Февруари вино и бонбони, а ноември - биберони.~бебеправене 429~

• 31 509
  • 845
  •   1
Отговори
# 720
Честито на Ванила, Мами, le Strange и v_gs🍀🍀🍀 всичко да е наред до финал!

Честито бебче на Lygia и бързо възстановяване!

И само да кажа, че по китайския календар започна годината на дървения дракон, в която всички китайки искат да родят бебета, че е много хубава Grinning май и тук гледаме да хванем влака за драконче, давайте, още няколко месеца има Hug

# 721
Успех на всички с ++ 🍀
Колко бързо се появиха само. Хайде дано така да тръгне вече и все повече хубави новини!

При мен М свърши днес и тази седмица трябва да вардя за О. Не съм сигурна дали да го направя, или просто след няколко дни да си правим секс. Нещо ми се насъбра разочарованието и този цикъл не ми е до нищо. Виждам тук, че стават чудеса и се опитвам да се заредя, ама пусто... Тегаво ми идва все да се надявам и нищо. Мисля, че този месец ще се пусна по течението и ще си оставя надеждите. 😕

# 722
Какво хапче? Ако имаш сухота, обичайно е с хормонална причина, та е ключово хормоните как са.
Хапче за забавяне на цикъл, защото очаквам да ми дойде горе-долу, когато съм в бг следващата седмица на прегледа и искам да го предотвратя.
Ако започне да зацапва, би ли било ок да го взема на 1-2 ден от зацапване, защото пише, че се пие поне 3 дни преди почване на цикъл?  И как това би се отразило на хормоналните ми изследвания?
Ето подобно:

Освен това, гинеколожката установи, че съм нямала О този месец. Нямало спукано жълто тяло. Тотално съм в чуденка какво да правя.

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 22:21 от Jullliana

# 723
Успех на всички с ++ 🍀
Колко бързо се появиха само. Хайде дано така да тръгне вече и все повече хубави новини!

При мен М свърши днес и тази седмица трябва да вардя за О. Не съм сигурна дали да го направя, или просто след няколко дни да си правим секс. Нещо ми се насъбра разочарованието и този цикъл не ми е до нищо. Виждам тук, че стават чудеса и се опитвам да се заредя, ама пусто... Тегаво ми идва все да се надявам и нищо. Мисля, че този месец ще се пусна по течението и ще си оставя надеждите. 😕
Снежинке, според мен, няма да ти се оправи настроението, ако изпуснеш този месец. Аз на твое място бих се заредила с лентички и бих започнала тестовете, за да знам, че съм направила всичко, зависещо от мен.
Ние ще ти стискаме палци - току-виж и теб те “заразят” положителните тестове от последните дни 🤩 🍀

# 724
Ако ще търсиш полип, в края на цикъла не е подходящо. Най-добре е в началото, дори и в края на кървенето, когато лигавицата се е изчистила вече. Репродуктивните лекари редовно преглеждат по време на цикъл. Най-добре се чуй с лекаря ти предварително по тел., за да се разберете.

Какво хапче? Ако имаш сухота, обичайно е с хормонална причина, та е ключово хормоните как са.
Хапче за забавяне на цикъл, защото очаквам да ми дойде горе-долу, когато съм в бг следващата седмица на прегледа и искам да го предотвратя.
Ако започне да зацапва, би ли било ок да го взема на 1-2 ден от зацапване, защото пише, че се пие поне 3 дни преди почване на цикъл?  И как това би се отразило на хормоналните ми изследвания?
Ето подобно:

Освен това, гинеколожката установи, че съм нямала О този месец. Нямало спукано жълто тяло. Тотално съм в чуденка какво да правя.

# 725
Е, права си, орхидейке. ❤️ Знам и аз, че няма да ми помогне, просто нещо съм увесила нос тези дни и то сополив такъв... Вероятно и това предразполага така да се чувствам.
Тестовете са заредени иначе. Имам и план... Докато казвах как ми писна и спирам си запазих час днес за микробиология, за да съм подготвена за ЦС следващия месец. Просто обикновено съм много оптимистична всеки път като ми свърши, а сега съм се сдухала. Ще мине.

# 726
  • Замък сред облаците
Джулиана, като не е имало О лигавицата ще расте докато спре да се самоподдържа и започне отделянето ѝ. Обикновено в тези случаи МЦ закъснява 5-10 дни. По-рядко идва навреме.
Хапчето е синтетичен прогестерон както предполагах, но ме учудва защо 4 дни преди датата на М, тук го изписват или веднага след О или 5-6 дни след О да се почне за забавяне на МЦ.
Момичетата са ти дали супер съвети, възползвай се от престоя тук максимално.

# 727
Е, права си, орхидейке. ❤ Знам и аз, че няма да ми помогне, просто нещо съм увесила нос тези дни и то сополив такъв... Вероятно и това предразполага така да се чувствам.
Тестовете са заредени иначе. Имам и план... Докато казвах как ми писна и спирам си запазих час днес за микробиология, за да съм подготвена за ЦС следващия месец. Просто обикновено съм много оптимистична всеки път като ми свърши, а сега съм се сдухала. Ще мине.
Абсолютно те разбирам! Аз обикновено след цикъл съм обнадеждена (сигурно заради естрогена 😁). Но си има ups and downs, нормално като не се случват нещата както искаме и колкото бързо искаме. Но действията в правилната посока ни дават поне малко утеха, че ще се случат нещата като им дойде времето. Затова не ги отлагай 😊
Аз също съм по твоя път, ако не ми излезе късметът другата седмица. Ще запазя час за ЦС, засега още се колебая къде. Ще си поискам и хормонални изследвания от АГ и след тези стъпки ще го мисля.

# 728
Джулиана, като не е имало О лигавицата ще расте докато спре да се самоподдържа и започне отделянето ѝ. Обикновено в тези случаи МЦ закъснява 5-10 дни. По-рядко идва навреме.
Хапчето е синтетичен прогестерон както предполагах, но ме учудва защо 4 дни преди датата на М, тук го изписват или веднага след О или 5-6 дни след О да се почне за забавяне на МЦ.
Момичетата са ти дали супер съвети, възползвай се от престоя тук максимално.
Проблемът е, че съм само за 2 дни момичета. Идвам си само за това. Само! Купих билети от неделя до вторник. Искам само цитонамазка да ми направят, защото това най-много ме притеснява. Хормоните може и по-нататък, когато ще си идваме краят на март. А пък ако и тях може, още по-добре. Ако започне да ми зацапва, ще го пия това хапче и така. Цитоната ми е най-важна. Не знам тук защо ги изписват 3-4 дни преди Ц. Тази днес ми взе секрет, ще видя и там какво има- няма.
Много ви благодаря, златни сте, както винаги!

# 729
Снежинке, аз този месец съм решила да го ударя на кеф. Ако и когато. Уморих се психически и мисля да съм пас.

# 730
Добро утро! Чакам си М до 7-8 дни след лапароскопията, но  въпросът ми е относно хистероскопията.
След М дали ще има О, мислех да почваме с опитите. А и докторът нищо не каза, само без полови контакти 2 седмици.
П.П. Sunshine, да не досаждам само на теб Grinning Heart

# 731
  • Замък сред облаците
Те пипаха ли яйчниците на лапарото? Иначе не би трябвало да афектира О.

# 732
  • София
Честито за положителният тест на Lе strange - до финал!

Момми искаше ми се и на теб да кажа честито, но лично аз вярвам на кръвният повече от пикливите.

Аз съм кисела, не мога да спя - сънувам кошмари, днес ми е 27ми ден имам си болки в левият Я, опъпчих се лекичко, коремът ми се разхлаби и днес сутринта мога да изям всеки.... разбира се кошмарите са свързани с повторения на ИБ, не знам защо... година и половина не съм сънувала такива неща... дали защото за първи път си позволих да направя резервация за почивка за след 3 седмици /обикновенно го решаваме в седмицата/ ...

Последна редакция: вт, 13 фев 2024, 08:48 от shan^tall

# 733
Не са, даже предварително ми казаха, че няма да оперират върху тях, защото резервът ми и без друго е нисък. След лапароскопията пак питах и казаха, че не са ги бутали.

# 734
Аз почвам сериозно да се притеснявам, че пак ще се отложи трансфера. Взеха материал за микробиология в петък, но резултата още не е готов и сигурно ще се окаже, че има нещо...

julliana, не мога да дам съвет за пиенето на това хапче, мога да кажа само, че на мен ми звучи логично да се пие преди да е започнало каквото и да е зацапване, но ти пожелавам да си свършиш планираното като си дойдеш в БГ.

Общи условия

Активация на акаунт