Хитринки за всякакъв случай - 38

• 44 654
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Мари,без значение каква кислородна вода е. Каквато имаш.
Но и белината върши същата работа.
Само върху фугата търкаш.

# 226
На мен също ми предстои чистене на много захабена баня в къща с яма. Освен че искам да накисна с нещо дето да свали мърсотията, малко и се притеснявам за ямата. Не съм наясно и а ли неща, които не трябва да попадат вътре
Имам въпрос, купих си сутиен, но мие малко широка обиколката. Къде е подходящо да пришия и как, че да се стесни малко

# 227
  • Майничка
Отстрани, след чашките, но равномерно от двете страни. Ако там платът е много дебел - някъде под мишниците, но не и към гърба, че се изтумбя визуално под дреха.

# 228
Привет Дами,
Моля помагайте!
Как да премахна надраскано от син химикал по бял кожен стол?
П.П. До момента пробвах с: WC Мокрите кърпички на Лидл, Цив,Вениш,Доместос,Обезмаслител и обикновено веро за съдове.
Не излиза и това е положението…
Благодаря предварително!
Хубав ден!

# 229
На мен също ми предстои чистене на много захабена баня в къща с яма. Освен че искам да накисна с нещо дето да свали мърсотията, малко и се притеснявам за ямата. Не съм наясно и а ли неща, които не трябва да попадат вътре
Ползвам тази серия
https://www.agroup-bg.com/biopaket.html

# 230
Привет Дами,
Моля помагайте!
Как да премахна надраскано от син химикал по бял кожен стол?
П.П. До момента пробвах с: WC Мокрите кърпички на Лидл, Цив,Вениш,Доместос,Обезмаслител и обикновено веро за съдове.
Не излиза и това е положението…
Благодаря предварително!
Хубав ден!

Докато е прясно със спирт. После с някаква бяла боя за кожа Grinning

# 231
Благодаря!

# 232
  • Mediterraneo
Мицеларна вода.

# 233
Не знам как, но ми се е назъбила четката на прахосмукачката. Днес купих нова и я смених, обаче паркета е с поражения - издран на черти. Има ли начин да се замаскират с нещо?
При едно местене на гардероб пак брутално се издра и пробвах с маркер за паркет от Лидл - много грозно стана. Втори въпрос с какво се чисти този маркер? Лакочистител? Спирт? Без да се свали лака Disappointed

# 234
Не знам как, но ми се е назъбила четката на прахосмукачката. Днес купих нова и я смених, обаче паркета е с поражения - издран на черти. Има ли начин да се замаскират с нещо?
При едно местене на гардероб пак брутално се издра и пробвах с маркер за паркет от Лидл - много грозно стана. Втори въпрос с какво се чисти този маркер? Лакочистител? Спирт? Без да се свали лака Disappointed

Ако не е дълбоко това. Ако е дълбоко - нов лак отгоре върху стария.

https://hg-bulgaria.com/bg/product/magazin/17-1/hg200zashtitnogl … ezalakiranparket1

# 235
Нов лак абсурд! Ще се отровя Cold Sweat
Това предложеното да не промени цвета, в смисъл, ако мина покрай гардероба и дивана и после ришим да разместваме нещо...

# 236
Днешните лакове са на водна основа и не тровят.
А иначе всичко променя пода, ти какво очакваш? Разбира се, че ще личи неминатото под гардероба. Ама пък е евтино и лесно, нанася с валяк или моп и след 2 часа всичко е ОК.

# 237
Стъклата чистя със следната пропорция продукти: вода, около 1-1,5 л., течен сапун ( около 50 мл.) и оцет (около 50 мл.) Натърквам прозорците с кърпа и забърсвам с кухненска ролка. Стават като нови Grinning

# 238
  • Пловдив
Имам въпрос, купих си сутиен, но мие малко широка обиколката. Къде е подходящо да пришия и как, че да се стесни малко.
Може да прешиеш телените копчета по-навътре.

# 239
Амоняк разтворен във вода (зависи как е концентратът в бутилката) измива огледала,стъкла, прозорци ,дамаска на диван ,разтваря много добре обща мърсотия, за под също става.Черната раница на детето я минавам . И след това минавате и микрофибърна кърпа с вода. Амоняка ако е концентрат се изсипва малко количество ,като препарат за почистване на  под в кофата с вода.
Никога не се смесва с белина!!!
За баня ,стъклото на душ кабина ако има  сапун и  замърсени бели повърхности, шкафчета - Циф и пак вода микрофибър за изплакване .

Последна редакция: пн, 19 фев 2024, 09:41 от candela

Общи условия

Активация на акаунт