🎁Абонаментни кутии в България - Тема 30

• 76 365
  • 724
  •   2
Отговори
# 570
Магазина е в град Варна, Гръцка махала, улица граф Игнатиев. Сайта е линка, който е пуснат по горе. Явно и склада да им е наблизо, защото магнет крема го нямаха наличен, обади се жената и след две минути дойде момче с доставката на място❤️

# 571
Dr derm, така и не съм си тествала още, а майка ми е луда фенка на марката. Много ѝ харесват всички продукти и ползва само тях.

# 572
Franceska, благодаря! На мен ми е далечко, но вече знам кого да пратя, на когото доста ще се хареса магазина, особено ако има Др. Дерм!

# 573
Дали в магазина може да се купи кутията?

# 574
И аз да питам къде е кутията на др.Дерм?В сайта им за 70 лв ли?

# 575
Това "терапевтично корейско бюти изкушение" сигурно ще да е някой плосък масажор за лице. Аз не бих отказала олиото и палитрата, че имам нужда 😀.
+ гореописаният инструмент
според мен ще има сложена маска и гуа ша 🤭

# 576
# 577
Дали в магазина може да се купи кутията?
Аз съм купувала кутия от магазина.

# 578
  • варна
Здравейте момичета,
Как да поръчам кутията с продукти на Д-р Дерм?
Ако може линк.
Благодаря!

# 579
От линка по-нагоре.

# 580
За тези, които ще отидат в магазина, веднага в ляво на стелажа е марката. И ако имате желание пробвайте и една друга, много близка до Др. Дерм. Казва се Дерм Профешънъл. И нея много я харесвам. Последните три години само редуваме двете. А магазина се оказа голямо находище, време да имате, че да го разгледате.

# 581
  • София/Севлиево
Видяхте ли Кибрит-чето за август?Как ви се струва?Аз от миналата година почнах от време на време да си купувам техните кутийки.

# 582
Интересно ми е какво има в Кибрита за август.

# 583
Обявените марки не са ме впечатлили с нищо досега. В скорошна кутия имаше слънцезащитен серум на тези Hyugens Paris, беше ужасен. Много тежък и мазен продукт.

# 584
  • Бургас
Интересно ми е какво има в Кибрита за август.
Единия разкрит продукт е шоколадовото олио за тен на Latifolia   
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт