Пазаруване от about you - тема 26 (февруари)

• 80 884
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 195
Имам върнати неща на 17.01, все още не е отразено връщане, нито има върнати пари. Има ли други като мен?

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 10:19 от galena1206

# 196
# 197
  • София, Манастирски ливади
STEFIE25 я намалява до 50 лева.

# 198
Аз чакам някой ботуш да изпадне за дъщерята, обаче не ги намаляват кой знае колко, стоят си на 200+ и толкоз.
То зимата ще свърши.

# 199
Аз приключих със зимните обувки...Grinning..достатъчно си накупих за тази зима.

# 200
Е, как приключване, миналата година от средата на февруари беше лудото поръчване и мерене на зимни обувки

Lemy , добре се появила

Barbie, какво направи с якетата? Направо им пиши на документа за връщане, че якето е прано

# 201
  • Smolyan
Здравейте момичета, прочетох на първа страница поста, но не успях да си отговоря на един въпрос. Ще бъда много благодарна ако някой ми разясни. Когато се получава  пратка от about you нали имаме възможност да я разгледаме и тогава да решим дали да я приемем и платим. Ако пратката съдържа няколко артикула, дали е възможно да се върне примерно един от тях и да се платят само останалите от пратката още докато куриера е при нас, или е нужно да се плати цялата пратка и чак тогава да се върне единия брой и да се чака възстановяване на сумата? Благодаря 🌻🌻🌻

# 202
Щефи, благодаря 🤗
Сега си погледнах историята на поръчките, докъдето мога да стигна, че не ми се отварят докрай - повечето ботуши и обувки съм поръчвала края на януари, но си права, че имам поръчки и февруари.
Ще чакаме значи, но нямам големи очаквания.
Поиграх си малко да снимам малка част от поръчките от миналият януари:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 11:29 от Lemy

# 203
И аз това се канех да напиша, нищо общо няма сегашното намаление с миналогодишното. Само нещата на десигуал и кожените якета бях на наистина добри цени. И аз гледах, че миналата година от края на януари до средата на февруари много съм поръчвала, но имаше наистина уникални оферти.

# 204
Леми, цените на обувките от линка ти не са нещо кой знае колко изгодно Simple Smile
На такива и дори на по-ниски си купих последните два месеца...от тук и от др.сайтове...
Тоест. .не виждам уау цени да е имало февруари 2023...
Помислих че за 30-40 лв говорите, пък то...
Ето попадения от декември

# 205
Ами за мен са уау. Моделите и марките които съм показала, не са били на по-ниски цени.
Аз гоня определени неща, а не каквото изпадне най-евтино.
Ако си купила ботуши Рикери и Тамариси, по-евтини от моите цени, евала.

# 206
Баш уау си бяха цените миналата година, що бооксерки , суитчери и обувки напоръчах тогава. Чудни боти на Тамарис, раница, чанти, обзаведох колежките. Всичко си е живо и здраво и се носи с кеф до днес.
Сега освен Десигуалите , и то като гледам и от тях сме разочаровани, не виждам такива намаления. Куджо- та с разместена вата и боти не за всеки вкус, ай мерси.

# 207
Зимните, а и летните намаления миналата година бяха много по-добри, имам големи попадения на качествени марки. Но зимните бяха истинско избухване, помня, че и мм намаза, за мен и детето е ясно Mr. Green

# 208
  • Пловдив
Zuzi, не може да се плати част от пратката. Плаща се цялата и после можеш да върнеш артикули. Впоследствие,в рамките на 100 дни, можеш да върнеш и други от тази поръчка,като трябва да отбележиш връщане в самата поръчка и да си разпечаташ документите,които се слагат в пакета.

# 209
  • София
Ами за мен са уау. Моделите и марките които съм показала, не са били на по-ниски цени.
Аз гоня определени неща, а не каквото изпадне най-евтино.
Ако си купила ботуши Рикери и Тамариси, по-евтини от моите цени, евала.

Общи условия

Активация на акаунт