Февруари вино и бонбони, а ноември - биберони.~бебеправене 429~

• 31 488
  • 845
  •   1
Отговори
# 120
Четох,че обсъждате за надраскване на матката,  звучи доста добре, като така или иначе ще правим хистеро, ама дали в моя случай,  когато е оперативно може да се направи. Трябва да попитам Калчев другия път дали ще е възможно.  Аз бях спряла приема на всякакви добавки, но мисля че вече е време да ги подновя, като се има предвид, че може би след 3 4 месеца ще подновим опитите.
Някоя от вас имала ли е нарушен кръвоток в матката? Това ще ни е последната стъпка, но май не съм го срещала тук да се обсъжда.

# 121
Включвам се и аз в темичката. Благодаря rave и Me за орисването.

Днес пуснах хормони на 2ри ден според отчитането в клиниката. Прогестерона обаче ми се струва доста висок, освен LH.

В петък чак съм при Сенкова да видим какво ще каже, ще правим ли трансфер или не. Не знам дали има какво да се направи да се снижи този прогестерон. Съмняваме от боледуването така да е скочил.

Допълвам за Golden Аз съм имала от една страна на матката намален кръвоток и Калчев ме ряза и направи и надраскване на лигавицата. Мисля, че и иглотерапията също действа за подобряване.

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 16:18 от Пълнолуние

# 122
Голдън, в МЦ Салус, където ходя на иглотерапия, ми обясняваха, че правят физиотерапия за подобряване на кръвоснабдяването. Почва се в първия ден на цикъла и се прави всеки ден за 10 дни. 

Иглите също помагат за регулирането на всички системи и кръвоснабдяването на органите.

Четох,че обсъждате за надраскване на матката,  звучи доста добре, като така или иначе ще правим хистеро, ама дали в моя случай,  когато е оперативно може да се направи. Трябва да попитам Калчев другия път дали ще е възможно.  Аз бях спряла приема на всякакви добавки, но мисля че вече е време да ги подновя, като се има предвид, че може би след 3 4 месеца ще подновим опитите.
Някоя от вас имала ли е нарушен кръвоток в матката? Това ще ни е последната стъпка, но май не съм го срещала тук да се обсъжда.

# 123
Аз тъкмо се върнах от поредната си боуен терапия. Миналата седмица ми прави нещо за хормонален баланс, а този пък ме натисна някъде около тръбите, както и около пубисната кост. После ми каза, че този път правила нещо за повишаване на кръвта към матката и цялостно подобрение на процесите там.

Не мога да кажа реално как влияе, иди разбери... Но иначе й споменах, че от 2 месеца много по-слабо усещам симптоми като болка в гърдите, крампи, а обикновено 3 дни след О и 10-на дни усещах доста силни крампи, чак дискомфортно и неприятно на моменти. И мислех, че след БХ нещо е станало, но тя ми каза сега, че било от боуена и ми облекчавал тези болки. Аз преди 3 месеца почнах да ходя. Така че може наистина да влияе благоприятно, съответно да подобрява и кръвопотока към матката.

# 124
Никой не е на работа и прави други неща Grinning
Аз съм на работа 11 часа 🤣
Аз имам намален кръвоток към ляв яйчник, към десния е супер, матката също е добре. Само ще допълня, че съм с отстранени тръби, което не е повлияло на кръвотока. Според Калчев намалението вляво не е от отстранената тръба.

# 125
Аз цял ден чистих вкъщи, но по едно време седнах да отморя, отварям и гледам....никой нищо... 😀

# 126
  • София
_snowflake_, и аз днес бях при нея Grinning май май едно и също ни е правила днес.

# 127
_snowflake_, и аз днес бях при нея Grinning май май едно и също ни е правила днес.

Така лии, разминали сме се значи 😁
Хайде, дано помогне!

А как го установявате това за намаления кръвопоток към матката, че го има?

# 128
Калчев има някакъв мега ехограф, с който проверява 100 неща.

# 129
Пълнолуние, за ЗЕТ ли се готвиш? Аз пък не разбирам, нали при ЗЕТ се цели висок прогестерон, защо в началото трябва да е нисък? Предполагам уж заради лигавицата да не презрее, ама не си спомням. На мен при Сенкова ако изобщо са ми пускани тия хормони, никой нищо не ми е казал за тях.

# 130
Да, той ми го откри това с кръвотока. Наистина се виждат супер много неща. Аз съм на аспирин + после ще правим някакво друго балнеолечение с кал или нещо такова. Явно има различен подход при всяка, значи е все пак често срещано като проблем.

# 131
Да, Salsera за ЗЕТ. Мисля, че заради лигавицата го искат да е нисък преди О, иначе не е подходяща. Чух се с другата лекарка, според нея не са ок хормоните и е добре да се отложи трансфера. Но Сенкова ще реши.

Все нещо излиза и нв можем да стигнем до трансфер.

# 132
  • Замък сред облаците
Пълнолуние, за ЗЕТ ли се готвиш? Аз пък не разбирам, нали при ЗЕТ се цели висок прогестерон, защо в началото трябва да е нисък? Предполагам уж заради лигавицата да не презрее, ама не си спомням. На мен при Сенкова ако изобщо са ми пускани тия хормони, никой нищо не ми е казал за тях.

Ако е висок в началото на МЦ, може да потисне О принципно - оттам няма да расте лигавицата, мисля, може да има прогестеронова доминантност - все дисбаланси. Обаче аз това високо ЛХ не мога да си обясня/не знам как върви с прогестерон от това ниво примерно.

# 133
AA Аз съм ПКЯ и при мен по принцип си е по-висок LH, но не и чак толкова. Обикновенно варира м/у 9 и 12. Съмняваме бронхита и антибиотиците да са ги разбутали. Но спрях добавките за качеството на Я след пункцията.

# 134
Калчев има някакъв мега ехограф, с който проверява 100 неща.

Брей, дано и Станулов има подобен. След месец и половина ми е часът. Баси, едно време се притеснявях като ходех на гинеколог, а сега като седна за ехограф изпадам в екстаз или като чуя "прогестеронът ти е супер" 😅😅
Дребните радости в живота...

Общи условия

Активация на акаунт