Пазаруване от about you - тема 26 (февруари)

• 80 864
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Вчера вечерта направих поръчка и нямах рулетка, а се имам за стар потребител 😂

Сумата беше за около 38 лв, затова предполагам, че има връзка със сумата.

# 151
Вчера вечерта направих поръчка и нямах рулетка, а се имам за стар потребител 😂

Сумата беше за около 38 лв, затова предполагам, че има връзка със сумата.

Всъщност първото питане беше за рулетка БЕЗ поръчка. Което е различно от рулетка СЛЕД поръчка.
Втори ден ми дава да въртя синята рулетка без да съм направила поръчка. Това ново ли е?

# 152
Нямам ролетка нито за преди, нито за след поръчка. А съм клиент от първия ден на сайта в България. Имам някакъв тъп купон за 5%.

# 153
Сега видях, че първата ми поръчка е от януари 2021 година, имам рулетка всеки ден и без поръчка.

# 154
  • БГ
Здравейте,
да дам отзив за дългия елек на noisy may - https://www.aboutyou.bg/p/noisy-may/elek-dalcon-10750374 . Поръчах XS, но се оказа уголемен с 2 размера и си е чиста М-ка. Въпреки добрата цена на която го взех - ще го връщам.

# 155
Само един път път имах рулетка.
Обаче получих купон за 10% отстъпка за извинение за забавена поръчка, за профил който не съм ползвала сигурно от година 😎😄

# 156
Аз пък бях останала с впечатление, че тези които пазаруват често не им дават рулетка, защото те така или иначе правят поръчки. А се опитват да стимулират останалите. Ма кой ги знае какъв им е замисъла.

# 157
И аз нямам рулетка от няколко месеца насам не се е появявала, може да им пишем да ги питам защо 😁

# 158
# 159
Взех колана от намаленията. Хубав е и остава.

# 160
  • Варна
На това ли му казвате рулетка?
Имам го за някакви мижави 5%, но това не е рулетка.

# 161
Това са купони, да. Не е рулетка и за мен. От рулетката отиват в мейла ми, не в секция купони.
Както аз имах инд.купон за тлъст процент преди време, за около ден. Индивидуалните купони...

# 162
Но като вляза и ми дава да завъртя синята рулетка. Утре ако ми дава ще покажа. Имам валидни до 25.02. Само няколко са за ден два.

# 163
Но като вляза и ми дава да завъртя синята рулетка. Утре ако ми дава ще покажа.

И къде ти отива кода после?

# 164

Индивидуален ваучер.

Общи условия

Активация на акаунт