Пазаруване от about you - тема 26 (февруари)

• 80 870
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз съм със старата жълта рулетка и двата мижави 5% сини кода за някои артикули, които изчезват като има намаление на сайта.

# 166
Аз днес я извъртях вече, но над купоните, в секцията с купони ми излиза. "Спечеленият" купон отива при останалите сини, пак там в секцията с купони. Дали ще излезе след поръчка, също си мисля, че има връзка със стойността на поръчката, за по-малки не ми е излизала, но не мога да твърдя със сигурност.

# 167
Всеки ден се върти рулетка- днес имам 20% за сутиени.

# 168
Дами, това яке става ли за студ?

# 169
И на мен ми дава рулетка всеки ден и отстъпката се зарежда в купони.
Отделно след поръчка пак ми дава рулетка.
Отделно ми дава 25% отстъпка за ново приложение за 1 месец .А няма такова нещо ново приложение от години съм с приложението ...

# 170
Скрит текст:

Не, поне за мен. Аз съм зиморничава. Но пък седи много добре. Ще го нося, когато е "топло".

# 171
И аз съм от тези, на които им дава да въртят рулетка всеки ден. Натрупала съм 4 кода + двата за 5%. За съжаление са индивидуални и не могат да се преотстъпват.
Интересно, че и на мен онзи ден ми даде на по-стария ми профил 25% за първа поръчка през приложението. Мислех, че е бъг, но щом и на други дава... Поръчах веднага една блузка и едни дънки. Хубавото е, че не се наложи да пълня кошницата до 100 лв., за да ми намали с 25%.

# 172

Нося го редовно, но моето е тъмносиньо.
Стои страхотно, вталено е.
Леле, цената си я бива, ноември беше 55 лв.
Елекът на Noisy May също го върнах, беше уголемен.

# 173
Ето къде е синята : 
Скрит текст:

# 174
  • София
Такаааааа......днес си взех две от якетата на Куджо. И двата модела бяха с по една появила се ХС бройка, която аз веднага поръчах.
Първото - INGRAM 3 MATT пристигна в плик. Като го отворих плика първото нещо, което ми направи впечетление е материята, и че на места усещам дупки (демек няма пълнеж, някак разместен). Облякох го и ме лъхна миризма на специфичен омекотител или ароматизатор за пране! Загледах етикета, ами той превързван на гърба на мястото на кукичката за закачане! С една дума якето е прано. Видя ли са, че пълнежа се размества, вързали са етикета и са го върнали!!! Ами нямам думи! От страна на АУ явно няма никакъв контрол относно върнатите поръчки, както и друг път е коментирано. Много жалко защото якето е точно моя размер, седи ми като втора кожа и много ми хареса. Не знам обаче с такава материя и пълнеж дали бих поръчала отново....

Второто - TYNSE дойде в кашон, не мирише на прано или мръсно 😆. На първо четене мисля, че е връщано, но не е носено или прано. Материята ми допада повече по-твърда някак, магнитното закопчаване ме изкефи. Проблема е че с другото се харесах повече. Много по-добре ми седеше INGRAM, можеше би заради по-меката материя седи така идеално по тялото ми. Но ще видя до понеделник, може би ще оставя TYNSE, а естествено INGRAM колкото и да не ми се иска ще се наложи да върна.

По-късно ще кача снимки как ми седят.

# 175
Кое не е рулетка? Днес сутринта я въртях. Появява се там, където съм посочила всеки ден.
На това ли му казвате рулетка?
Имам го за някакви мижави 5%, но това не е рулетка.

# 176
Аз също я нямам, явно е само при някои версии.

# 177
Абе тези зимни намаления ми се струват слаба работа. Вярно инфлация, но като се сетя миналата зима какви попадения и удари имаше, от ноември до февруари беше нон стоп яко поръчване.....🤔сега нищо. Въртят се някакви малки намаления, или пък хич, даже и с купон не се получава нищо интересно.
Съдейки по отзивите в темата, е имало добри цени само на Куджо, Десигуал, и кожените якета.

# 178
И аз това забелязах....втора седмица няма нищо....предната година като съм започнала от 17.01 до 18.02 всяка седмица по няколко поръчки ...

# 179
Никога не съм имала рулетка-жълта, синя или каквато и да е. Аз ли не гледам както трябва не знам. Само мижавия -5%. А не като да не поръчвам. Поне 3-4 поръчки месечно. Добре, че са намаленията и кодовете.

Общи условия

Активация на акаунт