Операция на хемороиди. Търся мнения и лекари

• 7 241
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
Е, направо ме ошашави. Каква операция при банд лигиране. Това е манипулация напълно безболезнена и се прави амбулаторно и тук.

# 16
  • Русе
Всеки сам решава къде да се лекува,тук или там.Амбулаторно е вярно но вероятно има и хора ,които не са успели да намерят точния доктор тук,който да ги излекува.

# 17
Всеки сам решава къде да се лекува,тук или там.Амбулаторно е вярно но вероятно има и хора ,които не са успели да намерят точния доктор тук,който да ги излекува.
Да, избора е личен. Реакцията ми беше породена от това, че споменаваш операция, а не е така.

# 18
  • Русе
Да, избора е личен. Реакцията ми беше породена от това, че споменаваш операция, а не е така.
Грешката е моя,неправилно се изразих с операция.Там дори не е болница,а частна клиника специализирана само за хемороиди,фисури и фистули.

# 19
Оперираха ме от вътрешни хемороиди +фисура(за която не знаех въобще,че я имам).Над 15 г.ги имах тези хемороиди.Операцията е направена успешно в Турция и вече 1 месец след операцията нямам никакви оплаквания.Клиниката се намира в Анкара.

Здравейте , може ли повече информация относно операцията , с лазер ли беше и коя е клиниката. Също ако може да споделите възстановителния период и дали е има силни болки . Много благодаря предварително!
Здравейте, не беше с лазер цялата процедура-вътрешни хемороиди + фисура за по-малко от 10 минути я направиха.След операцията хирурга каза:след един месец нищо няма да остане от хемороидите.42 дена минаха никакви болки или усещане за подутина.Болки нямаше дори след операцията но това е различно за всеки човек.Изписаха ми свещички,болкоуспокоителни и хапчета против запек.Операцията е през Банд лигиране,а относно лазера много внимавайте на кой доктор се доверявате защото неопитен може да изгори лигавицата на дебелото черво и възникват други усложнения.Мога да изпратя името на клиниката и доктора за да придобиете представа.В интернет има доста мнения,коментари.

Здравейте , ще се радвам ако споделите коя е клиниката и доктора , много благодаря за информацията!

# 20
Оперираха ме от вътрешни хемороиди +фисура(за която не знаех въобще,че я имам).Над 15 г.ги имах тези хемороиди.Операцията е направена успешно в Турция и вече 1 месец след операцията нямам никакви оплаквания.Клиниката се намира в Анкара.

Опитах се да ви пиша на лично, но кутията ви е пълна...

# 21
  • София

Моля, да споделите адреса, телефона и доктора. Благодаря!

# 22
Здравейте,ще следя и аз,и мен ме интересува за тази клиника и каква е цената?

# 23

Моля, да споделите адреса, телефона и доктора. Благодаря!

Може ли да ми изпратите координатите и на мен? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт