💖 Един за друг 💖 Сезон 5 (тема 1)

• 81 730
  • 1 176
  •   1
Отговори
# 825
А Йордан кой е? 🤔 Не знам дали до края на предаването ще им науча имената.
От Момчилград ако не бъркам. Юристите 😃

# 826
Точно изгледах вчерашния епизод и се радвам, че превъртах, че не обичам да гледам живота им във вилата и лигавщините там„ Гледам главно заради игрите и резултати.
Мария Игнатова определено е чудесно попадение и се радвам, че заедно с Емо водят предаването тази година. Надявам се този екип да се запази и за в бъдеще и да си водят двамата Simple Smile Хората са казали, да не се съди книгата по корицата , а тук в темата доста хора измрънкаха , защо точно Мария... Grinning

На тази игра се учудвам, че само три двойки си взеха играта - Ивана, Гергана и Маргарита? Очаквах повече ..

Интересно ми е обаче тази вечер дали от мъжете някой ще спечели? Дано жените днес разумно залагат и най-вече Галена !
Ако те пак са на номинации е твърде вероятно да не им се размине този път изгонването...

# 827
Изпуснах началото... Защо плаче София (май се казваше)?

# 828
А Йордан кой е? 🤔 Не знам дали до края на предаването ще им науча имената.
От Момчилград ако не бъркам. Юристите 😃
От Момчилград е Иван .

# 829
Мъжете се концентрират над бързината, не слушат жените.

# 830
  • Melmak
Йордан е от Момчилград.

# 831
  • София
Изпуснах началото... Защо плаче София (май се казваше)?
Тъжно ѝ е, че Тихомир не я подкрепя и постоянно я критикувал как се е справила, изнервен е и не му минава през цялото време, а не само след игрите. Дори на тази, на която завършиха първи, после ѝ казвал с какво не се е справила и  е сърдит. Явно не си говорят, не го е очаквала.

На мен Софи ми е симпатична, мисля, че отношението на Тихомир не е правилно. Човек трябва да се забавлява, няма какво да киселее с дни.

# 832
  • София
Как се казва момченцето.....и Ивайло отговаря Мими. Joy

# 833
Душички. Колко са горди, че са свършили домакинската работа.  Nerd

# 834
Много забавна игра. Но за жалост понеже много дуднем и мъжете се изхитриха да не ни слушат. Но тук пък ги пързалят, хак да им е. 😁
Жал ми стана за София. А и за Гергана, нейният Светльо и той се гордее, че не помага вкъщи. В кой век живеем вече та домакинската работа още е женска, хубаво им каза Иво.
Перничани са големи скици.

Последна редакция: нд, 03 мар 2024, 09:24 от *Амбър*

# 835
  • София
Оф, Тихомир хем не си взе играта, хем пак  Софи е виновна, че е заложила малко. Явно си го познава, вместо да я похвали, че е съобразила правилно. Тя е позитивна, а той ми идва твърде негативен.

Трудна е играта. Мъжете редовно не слушат, не е изненада. 😁

# 836
  • София
Историите са различни, мислех, че е една и съща отначало.
Съсредоточени са върху другите задължения и мислят, че разговорът по телефона е само за да ги разсейва, за да не си свършат основната работа...ама са в грешка Grinning

# 837
Аз на такава игра бих изпраскала макс 20 лв залог,даже и той е много  Joy май за толкова  сезони само Иван и Сани залагаха такива смешни суми миналата година, но играта е напълно обречена  Grinning къде са тези мъже които слушат жените си докато вторите говорят без да млъкнат над 5 минути ? Още повече пък и повечето мъже са гола вода при мултитаскинга,та ако някой си вземе играта ще е на тото както при Кики и Емо Grinning

# 838
  • софия
И аз не слушам внимателно, когато не е важно и правя нещо.

Никой не се сети да пусне на спикър. Щеше да им е по-лесно.

# 839
Михаела/Венци, дори да изиграят играта (2900+1888=4788),  не могат да станат първи, ще си останат номинирани. Има двойка с 5200 след днешната игра.
Дали някой ще схване, че има уловка, да не тича и подрежда, ами да слуша жената?
Полицайчето ще запомни много, професионална деформация Simple Smile

Последна редакция: сб, 02 мар 2024, 21:07 от Pepina_n3

Общи условия

Активация на акаунт