Февруари вино и бонбони, а ноември - биберони.~бебеправене 429~

• 31 486
  • 845
  •   1
Отговори
# 105
Найсна, браво момиче, честито!!! Да е всичко наред до финал! Heart Значи ще вървим заедно Simple Smile Какво хубаво начало на темата!
Флауър, съжалявам, че не е станало този път, стисках ти палци. Налей си хубаво вино и нека следващият път да е вашият!
Me, спомням си те съвсем ясно! ❤️ Да са на топличко девойките до термин, а след това по живо, по здраво да си дойдат при вас ❤️

Аз днес пуснах още едно ЧХГ за успокоение. Резултат в скрит текст.

Скрит текст:
ЧХГ-то е 1193, което значи, че се удвоява на около 40 часа. Забавило се е от предния път, когато се удвояваше на 27 часа, но силно се надявам това да е ок, защото все пак влиза в нормата. Прогестеронът е 53, над горна граница, но си продължавам утрогестан както ме инструктираха. Леко се напрягам, че не успявам да си запазя час за лекаря ми, нещо супер трудно върви комуникацията тия дни, но се надявам да стане другата седмица. Ще пиша пак така в скрит текст като се знае.

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 19:21 от Moonlit

# 106
Иначе на 12ти ден след ову, кръвен ще отчете бременност, нали?😄

# 107

Как ви се струва? Аз май по-добри резултати не бях виждала, чак започнах да си търся причини това да не са моите излседвания и се вкарах във филма. Часа на изследването не отговаря на това когато аз бях там иначе имената, всичко е мое само часа не отговаря понеделник ще звъня да питам да съм спокойна 😀
Едит: май яко ме е шубе да започнем опитите и сякаш за това търся да се хвана за нещо…
На някого случвало ли му се е такъв филм с часа на изследването?

# 108
Flower, съжалявам. Много добра идея за розето. И аз ще си сипя една чаша за теб.

# 109
  • Ст Загора
Flowering, следващия път инсето действа с натрупване

# 110
Flowering, гуш. Следващия път! 🤞Добре си се насочила към розето. Simple Smile

Нейсина, честото! 🤗🐣

Vgs, стискам палци за успешна процедура. 🍀

Охх, удари 1 чаша и заради мен, че с този АБ вече цяла седмица не мога да ударя.... 😀 Не губи кураж за следващия тираж... 😝

# 111
Flowering, ❤️ Следващия път ще имате успех!

Vgs, стискам палци! 🍀

# 112
Флалър, много съжалявам! Дано следващият месец да е вашият! Heart
И аз като Мини ще си сипя винце и ще стискам палци на всички, които имат нужда. Simple Smile

# 113
Благодаря ви, момичета! 😔
И наздраве на пиещите, аз вече си сипах моето 🥂. 
На не пиещите- пожелавам ви да не пиете следващите минимум 9м !

# 114
flowering, съжалявам за отрицателния тест. Пожелавам ти и ти за последен месец да си сипваш!

minnie,
Скрит текст:
и мен ме жегна малко това, ама си напомням, че хората не са виновни за моите загуби и чувства, и всъщност вероятно за много от момичетата това е мотивиращо. Но добре разбирам защо го възприемаш така.

# 115
Във връзка с добрите хора и какво им се случва, предвид коментарите, като изключвам изцяло Me, myself, защото написаното от нея е общоприетото схващане, съм на следното мнение:
Никой, никога няма да бъде достатъчно добър човек. Всеки е казвал, правил, а най-вече помислял нещо лошо. Хора сме и нито една емоция не ни е чужда. Важното е да се стараем да бъдем добри хора, да полагаме усилия да бъдем по-добри с всяко действие и мисъл, защото заради усилията и старанието заслужаваме хубавите неща в живота.

# 116
Много благодаря за топлото посрещане, изненадващо, но много ми олекна, когато писах тук.

Мини, в цитата аз по-скоро откривам идеята, че ако не се получи или ни се отнеме, то е само, защото нещо по-хубаво ни очаква, в друг момент. А не, че не сме го заслужили тук и сега.

Като цяло аз отказвам да мисля с категории на добро и лошо във връзка с бебето. Все още имам усещането, че предавам сина си, с това силно желание да имам и още деца. И такива мисли са супер непродуктивни и не ми носят нищо позитивно. Защото някои неща не може да се подложат на рационални доводи и дисекция - то е просто чувство.
В друг момент пък се чудех дали не съм прекалено лакома за щастие и обич. Дали не искам повече от живота, прекалено много. Дали съм неблагодарна, че имам здраво и право, прекрасно дете и за това не ми се случва второ?
Накрая приех, че нещата са такива, каквото са и щом го искам - имам правото на това.

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 21:44 от Дух (:

# 117
  • Ст Загора
Относно добрите хора, добрите страдат...
Аз пък някога си викам ,ако имах друг начин на живот нямаше да стигна до няколко аборта.. Не че съм лоша, просто направих няколко грешки така да се каже... От друга страна  се чувствам доста лоша, псувам , ядосвам се    не бях такава ...

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 23:14 от nasito8988

# 118
Къде се изгубихте така?👀 Сефте цял ден, да не е писал някой

# 119
Никой не е на работа и прави други неща Grinning

Общи условия

Активация на акаунт