Къде да срещна своя човек?

• 17 153
  • 436
  •   1
Отговори
# 390
  • София
В това да те удари дебелия няма нищо лошо Wink Кофти е, ако е късия или тънкия Joy

Иначе може би жените не си изразяват директно желанията, защото после ще бъдат обявени за леки, лесни, общи? Thinking Само предположение Wink Даже тук един бил съветвал приятел да не излиза с някаква, дето правили нещо на първа среща, защото сигурно с всички го правела Wink

Иначе естествено, че като е красив ще получи друго отношение... Нали и вие търчите по красивите, а не толкова хубавките трябва те да се постараят с нещо та да им обърнете внимание?

# 391
  • Out of the Mix
Не е достатъчна само красотата, вярвай ми, поне при мен така е било, защото съм имал всякакви, излизал с всякакви.

Последното ми гадже беше страхотна - тъмна буйна коса, сини очи, кадифена кожа, усмивка невероятна, та летвата ми е много висока, но това нищо не значи.

Нож с две остриета е и е абсолютно до човек и персоналност.

Както за теб мъжът не е задължително да е мега богатият, даже предпочиташ от твоята черга, но всичко друго да ви е ок. Wink

Абе, може да е много лесно и просто, хората си го правят трудно.

Иначе за мръсното ти подсъзнание, знаем, и моето е такова. SmileRelieved

# 392
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
В това да те удари дебелия няма нищо лошо Wink Кофти е, ако е късия или тънкия Joy

Иначе може би жените не си изразяват директно желанията, защото после ще бъдат обявени за леки, лесни, общи? Thinking Само предположение Wink Даже тук един бил съветвал приятел да не излиза с някаква, дето правили нещо на първа среща, защото сигурно с всички го правела Wink

Иначе естествено, че като е красив ще получи друго отношение... Нали и вие търчите по красивите, а не толкова хубавките трябва те да се постараят с нещо та да им обърнете внимание?

Ще ти го обясня по най-най-най-простия наичн Лъвичке.

Защо жените гледат да се уредят с паралия ?
Все е мъж, само че паралията ви глези повече.

Аналогично:
Защо мъжете си падаме по хубавички.
Няма пропорционалност, а именно, грозната да иска по-малко, хубавката повече, грозната да ти угажда повече, хубавката по-малко и т.н.
С две думи - дертовете са едни и същи но хубавката като я погледнеш и махваш с ръка, а грозната, като я погледнеш и се чудиш защо си го причиняваш.

# 393
Е, разбира се, че хубавичките искат повече. Мъжете така впечатляват, с подаръци и жестове, които изискват пари. На хубавичките им предлагат много повече и по-скъпи подаръци и жестове, и така в съзнанието си те си формират някаква себестойност, и обикновено, ако някой им предлага по-малко, не може да се класира.

# 394
Няма пропорционалност, а именно, грозната да иска по-малко, хубавката повече, грозната да ти угажда повече, хубавката по-малко и т.н.
С две думи - дертовете са едни и същи но хубавката като я погледнеш и махваш с ръка, а грозната, като я погледнеш и се чудиш защо си го причиняваш.
Напротив, пропорционалност има. По хубавите си падаме на първично ниво, защото красотата сигнализира здраве и фертилност. Съответно такива жени са много по-търсени и си вдигат критериите - те могат да си позволят да изискват повече, защото знаят, че могат да го получат.
Има една книга The Manipulated Man, от жена е писана, между другото.
Та от нея помня нещо от рода на - ако видиш мъж с красива жена, не бързай да му завиждаш, а се запитай какво му е струвало да хване такава жена, и какво му струва сега и в бъдеще да продължи да е с нея. Както ако видиш мъж със скъпа кола, не му завиждай преди да помислиш, че е бачкал яко за да изкара 100 бона за нея - ти би ли дал 100 бона, и по още 10 на година за поддръжка? Ако не, значи всъщност не искаш такава кола.

# 395
  • Paris, France
Зависи кой предложи по-малко. Ако е физическа алфа, от която и се подкосяват краката, а тя си има достатъчни доходи, може и да приеме липсата на финанси. А може и да комбинира и да продължи да си излиза с подаръчните, живеейки с готиния младок.

Дебелак или закръглен плешор каквито и подаръци да иска да ми прави, няма да приема, защото за мене физиката му е силно отблъскваща.

# 396
  • Обран бостан ;)
Зависи кой предложи по-малко. Ако е физическа алфа, от която и се подкосяват краката, а тя си има достатъчни доходи, може и да приеме липсата на финанси. А може и да комбинира и да продължи да си излиза с подаръчните, живеейки с готиния младок.

Мислих да се пошегувам с мнението ти, но като се смислих, ти си го направила сама и то по-добре от мен. Wink

# 397
Скрит текст:

Ще ти го обясня по най-най-най-простия наичн Лъвичке.

Защо жените гледат да се уредят с паралия ?
Все е мъж, само че паралията ви глези повече.

Аналогично:
Това показа какъв мъж сте. Жалко, че гледате само външната красота на една жена. Не всички жени могат да са красиви. Тези, които не са красиви, да се хвърлят от някаква висока сграда ли и да се унищожат, за да останат само красивите ли? В тези сайтове точно на такива индивиди попадах в повечето случаи. Блокирах ги веднага.

# 398
  • Paris, France
Всеки мъж иска красива жена. Красотата е относително нещо и красивата за един може да е грозна за друг. Милиони мъже точат лиги по Кардашиян, а за ММ и сина ми тя нито е красива, нито е привлекателна.

# 399
  • Обран бостан ;)

Това показа какъв мъж сте. Жалко, че гледате само външната красота на една жена. Не всички жени могат да са красиви. Тези, които не са красиви, да се хвърлят от някаква висока сграда ли и да се унищожат, за да останат само красивите ли? В тези сайтове точно на такива индивиди попадах в повечето случаи. Блокирах ги веднага.

Не усещате ли, че с поста си потвърждавате мояте теза ?

# 400
  • София
И Бънди, и Крис, и Невена са прави Wink

Бънди, знам че се опитваш да ме подразниш и да внушиш, че не съм много схватлива, като във всеки пост се опитваш да намекваш, че трябва да ми се обяснява по елементарен начин за да схвана, но на този етап би трябвало ти да си схванал, че ти трябва доста по-сериозна игра за да постигнеш този резултат Wink Реших да ти спестя усилия, ама доколкото те познавам, благородството ми ще е напразно Joy

# 401
Разбира се, че е относителна красотата, освен това е променлива величина. Излъчването на човек при общуване е по-значимо и важно за отношенията. Иначе ясно, че за всеки е наслада да гледа естетически красиви хора.
Ако един човек ти е лъчезарен, забавен, интересен за общуване то започва да ти изглежда по-красив, дори да не е с перфектен външен вид.
Ако е намусено дърво, прекалено сериозен, мрънкащ или просто ръб в общуването, колкото и да е красив не бих се прежалила да си губя времето с него, ако ще да прилича на австралийски пожарникар.

# 402
  • София

А ти красив ли си и мъжествен ли си? Грозна ли.ме.нарече? Хахха не се смятам за грозна. Но мравя мъже да гледат само външната красота. Затова ги блокирах.

Ако правилно разбирам, при теб мисловния процес е протекъл така:
1. Правиш си акаунт в тиндър ( примерно)
2. Качваш си снимките
3. Чакаш някой мъж да те хареса по снимките, които си качила
4. Блокираш тия от точка 3, защото са повърхностни
5. Отиваш после да мрънкотиш в БГ-Мама, че мъжете било повърхносттни Grinning

ПС: Наистна не всички жени може да са крависи, но със сигурност всички може да са поне недебели !

# 403

А ти красив ли си и мъжествен ли си? Грозна ли.ме.нарече? Хахха не се смятам за грозна. Но мравя мъже да гледат само външната красота. Затова ги блокирах.

Ако правилно разбирам, при теб мисловния процес е протекъл така:
1. Правиш си акаунт в тиндър ( примерно)
2. Качваш си снимките
3. Чакаш някой мъж да те хареса по снимките, които си качила
4. Блокираш тия от точка 3, защото са повърхностни
5. Отиваш после да мрънкотиш в БГ-Мама, че мъжете било повърхносттни Grinning

ПС: Наистна не всички жени може да са крависи, но със сигурност всички може да са поне недебели !
СТОЙНОСТНИ ХОРА ТЪРСЯ. А там няма. Там са много зле. Нямам вече.никакви профили по такива сайтове. И няма да си направя.вече. Повече.не отговарям по тази тема. Пишете си. Отписвам се.
Добавка: Дайде адекватви съвети на авторката. Не пълнете темата с вашите дискусии.

# 404
  • Paris, France
Ха ха, "стойностни хора". Човекът няма стойност. Има само цена. Едно от първите неща, които се учат по икономика.

Стойностен, свестен, разбран са твърде абстрактни понятия.

Off - повечето жени търсят мъж, който да им добавя стойност. Понеже стойност нямаме, мъж може само да ни качи или свали цената.

Добре де, а защо не разговаряте с мъже, които ви заговарят? Аз съм стара, но доста мъже ме заговарят навсякъде. От тях поне 20% са симпатични и интересни.

Дори и да се свържете с мъж в сайт, пак трябва да минете през разговори и общуване.

Общи условия

Активация на акаунт