Искам да кажа...(215) през Февруари 2024

• 40 028
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Ради, благодаря ти💕😘 пиши ми на лични, някакъв телефон, ако имаш.

# 511
  • На брега на реката
Добро утро!

Ей ме на, баба софиянка  съм. Разсопаливиха се чаветата и си тръгнах с тях, та ще ги гледам тази седмица.
Добре са децата, ама ги е страх да ги пуснат на градина, че много родители си водят децата болни . Синът се ядосваше, че предната седмица е имало дете със сопол до брадата и в градината са го приели. Ами, няма оправия.

Ети одобри се менюто и още как. Да ти е кеф да ги гледаш!

Мони, много добре ми звучиш. Нека е все така, че и по-добре.

Бел, напълно те разбирам как се чувстваш,  но се надявам,  че работодателя знае, че ще е така, щом си с малко дете и всичко ще е наред.

Сави, ние с ММ ходихме при д-р Илияна Охай и сме доволни.  Има я в Супердок, но не помня дали работи със ЗК. Може да провериш.

Али, много хубаво ми звучиш. Напълно те разбирам,  защото и ние гласим ново жилище и е голяма радост и вълнение за всяко закупено нещо. Няма да се местим, но ей така, да го има.

Пожелавам,  ако има болнички, бързо да се оправят.

Хубав ден, момичета!

# 512
Добро утро!
Буб, честито ви ново жилище! Да посрещате и в него деца и внуци!
Започва работната ми седмица.
Хубав ден!

# 513
Добро утро!

Бубе, честито жилище!

И ние няма да се местим, но ни трябва по други причини.  А и е на морето, та ич не се оплаквам за зоровете. Чавето заявило на майка си, че иска разнообразие и няма да ходи с тях или с баба си на море, защото му омръзнало всяка година, щял да ходи с нани си 😆 Ам ще ходи, калво да го правя 😆

Спокоен ден, банда!

# 514
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Нещо вампирясахме тази нощ. Аз не съм спала извъобще. ММ наполовина на моето, щерката и тя след 3 заспа. Добре, че днес мога да си почина.
Мари, успешна ти седмица Wink
Бубе, добре звучиш Simple Smile и очаквам и ти да се хвалиш с новини около жилището.
Мони, пак да се похвалиш Simple Smile
Али, хубаво да ви е 😉

# 515
  • Бургас
Добро утро!
Бубе,честито жилище!🍀

# 516
  • Germany
Добро утро!
Ети, и аз като вас. Събудих се в 2 и до 4 се въртях. Сега пък душата ми спи. Как ще избутам днес не ми е ясно...

# 517
Добро утро!

Бубе, честито жилище 😊!

При нас положението е по-добре, поспряха секретите, но още са доста подути и червени очите. Надявах се да е здрава до четвъртък, че за тогава се разбрахме да започна, но няма да ѝ е минало напълно. Мама предложи да си вземе 2 дена отпуска, та и тя като Бубето ще идва вкъщи да се гледат.

# 518
  • София
Привет!
Здрави и все така всеотдайни да са бабите, че без тях е доста трудно! Heart
Бубе, с кеф да си обзаведете инвестицията!
Иначе в градините и кое поемаме явно от немския модел да ходят болни. За сополите  вечно имат оправдание, че са от алергия.
Луфтханза, пак стачкуват. Дано на никой да не му предстои полет скоро.
Мен пък снощи такава глава ме боля. Може би от магнитните бури. Днес поспах до по-късно и сега вече съм по-добре.

# 519
  • Бургас
Добър ви ден!

Бубе, честито ви ново жилище! Да е пълно винаги с любов, както ти умееш да я раздаваш!

Мишето явно се е повлияла от лечението, утре значи ще е още по-добре.

Скоро слушах една млада лекарка педиатър, която каза, че е добре да сме по-толерантни към градинския сопол Simple Smile Сега, зелен и до брадата е повече от ясно какво е, но за всяка лека хрема да не гледаме лошо. Има една баба на площадката, която само да кихне някое дете и веднага започва "Кой киха, кой кашля, болен ли е?".

Черпя ви днес за един пораснал рожденик! Да ми е много здрав си пожелавам! Дано сме се справили успешно с първите седем!

Последна редакция: вт, 20 фев 2024, 19:51 от selleste

# 520
Честит да е Марто. Здрав и с много късмет!

# 521
Честит рожден ден на малкия сладур! Да расте много здрав, безгрижен и щастлив! 🩵

# 522
Честит да ти е малият мъж, Селесте newsm59. Много здрав и щастлив да бъде.

Бубе, с удоволствие и мерак да си нагласиш новото местенце.

Болничките да се поправят бързо.

Лек и успешен ден.

# 523
Честит да е Марто, обичан да е Birthday

Бубе, честита придобивка!

Бел, да оздравява малката мишка Flowers Four Leaf Clover

# 524
  • някъде ... тук ...
Здрав да е рожденикът!

Общи условия

Активация на акаунт