🎁Абонаментни кутии в България - Тема 30

• 76 372
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Кремът за след слънце е малко особен: аз нанасям от тубичката, размазвам го докато побелея, после изчаквам минутка, и чак тогава вече го втривам в кожата без усилия. Иначе ако се опитвам упорито да втрия в кожата с нанасянето - не се получава.

А добре задържа тена, който придобивам само от инцидентните си излизания навън. Харесвам и аромата, така че съм по-скоро доволна. Но докато разбера как да го нанасям, за да попие, наистина бях озадачена.

# 556
То си е написано, че се чака да попие.

# 557
Момичета,

Някой знае ли в Белбокс какво ще има през август? Тоест подсказки те дали знаете какви продукти са?

# 558

Преди малко ги качиха, този месец ще съм пас.
Мисля наистина ако изобщо купувам кутии да се преориентирам.

# 559
И аз мисля да съм пас този месец.Имам лятната кутия и на Good box и мисля ,че продуктите от тази  на Белбокс ще ми дойдат излишни..🤷♀

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 15:28 от Пламъче

# 560
И зз съм пас от няколко месеца ,май откакто взех три кутии на Руми  ...писнало ми е от пълнежи и спирам с кутиите ,докато не излезе нещо качествено на пазара ....няма смисъл...

# 561
Това "терапевтично корейско бюти изкушение" сигурно ще да е някой плосък масажор за лице. Аз не бих отказала олиото и палитрата, че имам нужда 😀.

# 562
  • Асеновград
И аз си приключих абонамента  към белбокс, пълна излагация беше последната кутия че и доста други преди това. Като гледам няма и да подновя, трябва да е нещо супер уау и двата продукта че да поръчам. Че то е ясно че другите три продукта са им за пълнеж.. Като цяло никоя друга кутия не ме привлича и не съм поръчавла но нямам и намерение.
Май пак ще си чакам Коледните календари, на Asos беше топ, задължително ще поръчам и тази година!

# 563
Момичета,какво мислите за  тази кутия?

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 20:54 от Пламъче

# 564
Казвам, че е страхотна кутията на Др. Дерм.Любима марка ми е, редовно си пазаря, все пак магазина им е до нас Wink

# 565
Много хубава кутия на Др. Дерм! Поръчвам!   

Franceska, къде им е  магазина?

# 566
И аз я поръчах!🤷След тази кутия известно време няма да поръчвам.Прекратих си и абонамента за белбокс .Може би вече за Коледа ,ако видя някоя готина кутийка.🤣Като цяло много ми хареса и кутийката на You are worth it и мисля вече да си поръчвам техни кутийки.И преди бях чела много положителни отзиви за Др Дерм..и
реших с тази кутия да пробвам..  (нищо ,че вече имам други две летни кутийки) Simple Smile)

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 23:26 от Пламъче

# 567
Казвам, че я взимам  тъкмо ми свършваше коремът за лице, а мицеларното мляко го ползвам вече години като първа стъпка.

А къде е кутията, защото не я откривам в сайта...

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 00:17 от KPP

# 568
Казвам, че я взимам  тъкмо ми свършваше коремът за лице, а мицеларното мляко го ползвам вече години като първа стъпка.

А къде е кутията, защото не я откривам в сайта...

КРР, тук:

https://www.cosmeticsbulgaria.com/product/limitirnao-liatno-izda … erm-professional/

Аз пробвах да си почистя лицето с продукт на маслена основа и да тествам няколко неща и ми се задръстиха и без това разширените пори. От три дни се върнах на продуктите си на Др. Дерм и си усещам лицето по-леко и много по-чисто!

# 569
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт