Пазаруване от about you - тема 26 (февруари)

• 80 409
  • 1 082
  •   1
Отговори
# 990
На 22-ри върнах част от пратка. Отразява ли се по някакъв начин в профила? Дали въобще са получени при тях или направо връщат парите по сметката?

# 991
На 22-ри върнах част от пратка. Отразява ли се по някакъв начин в профила? Дали въобще са получени при тях или направо връщат парите по сметката?
Отразява се в профила в поръчката, срещу продукта се появява поле в жълто, връщане. Около седмица минава до отразяването и още няколко дни до връщането на парите по сметката. Значи към четвъртък ще ви се отрази.

# 992

Такива има. Тях описвах..Simple Smile
То ясно че не се пере де...

# 993
  • София
Сериозно ли струват400 лв на редовна цена? Ужас, дори и 37 лв са им много.

# 994
Потърсете инфо за марката, като цяло държи цени и тези якета бяха истинска находка. Не са грозни, за разходка в парка или планината са супер. За заведения и градски разходки си има друг тип якета и палтенца Wink

ПС: Тета, чакаме да “моделстваш”

# 995
Якетата са топ. Няма такава цена. Тежко е,масивно,топло и здраво. Не е софтшел,а полиамид (найлон) - нормално за марката. Който е имал яке на марката,знае за какво говоря.Повечето модели са им такива. Софтшела е различно,там е полиестер и еластан,наподобява лек неопрен. Супер са якетата. Аз имам черното преди години,сега майка ми го носи. Пере си го. Но го взех тогава на около 180лв на промо. Тука стана нещо,като куджовците. Някой бяха 154лв на нормална цена без никакво намаление,и същия модел но друг цвят 350/380лв и съответно намален. Тогава някой пита защо така? Тогава не обърнах внимание. Тук същото стана. Но цените за 37лв и 45лв - това е без пари за такова яке.

cvetelina8989 - остави си ги,такава цена няма никъде,ама никъде. Дори да не ти харесва ги подари на близък или роднина. Никога няма да върна това яке на тази цена,дори на не ми става,дори и да не ми харесва. Но на мен ми харесва Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 14:07 от vlbs

# 996
Както казах..кройката, а и вида, е като на парките. Аз парки принципно не харесвам като модели. Но това е като всички останали парки - такава му е кройката, като на парка! Грозно / хубаво ...колкото всяка една парка е грозна/хубава..толкова и тази, нищо по-различно.

Разбира се, аз редовната му цена не бих дала, просто защото не е мой тип палто за ежедневието.  Но ще направя подарък на сестра ми, ако разбира се, го хареса и пожелае да си го остави. Simple Smile

Шапките са ок.
Синият пуловер също изглежда много добре, довечера ще го меря. Мекичък е, много готин цвят, и с поло..че ми омръзнаха шаловете...
Дънщите на Пул и беър също изглеждат ок, естествено, 7/8 са но май пак са ми дълги..така като наложих върху мен без да ги обувам Simple Smile

# 997
Даа,почнах да го мисля и аз така. Харесва ми якето, а за тези пари е боомба!!! Но аз не мисля, че е умалено...напоследък надебелях и съм към с и с-ки взех. Ми да не кажа,че ми е малко голямо. По тялото ще се преживее с дебел пуловер, може да се стегне, но ръкавите са ми много дълги...
Чудя се на мама дали ще и стане едната с-ка. Тя е м размер

# 998
Здравейте, дали знаете някой от инфлуенсърите да има код за отстъпка от about you в момента? Ще съм много благодарна Simple Smile

# 999
Е баш стягането аз не понасям за връхна дреха......

# 1 000
  • Сф
И моите неща дойдоха, обединили са поръчките. Всичко ни става, много сме доволни. Всъщност само аз съм лека греда с клина, който си избрах, но не съм видяла материята в бързината. Жарсе/памук. Поне не прозира и за 20 лв е екстра. Много добре са тези джапанки на найк. ( нали съм с тийнка), 40 номер вече няма , отговарят си, но ако някой е 41 има още за 26 лв. , надхвърлиха очакванията ни. https://m.aboutyou.bg/p/nike-sportswear/chehli-za-plazh-banya-vi … _campaign=product
*Аз ги взех за 20 лв обаче. ( Над 100 лв с код)
Чакам само зимното яке на мм.

# 1 001
  • Пловдив
Здравейте, дали знаете някой от инфлуенсърите да има код за отстъпка от about you в момента? Ще съм много благодарна Simple Smile
GABIS25
25JAKLIN
TEYA25
YASMIN25
за поръчки над 100 лева
не съм ги пробвала, но тук ги дадоха като валидни до 04.03.

# 1 002
Гледах прогнозата за март.. все топло и хубаво време Grinning няма да можем да ги разходим малко навън, чаак другата година

# 1 003
  • София
Аз пък се подразних на днешния им мейл. Преди време върнах пратка с 2 продукта, обаче отбелязаха и върнаха парите само за единия. Обадих се, пратиха ми декларация, попълних, върнаха парите. И днес получавам мейл, че те още не били получили пратката, ама понеже съм лоялен клиент, те ми върнали парите в знак на добра воля. Да уточня, че върнах двете неща в един пакет.

# 1 004
  • Пловдив
Доволна съм.
Сутринта им писах от контактната форма със закачени снимки на тегела и на ципа и вече имам имейл, в който ми казват, че рекламацията ще бъде обработена за малко повече време от обичайното връщане 6-8 седмици (!!! надявам се, че се презастраховат и не няма да са толкова), че ако не ми одобрят рекламацията, ще ми върнат ботите за тяхна сметка ...
 Проверили са, че ботите ги има все още в моя размер на сайта и че ако си гиискам, ще ми изпратят код, с който да си ги намаля до цената, на която съм ги купила 43,43 лв. Wink

https://www.aboutyou.bg/p/about-you/kasi-botushi-chayenne-13480290

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 16:56 от JiD

Общи условия

Активация на акаунт