Лещи за очи - 9

• 29 603
  • 410
  •   1
Отговори
# 375
От години купува от leshti.bg и досега не съм имала такъв проблем с дълга доставка, а със сбъркан адрес, затова ги пускам до офис или автомат.

# 376
  • София
Погледнах в лещи бг и там също се чака (1 до 2 седмици предполагаемо), но сайтът ми предложи да ги замени с някакви други опции, налични веднага, някой ползвал ли е за астигматизъм Air Optyx plus HydraGlide на Alcon?
Имаше и Biofinity Toric, за тях отзиви някой има ли?

# 377
Здравейте.
А лещите възможно ли е да се закупят от оптика или само с поръчка в различни сайтове става?

# 378
  • В полите на Пирин планина
По принцип е възможно, но за по-масови диоптри.

# 379
Погледнах в лещи бг и там също се чака (1 до 2 седмици предполагаемо), но сайтът ми предложи да ги замени с някакви други опции, налични веднага, някой ползвал ли е за астигматизъм Air Optyx plus HydraGlide на Alcon?
Аз ултра съм ползвала само еднодневни, но ако трябва да направя сравнение с биофинити, биофинити печелят. А доколкото съм чела по форуми, на биофинити са и едни от най-добрите торични лещи. Така че не пречи да пробвате, ако има опция за по-бърза доставка.

# 380
  • София
Купувах на сина ми Biofinity toric . Нещо му били меки и лигави при слагане.  Почнах да купувам дневни вече, защото явно има някакъв проблем с лявото око и лещата според него съвсем 2-3 носения се поврежда,  но и преди торичните било така.  Сега смятам да поръчам Total торични дневни.

# 381
По принцип е възможно, но за по-масови диоптри.
Моя диоптър е +2,75 за близо и +1.00 за далече,  не знам дали е от масовите, изписаха ми рецепта за очила, досега носих очила само за близко, но за навън изобщо не ми е удобно с очила, искам да премина на лещи,  та затова се интересувам!

# 382
  • В полите на Пирин планина
Трябва специална рецепта за лещи. Поне за късогледство и минусови диоптри е така.

# 383
  • пустинята Гоби
От оптика могат да се закупят всякакви диоптри, моят не е масов, но става с поръчка и се чака 2-3 дни. Аз имам астигматизъм, освен това вече купувам лещи с добавка за далекогледство и в началото поръчвах от оптика, че не можех да се ориентирам какво да си купя.

# 384
От оптика могат да се закупят всякакви диоптри, моят не е масов, но става с поръчка и се чака 2-3 дни. Аз имам астигматизъм, освен това вече купувам лещи с добавка за далекогледство и в началото поръчвах от оптика, че не можех да се ориентирам какво да си купя.

Благодаря, че споделихте, на мен също ще ми е за първи път и исках да съм на ясно, дали с рецептата за очила, мога да си поръчам направо лещи от оптиката?

# 385
  • пустинята Гоби
По принцип можете, но щеше да е добре да си изговорите с офтамолога диоптъра на лещите, особено ако има някаква особеност. Не пречи да питате в оптиката, там принципно има и лекар.

# 386
Задължително трябва да се пита офталмолог ако в рецептата не са посочени диоптри за лещи, може и в оптиката. При мен диоптрите за лещи са с 0.25 по-малко, но за всеки е различно най-вероятно.

# 387
А поставянето и махането на лещи, наистина ли е толкова трудно? С хигиената проблем няма да имам, но поставянето и махането малко ме притеснява, а и на близо, както трудно виждам, не знам дали ще се справя, а много ми се иска!

# 388
  • пустинята Гоби
Не е трудно, щом деца се справят.

# 389
А поставянето и махането на лещи, наистина ли е толкова трудно? С хигиената проблем няма да имам, но поставянето и махането малко ме притеснява, а и на близо, както трудно виждам, не знам дали ще се справя, а много ми се иска!
Аз нося лещи от 10 години.Помня много ясно, че първите пъти ми беше малка трудно,но свикнах.

Общи условия

Активация на акаунт