Февруари вино и бонбони, а ноември - биберони.~бебеправене 429~

• 31 527
  • 845
  •   1
Отговори
# 690
Le Strange честито, хайде да финал да е всичко наред!

# 691
Le Strange стискам палци! Наистина тези дни много +++ 😍
Дано продължи така и до последната от нас!!!

# 692
  • Ст Загора
Le Strange. Ехе браво

# 693
Отдавна не е имало такава тема... Пожелавам всички да ни няма скоро в нея Simple Smile хих, тоз февруари...Heart HeartHeart
Стискам палци на момичетата с положителни тестове да расте чхг Simple Smile

# 694
Момичета аз пак имам въпрос.
За какво изследвате Dhea-s и андростендион. Колкото повече чета в интернет толкова повече се обърквам с всички термини.
Може ли някой да обясни с прости думи. Sad

Искам да проверя дали имам високи естрогени, освен естрадиол кое друго се изследва?

# 695
Честито, на Ванила, Мами, le Strange!🍀🍀🍀
На Empathy пожелавам това да и е последната процедура и да гушне своето малко чудо! 🍀🍀🍀
 Сега се връщам да ви дочета.

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 18:32 от Cinnamon Cookie

# 696
  • Замък сред облаците
ДХЕА е свързан със състоянието на яйчниковия резерв, доколкото знам, но е комплексен показател. За естрогените естрадиола и останалите полови хормони са достатъчни.

# 697
Излезли са ЧХГ и прогестерон.

# 698
  • Замък сред облаците
Чудесно, хайде до финал!

# 699
Le strange, честито и на теб! Лека бременност и до финал!:sparkles:

Mommy, вярвам, че този път всичко ще е наред и просто много рано си го хванала!
Стискам ти палци да е поне тройно в сряда и оттам нататък всичко да върви по вода! Nature Star2

# 700
Le strange, честито и на теб! Heart

Надявам се да сте прави и всичко да е наред Sad Още повече се отказвам от кръвните след тази случка. ММ казва, че много зле ми влияе и да не правя повече тестове.

# 701
Le strange, тихичко честито! Всичко да е наред до финал!

mommy, дори и това да е реалната стойност, важното е да върви нагоре и ти го желая от сърце!

Дано по-често имаме темички с толкова добри новини Heart Flowers Four Leaf Clover

# 702
Еххххх... че хубава тема, пълна с +++++ ... 🥰
Аз търпеливо си изчаквам края на Ц (днес ми е 3 ден), ММ си идва в неделя и с нетърпение очаквам почивката в Хисаря... току виж пък там нещо се случи... 😄 Вълнувам се и от прегледа при Сенкова в края на месеца...
Дано този любовен февруари да ни е на късмет на всички! ❤️

# 703
Ванила, Честито още веднъж! 💚
Lе strange Тихичко честито и на теб! 💚
Mommy звънни утре в лабораторията, ако има грешка би трябвало да се установи, но все пак и аз бих пуснала в друга! Стискам палци💚

Аз днес понеже ходих да вземам изследвания на ММ се подлъгах да пусна кръвен, излезе с резултат 2.01 (инсе на 03.02 и овитрел на 02.02). Досега съм пускала 2 пъти предни месеци и винаги е било 0.00. Сигурно е от овитрела, но все още се надявам, ако днес (9ти ден) е имплантацията, след няколко дни да се е покачило. Изчетох и няколко теми за ЧГХ и там имаше подобни стойности, които се покачват, та още има някакъв шанс 🙂

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 19:29 от V_gs

# 704
Кактус има пълното ми уважение.

Уважавам напълно е страховете на Empathy, но рисковете за раково заболявяне са маргинални и дори отхвърлени. Отхвърлени са за рак на млечната жлеза както за рак на матката. При рака на яйчника има минилален риск, при жени над 55 годишна възраст имали яйчникова стимулация от 0,45 се увелечава на 0,71%
Четох го токущо в учебник последно издание. Стоматолог съм но и имам достъп до литература, която не е пряко свързана с професията ми.
Схащанията за рисковете от раковопзаболявяне са от началото на 90те години.
Друг интересен факт на който попаднах е, че нераждала жена също има увелечен риск от рак на яйчника от такава, която е раждала. Пак са миилални разлики става дума разбира се.
За рискът при хиперстимумация вече е съвсем друто нещо. Стискам палци на всяка жена минаваща  през стимулация да не бъде хирерстимулирана. Тук лекарят е определящ.
Моят час в репродуктивната клиника е утре, ще попитам дали има нови проучвания по темата. Все пак съм с няколко стимулации и пляко ме засяга.
Пак казвам целта ми не е да умаловажам чувствата и страховете на някоя от дамите тук, а само за информация.
Има си и достатъчна инфармация из интернет пространството за който му се чете.Heart

Общи условия

Активация на акаунт