Професия учител - 18

• 48 791
  • 736
  •   2
Отговори
# 735
Не е лесно да се водят едновременно два  предмета,  изискващи толкова задълбочена подготовка, но щом ти предлагат пълен норматив, не се колебай. Само една година съм преподавала едновременно и двата, но в прогимназия. Ще се справиш, но за сметка на свободното си време. Преподаването на БЕЛ е много отговорно заради НВО и ДЗИ.

# 736
  • Добрич
Не е лесно да се водят едновременно два  предмета,  изискващи толкова задълбочена подготовка, но щом ти предлагат пълен норматив, не се колебай. Само една година съм преподавала едновременно и двата, но в прогимназия. Ще се справиш, но за сметка на свободното си време. Преподаването на БЕЛ е много отговорно заради НВО и ДЗИ.

Воденето на повече предмети в малките училища е обичайно явление. Имам 17 разпределения с час на класа (кадра плюс лекторси). Училището е с по една паралелка.
Когато работих в средищно селско училище със слети паралелки имах по 28 разпределения на учебна година...

Обучението по БЕЛ със сигурност се следи повече от обучението по АЕ, заради ДЗИ и НВО.

И понеже сме вече на стр. 50:

Общи условия

Активация на акаунт