Февруари вино и бонбони, а ноември - биберони.~бебеправене 429~

• 31 534
  • 845
  •   1
Отговори
# 675
Ванила, Mommy, много се радвам за вас. Успешна и лека бременност ви желая. Ванила, звучиш спокойна, което много ме радва. Пожелавам и на двете ви от сърце всичко най-хубаво.
Empathy, аз напук на всичко, което бях чула и прочела за инвитрото, предпочетох докато минавам през това изпитание да съм сложила розовите очила точно както е написала S.G.C.
Бях се фокусирала върху целта, останалите неща са ясни. Хванеш ли се на хорото, трябва да го играеш.
За мен това беше правилното решение, бях убедена и не исках да се фокусирам върху нищо негативно. През цялото време се опитвах да съм спокойна и да вярвам, въпреки, че до последно стимулацията ми не вървеше добре.
Най-много ме беше страх от крайния резултат.

Чакам менструация около 17 и се чудя дали на 14.02 да не направя един тест, за да мога да се утеша спокойно за Трифон Зарезан с чаша вино.
Да си намеря повод просто Stuck Out Tongue Winking Eye
Edit: Lygia, Честита рожба. Пожелавам на юнака много късмет в това приключение живот. На мама и на тати да са живи и здрави и с много любов да си отгледате рожбата.

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 16:09 от m-angel

# 676
Честито, Ванилааааа 🥰🥳☀
До финал!

# 677

И резултатът излезе - удвоява се. Blush Безкрайно благодаря на всички в темата за подкрепата и на Rave, че създава и поддържа такова прекрасно пространство за взаимопомощ. Вярвам, че от части успеха ми се дължи на споделянето с всички вас! Благодаря ви! Sparkling Heart

Много хубава новина! Честито още веднъж, лека бременност и успех до прекрасен финал! Hug

Можете ли някой да ми препоръча добър мамолог в София /евентуално към НЗОК/ ?

# 678
Страхотен резултат, Ванила! Heart Да бъде леко и безпроблемно до финал!

# 679
  • Замък сред облаците
❤ По принцип ниско тсх сочи хиперфункция, която е крайно нежелателна при бременност, но фТ4 не отговаря на такава стойност. Бих изчакала коментара на доктора.

Флауърибг, Гемеджиев в Тина Киркова хвалят.

# 680
Супер Ванила, чудесно е❤️ дано всичко да продължава така до финал, че и по-добре

# 681
Ванила, супер новини! Нека всичко е наред до здрав финал! ☺️❤️🫶
Ангелче, аз от първо лице усетих черната страна на инвитрото, но изобщо не ми пукаше за самата мен/единствено да не загубя яйчник ме беше страх/, само от крайния резултат се интересувах. Естествено трябва да си оптимистично настроен, а аз винаги съм била така след толкова години опити. Просто всичко захаросано ми идва в повече 😁

# 682
Ванила, супер новини. Все така хубаво да расте и до финал Heart

Едит:

Моите тестове явно са супер чувствителни, защото ЧХГ излезна 8,33!!!! Прекалено ниско е, дори и имплантацията да е била преди 2 дни. Пикливият тест е по-наситен от вчера. Има 3 варианта според мен:
1. БХ
2. Лабораторна грешка (това изобщо не го изключвам, защото там ми бяха изкарали ТСХ 4,6 и фТ4 21; на следващия ден в друга лаб беше 2.5 и 20.5.). Лабораторията е Липогард в София, надупчиха ми ръката днес, не ходете там изобщо.
3. Прекалено рано съм се тествала. Примерно имплантацията да е на 10 ден след О, а днес е 12. На 10 ден вечерта беше отрицателен теста, вчера за първи път видях бледа черта, която днес е по-наситена. Ама пак не обяснява ниския резултат май? И тия черти не са толкова бледи.
Това е от днес (на 8 ЧХГ, направо не ми се вярва Thinking), следобедна разредена урина:
Скрит текст:
Какво мислите? Няма да лъжа, лошо ми стана като го видях този резултат. Очаквах поне 20-30 и сега ме е страх, че пак ще е БХ.

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 17:44 от mommy22

# 683
Ванила, честито! Страхотни новини! ☺️☺️☺️

Мommy, според мен е рано, доколкото си спомням ти се тестваш няколко дни преди закъснението. В други ден като повториш ще стане ясно.
Вярвам, че всичко ще е наред!

# 684
Ванила, честито! Много, много се радвам за теб! Да продължават да са наред нещата ❤️

mommy, на тези тестове чувствителността им е 10, а черта се вижда. Аз бих повторила в друга лаборатория, особено ако се съмняваш в достоверността на резултатите от тази.

# 685
mommy,  и според мен повтори в друга лаборатория.

И аз да ъпдейтна, че днес видях втора бледа черта, 1 ден преди цикъл. Пуснах ЧХГ в Кандиларов, сигурно утре ще излязат резултатите.

# 686
Много се радвам за всичките ЧХГ-та, които заваляха в групата преди 14-ти февруари, страхотни новини и някак тематично 😁❤️ Хайде на всички до финал 🌟🍀
Аз чакам М на 20.02 и според приложението евентуално, ако има нещо да се имплантира, ще е в тези дни. Имате ли съвети за оптимизация на процеса? Иначе си ограничавам алкохол, тежки упражнения, ама признавам че днес изпих 2 чаши еспресо😬

# 687
Ехаааа 😍 Темата се отприщи ❤❤❤

# 688
le strange, хайде и при теб само да расте ЧХГ! Heart

# 689
Fearless, в един ден сме ☀ ще чакаме заедно 😁

Честито на le strange! Нека е до успешен финал и за теб!

Mommy, и според мен повтори в друга лаборатория теста.

Общи условия

Активация на акаунт