Пазаруване от about you - тема 26 (февруари)

• 80 429
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 975
А може и да е грешка на сайта.
За моето Куджо пишеше че не се пере, но на етикета му пишеше друго, че се, пере Simple Smile

# 976
  • Пловдив
На мен пак ми го отказаха това яке. Гола ще ходя 😁

# 977
Утре Гоше яко ще ми отупа..портфейла или картюхата Joy..три поръчки идват...шапки, пуловер, дънки  якета таман три Stuck Out Tongue Winking Eye

# 978
  • Пловдив
Рекламирам си ботите.
Снощи се опитах с едни клипчета от нета (с вилица) да си нанижа обратно едновременно от двете страни машинката на ципа, но не успях.
Нервирах се, почистих ги и днес им писах в контактната форма, с номер на поръчка, с клиентския ми номер... описах дефектите, приложих и снимки на разнищения тегел на петата.... и на документа за връщане в кутията също написах с химикал, че е рекламация и че съм описала проблема в имейл.
Сега в обедната почивка ще отскоча до близък офис на Еконт.
Предполагам, че няма проблем, че генерираната товарителница (и залепена) за връщане е от офис на Еконт, в който ги получих, а ще отида в друг офис (който ми е близък до работата). Все пак пише, отидете до най-близкия офис или си повикайте куриер на адрес (даже!)....

# 979
Аз щях да ти казвам вчера, че на обущар могат да ти сложат машинката, срещу 1 до 3 лв., ама си помислих, че си знаеш.

# 980
  • Пловдив
AeroJ
на чанти и якета съм успявала и сама....
Както и да е, реших го.
Sunglasses

# 981

Промазано стои отвън.
Умалено  е леко.

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 12:51 от teta75

# 982
Аз пуснах и двата цвята. Бях убедена, че ще си оставя черното,  а бежовото ще върна...сега се чудя какво да правя. Много якета,много палта, много нещо...ноо бежовото е със златни ципове,   а черното със сиви Sad обичам златничко аз. Ще го мисля...
И за съжаление даа, пише да не се пере. То н аякето нищо няма да му стане, ясно ми е, само това отвътре където пише само сухо почистване то ще се развали

# 983
Ако може пускайте линкове на коментарите с якета.
Тези оферти ги подминах, не са моето, но знае ли се, може нещо да имам предвид за друг път

# 984
Бежовото не го отворих, че нямам голяма торба, да си го прибера вкъщи...реших че в оригиналната опаковка от АЮ ще ми по-лесно, че има и дръжка...

Да, сега гледах и вътрешният етикет, единият е със състава, другият само със символи, няма текстова част за поддръжката...

Рошавото на качулката може да се маха - има тиктак копче и друго отвътре с ластиче.
Самата качулка отвътре е подплатена с друго мъхнато имитация на косместа кожа....
Аз както писах мисля едното да го подаря на систъра, тя много ходи по баирите, ще й влезе в употреба си мисля...

Линкове имаше назад...който следи темата, знае за кои говорим. Който не я следи...за него няма значение, защото вече не са на 37 лева...Simple Smile и едва ли си заслужават на редовната цена от над 400 пари...

# 985
Тета, дебело ли е якето?

Иначе пишеше да се носят на химическо.

"Да не се пере
Неподходящ за сушилня
Химическо чистене с перхлоретилен
Да не се глади
Да не се използва белина"
На този модел го гледах:
https://www.aboutyou.bg/p/alpha-industries/zimno-yake-12296389

# 986
Тежко е, не е дебело в смисъл бухнало. Има нещо вътре зашито, не знам какво е ..вата ли, друго ли. Като софтшел ми е на пипане външно..промазано такова стои.
(Кройката е като на класическа парка.
Копчетата могат да се махнат..и става парка. То си е де, парка някаква...

# 987
Проспала съм точно тези, добих представа от линка на Aero, благодаря.
Грозни са в моите очи и си струват колкото намалението, като някои модели на only

# 988

"Да не се пере
Неподходящ за сушилня
Химическо чистене с перхлоретилен
Да не се глади
Да не се използва белина"
На този модел го гледах:
https://www.aboutyou.bg/p/alpha-industries/zimno-yake-12296389

Аз говорех за етикета, пришит на самото яке.
В сайта какво пише, не е меродавно...видяхме, че има разминавания в куджовците.
За това исках самият етикет да видя...

# 989
Такъв нямаш ли? Някъде под вървите за пристягане отвътре.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт