Хотелите във Велинград - 15 тема

• 42 087
  • 359
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Какво трябва да гледаме? Къде е този потрес?

# 346
Моля за мнение Аура или Камена , нямам възможност за повече , на фона на коментираните хотели , тези са долнопробни , но все пак ако някой е ходил ?

# 347
Аура си е добре, просто няма толкова разнообразие в спа-то. А пък как ще ви хранят ... от каквото имат - слагат по много. Grinning Бюджетен хотел е, както казват.

В Камена не съм ходила.

# 348
  • В две мъжки сърца
Здравейте, нещо за хотел Клептуза знаете ли, посещавали ли сте? Днес звънях на поне 8 хотела във Велинград и Огняново и всичко е заето за 31.10. Само там намерих свободно място, но това пък ме притесни, както и цената - 359 лв за 2 нощувки със закуска за двама. Тази ниска цена ме съмнява. Няколко пъти сме ходили в едно малко бутиково хотелче и ни устройваше, но последния път беше пълно с цигани. Ако това е навсякъде и във всички хотели, направо се отказвам.
Моля ,все пак, за мнение, ако някой е бил наскоро.

# 349
Клептуза спа зоната е малка , стаите са чисти , удобно, храната вкусна , но ние ходим за спа и това ни разочарова. Кое е вашето бутиково хотелче?

# 350
  • В две мъжки сърца
Алегра е хотелът, но не го препоръчвам вече.

# 351
В Алегра бяхме миналата година по това време  , студено в стаите в спа зоната , студена вода , и ние много се разочаровахме . Храната също не беше  вкусна .

# 352
Здравейте, колебаем се между Коледа и Нова година къде да отидем - Акватоник или Елбрус? В Елбрус сме били много пъти, но последно се разочаровахме. Обаче чистотата в стаите и в басейните е на ниво. Може ли актуално мнение за Акватоник? Как е храната, чисти ли са басейните и стаите, водата топла ли е?

# 353
А кое ви разочарова в Елбрус, паднало е качеството на храната ли?
Акватоника ние сме го отписали заради басейните точно, иначе бяха чисти и спато е по- хубаво от на Елбрус.

# 354
Не самата храна, тя винаги е била една и съща. Безкрайни опашки за храна, липса на съдове, всичко свършва... И задължително закуска, обяд и вечеря. Ходихме основно заради басейните и спа. Чиста, гореща вода, възможност за плуване и няколко басейна. Зимата е много приятно.
Какво имате предвид за басейните в Акватоник? Не са топли? Малки ли са? Чудим се наистина.

# 355
Просто в басейните е пълно с деца, детския не се ползва по предназначение.Няма го това спокойствие като с плувния и соления на Елбрус.И това изчакване за пътеките с дюзи...Иначе храната става, чисто е, вече си е за реновация според мен.Ааа и е много топло навсякъде.

# 356
  • Пловдив
Скорошно мнение за Роял спа?

# 357
И мен ме интересува, че обикновено ходим там между Коледа и Нова година. Да не ни е студено в стаите - че често сме в ъглов апартамент /3-ма възрастни се броим/. И да има топла вода в спа зоната - тоест да няма аварии. Ако ми го гарантират това, веднага отивам. Grinning От ресторанта и храната не сме се оплаквали досега. Както и съм се затъжила за фитнеса им. Grinning

# 358
Всеки с предпочитанията си - според мен Акватоник е категорично по-добър хотел от Елбрус.🙃

# 359
  • На плажа
И според мен,в Елбрус ми хареса само спа зоната и външния басейн,вътрешния ми изглеждаше мръсен.Нямат лоби бар където вечер да изпиеш едно уиски на спокойствие.
В Акватоник не съм била скоро,но преди това три поредни години си изкарахме супер.

Общи условия

Активация на акаунт