Февруари вино и бонбони, а ноември - биберони.~бебеправене 429~

• 31 504
  • 845
  •   1
Отговори
# 735
  • Замък сред облаците
МБ си излиза за 5-7 дни принципно ❤

# 736
2402 Знам, че микробиологията са и нужни поне 3 дни. Някои лаборатории не ги работят в събота и неделя. Аз също все още нямам резултат от моята, за която взеха проба в петък. Но след антибиотиците миналият месец и аз очаквам изненади, въпреки че взимах микомакс и слагах глобули с лактобацили.

# 737
Просто досега не ми е излизала за повече от 3-4 дни, дори и като е имало находка, а са правени на едно и също място. Дано наистина да е защото я взеха петък следобед и ако събота и неделя не ги работят, това би обяснило нещата.

пълнолуние, надявам се щом си взела мерки навреме да няма неприятни изненади и да продължаваш и ти по план.

# 738
Аз днес ще чакам резултати от витамини - Д, Б12 и флоат.
Направих почивка от тях 14 дни. Последния път Д беше в ниските граници на нормата.
След като разбера дали се е покачил витамин Д може би ще пусна АМХ. Нали не се лъжа, че имаше връзка АМХ с витамин Д.
Моят АМХ беше 1.2, което за моята възраст е ниско на 27г съм.
На прегледи има фоликули, което ме навежда на мисълта, че е заради ниските стойности на вит Д.

# 739
2402 и аз да те успокоя, МБ ми взеха в петък в клиниката, резултат имаше в сряда по обяд. И ми казаха, че ще звъннат, само ако има нещо. И аз треперих до последно дали няма да излезе нещо и да ни промени плановете, но всичко беше наред! Ако искаш обади се и питай за твое успокоение 🙂

# 740
Ехаааа момичета, браво, влизам и гледам изписани 15 страници и се сещам, че има +, а то няколко!
Тихичко честито на всички с положителни тестчета🍀🩷🩵

# 741
Дишам спокойно, май само на лактобацилите трябва да се обърне внимание. Утре ще питам.
Скрит текст:

# 742
Супер 2402. На мен Сенкова ми е изписала Гинофилус глобули. Аз още нямам качени резултати, но след 2 часа ми е прегледа и ще питам на място дали има резултати или не.

# 743
Angio , аз си имах О след всяка хистероскопия . Знам , понеже ходих на контролни прегледи и се установяваше минала овулация .

# 744
Мами   le Strange ❤ Момичета, пожелавам ви чхг да расте и да си се удвоява и да нямате никакви притеснения от сърце!  
v_gs Стискам палци и за теб! Hug Дано това да бъде началото на нещо прекрасно!
2402 Според мен е чиста.  ❤

Аз бях при доктора, в петък ще бъде нашата 2ра инсминация, за съжаление или не имам само едно фоликулче, дано да ни  на късмет.

Искам да ви попитам относно витамините и добавките. Слагам в скрит текст изследванията на хормоните и витамините ми направени 4ти ден от МЦ края на миналата година.

Ендокриниложката ми разчете изследванията като да са в норма, но ми изписа да пия Солигамма, Иногинол и Примагин.
Д-р Станулов каза да пия само Елевит-витамини за бременни и в крайна сметка пиех и тях и от останалите добавки, като фармацефтката ми даде на други фирми и гледахме от кое коя съставка и по колко присъства в Елевит, за да не се препокриват. Така или иначе всичко ми свърши и не съм ги взимала пак, а и до колкото разбрах от тук е по-добре да не се пият комбинирани. Сега пия само метилирана фолиева киселина, но ми се иска да си взема пак просто не знам какви. Приемам съвети! Имате ли наблюдение за тези Солигамма, Иногинол и Примагин?

Същото важи и за мъжа ми -слагам в скрит текст неговите резултати от СГ. До скоро той пиеше Polux forte повече от половин година, но с малки прекъсвания. Според вас добри ли са? Пак се водят комбинирани. Чудим се дали и при него да не минем на единични набавки, но пак не знам какви? От вас занм за Бабини зъби и FertilАid Приемаме съвети и тук!
Благодаря!

ПП: Носител съм и на мутациите 4G/5G, D/D и С/Т- нямам нищо предписано относно това само, че при бременност трябва да се разрежда кръвта в Клексан или Фраксипарин.

Скрит текст:

# 745
  • Замък сред облаците
Ft4 ти е нисък. Ако инсеминацията е неуспешна отново, обърки внимание на това поне 3 месеца преди да предприемете следваща.

# 746
  • Варна
Скрит текст:
Честито Ванила и до успешен финал!

Момичета - аз посрещнах вече нашия син и минавам да оставя тези сладки крачета тук.

Скрит текст:

Роди се нормално в началото на месеца, около 20 дни преди предполагаемия термин - така и не разбрахме каква е била  тази овулация и кога ще му е точно термина - но вече е при нас. Човечето не ме измъчи нито при износване нито с раждането и сега спи блажено у дома!

Надявам се да ви вдъхна  вяра, че чудесата се случват и да пожелая на всяка чифт такива!
Lygia, честито! Да расте здраво и щастливо! Твоята история  ме обнадежди да не се отказвам, а сега като видях тези крачетааа...дано има чудо за всички...Бъдете здрави!

# 747
Момичета, влизам с бърз въпрос - половите хормони може да се изследват между 3-5 ден, нали така? Че аз съм се наканила да пусна този месец на 4-ти ден (утре), ама гледам, че някъде искат 1-3 ден и хич не държа да се бода напразно, предвид че след 5-6 дена трябва пак да ходя, ама за друго Simple Smile
И пак да ме поправите, ако греша - полови хормони няма нужда да са на гладно, нали така?

# 748
theDoodLe, ако изследваш само полови хормони не е необходимо да са на гладно, но ако изследваш и тези за щитовидната жлеза (TSH, FT4) вече трябва да е на гладно. Половите хормони могат да се изследват и на 4-ти ден с изключение на Инхибин Б, който се изследва задължително на 3-ти ден от МЦ.

# 749
Здравей, не е проблем да пуснеш хормони на 4ти ден сутринта. Не е нужно да си гладна и жадна, можеш да закусиш.

Общи условия

Активация на акаунт