Отговори
# 285
Здравейте!

Моля, разкажете какво каза Невра? Не чух добре диалога с жената при нея.

За мен Сейран, както писа по-горе Катя, подхожда съвсем нормално към бременна жена, независимо, че е бременна от Ферит, напротив, това е правилното поведение - да се спасява от негативи жена, която носи дете.
Ясно е, че Пелин е манипулатор и обсебена от Ферит. Но винаги сравнява действията си през призмата Сейран.
Сравняването със Сейран винаги е в нейната уста и сега когато Ферит се караше с нея в кафенето пак започна да плюе по Сейран. Всъщност обсесията на Пелин е Сейран и това, че тя е съпругата.

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 22:57 от Dimana-nova1

# 286
  • Бургас
Ееех, голяма веселба...То една след друга сцени на изясняване, спали ли са, не са ли / добре, че терените са различни и дрона яко играе/ та безплатна разходка из Инстанбул ни направиха. И тоя Сертар гОркия всеки кой от къде дойде и го шамари Joy Ох..смея се с глас, защото пиша но и слушам Сабина как загледала Дивия /защото и този вторник ще го превежда/и как била потресена, че още във втора серия се разбира, кой е бащата, а тук чакаме 20 серии и още - нищо. Не била свикала на такава динамика Joy
Е, все пак имаше и някои запомнящи се моменти - за първи път смисления разговор на Сейран и Ферит в колата. Изрече на глас, че заради лъжите и недоверието са се разделили. Но разбрахме, че и все още делото за развод не е минало.
И Нивеята и тя, какво отмъщение ще гони? За никой мъж не била направила толкова, колкото за Ферит Корхан, а той медальон ще и праща и дори по телефона не се е обадил. Та сега и от нея отмъщение ще чакаме /уж щеше да си ходи.../

# 287
  • Яко в Матрицата...
На сцената, от която имахме задкадрови усмивки на АфРам, Феро каза:

Можеш ли да видиш по-ясно, Сейран, как ме е страх да бъда в свят, в който теб те няма? Добре погледни, Сейран! Каквото и да става, тези очи няма да се затворят преди да бъдеш с мен.

Сейран в колата му каза:

Моята вярност към теб е започнала в деня, в който сложихме онези подписи в Антеп, но твоята е започнала много по-късно...

# 288
Благодаря ти Рени!
Точно от тогава започна и Сейран беше готова да му стане жена още в първата брачна нощ!
Здравейте!

Моля, разкажете какво каза Невра? Не чух добре диалога с жената при нея.

казала ѝ да проучи Корхан и ако на Ферит семейството му е слабото място щяла така да си отмъсти. Звъняла му , а той не ѝ отговарял. а огърлицата била неговата благодарност . За никой не била правила, това което направила за Ферит

# 289
# 290
Физиономията на господин Халис 😅

# 291
Искрено се забавлявам в този епизод.  Не гледам драма, а истинска  комедия  Joy
 Суна е нестабилна, това  е ясно. Но тази сцена с Ферит беше нелепа.  Кая е нейн мъж, Аби на сърцето,  Ферит в мечтите, зад гърба и Сафет  и Фуат Joy  Надмина чапкъна. Joy

# 292
  • Яко в Матрицата...
Цяла серия драмата на Пельо... Не мога да ѝ съчувствам.

# 293
Какъв безчувствен б****к е Халис

Този наш Феро наистина не знам да го съжалявам ли ,да не го ли?Бебето не се знае чие е по принцип и като погледнем Пелин отстрани,а той баща искаше да става,не им се падна честта със Сейро

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 22:49 от Albena1_2_3

# 294
Какво казаха? Бебето живо ли е ?

# 295
  • Бургас
Какво казаха? Бебето живо ли е ?

Може да се наложи да избират кой да оцелее между бебето и майката

# 296
🤦🤦🤦🤦
Майката да избере Феро че да влезе и в 3ти сезон
Тъпотия на тъпотиите….

# 297
  • Бургас
С толкова противоречиви чувства съм, че ми иде да размахам
Може ли 2 часа да ни занимават с една психично болна истеричка и вместо да и съчувстваме, накрая да я мразим и ненавиждаме......От рев и сополи, чак се загубиха хубавите сцени.

# 298
Не казаха ли накрая, че майката и детето са в критично състояние..

# 299
Положението е критично, може да се наложи да избират между майката и детето.

Общи условия

Активация на акаунт