследяващия лекар, аз исках първо да се ориентирам при кой бих родила и след това да видя дали може да ме проследява. Така ако в хода на проследяването установя, че не ми харесва този лекар за раждане, мога да го сменя. Идеята ми е да познавам добре лекаря, при който ще раждам, за да ми е спокойно. И другото мисля да се следя по ЗК, а за морфологиите и самото раждане да си платя.

# 366
ВаНиЛа и аз уж с такъв подход тръгнах да разглеждам АГ, но установявам, че пак няма гаранция, че този лекар ще е на смяна, ако съм естествено раждане. Насочила съм се към МБАЛ Надежда, казват, че който и от тях да е е добър избор, но минимума на който държа е да е жена. Как се процедира в случай, в който естествено тръгна да раждам и има само мъже на смяна? Смейте ми се, но още от тинейджърка нещо много сериозно ме отблъсна да бъда преглеждана от мъж, изключително неприятно ми е, всичко е психологическо, не е проблемът в подхода или отношението, просто ми е неприятно.

# 367
Аз го преглътнах това с мъжете. Simple Smile Не знам как е с това за смените, но мисля, че хич няма да ти пука тогава мъж ли е , жена ли е.

Забравих да ви разкажа какво стана с моята болка в ляво. Писах на доктора и ми каза да пия 3x1 но шпа и ако не мине да ходя на преглед. Е мина. Simple Smile Явно е от разтягането и наместването нещо.

# 368
Аз го преглътнах това с мъжете. Simple Smile Не знам как е с това за смените, но мисля, че хич няма да ти пука тогава мъж ли е , жена ли е.

Забравих да ви разкажа какво стана с моята болка в ляво. Писах на доктора и ми каза да пия 3x1 но шпа и ако не мине да ходя на преглед. Е мина. Simple Smile Явно е от разтягането и наместването нещо.

Ох аз също имам разни болчици ..ляво, дясно.....като че ли в яйчниците, не съм сигурна..
Надявам се и аз да е нормална болка.

# 369
Здравейте момичета♥️Честито на всички и  до пухкав финал!👼Исках да ви питам кога най рано може да чуе пулс?

# 370
Пулсът май към 7 г.с.

За да не е мъж при раждането, трябва избор на лекар и екип.

Аз раждах при най-добрия доктор, според мен във Варна. Сега търся в Бургас.
Моят АГ иначе е мъж, мн е мил, но не изражда.

# 371
Пулсът май към 7 г.с.

За да не е мъж при раждането, трябва избор на лекар и екип.

Аз раждах при най-добрия доктор, според мен във Варна. Сега търся в Бургас.
Моят АГ иначе е мъж, мн е мил, но не изражда.

Аз съм от Бургас. Записала съм се при Кироваков за 10 г.с. Той изражда.
Близнаците ги раждах в София по препоръка на бургаски лекари, но третото мисля да е в Бургас.

# 372
Аничка, чувала съм, че Кироваков е много добър спец. и готин като човек. Подкрепял нормалното раждане. Ти нормално ли ще си или секцио?
Аз май искам секцио.

# 373
Момичета, можете ли да ми препоръчате лекар за фетална морфология в София? Благодаря.

# 374
Тази вечер отново видях течение, този път кафяво и веднага на преглед.
Сиси, още тази вечер се видях с Кироваков. Взе ме без час, в края на работния ден, дори преди пациентката с час ме покани.
Имала съм леко отлепяне и няколко дни ще съм в болничен. Сега всички ще разберат, защото пише на диагноза застрашаващ аборт, ама вече не ми пука. Поне ще знаят що съм изморена и от време на време прежълтяла като ми се гади. Тези хапчета и аз ги взех. Антиметил. Снощи и сутринта повръщах. Поне с тях само ми намаля гаденето и спира повръщането.
Близнаците ми са родени нормално. Ако всичко е наред с бременността не виждам защо да се прави операция.

Общи условия

Активация на акаунт