🎁Абонаментни кутии в България - Тема 30

• 75 011
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
# 661
  • Пловдив
В Bgbox има и течно червило, при поръчка си избираш цвета. Чакам си я с нетърпение.

# 662
Благодаря 🤗

# 663
В Bgbox има и течно червило, при поръчка си избираш цвета. Чакам си я с нетърпение.
Кой цвят поръчахте? Чудя се розовото да не е съвсем прозрачно.

# 664
И Кибрит както и Бел с доста слаба кутия според мен много бронзиращи продукти, а и тази мостричката парфюмчето... Кибрит бяха обявили 7 продукта, за мен тази мостичка не би било редно да се води като 7-ми. По добре да си бяха написали 6 продукта...

# 665
На мен Кибрит също никак не ми харесва. Голямо бронзиране явно трябва: то капки, то масло, то пудра. Мостричката на парфюмчето не е лоша идея, но определено не е продукт. Евентуално ще пробвам пачовете и пяната.

# 666
Днес трябва да дойде и ГБ , интересно ми е какво ще има, защото показаните продукти не ме спечелиха много. Но снощи обявиха нова интересна кутия

# 667
  • Пловдив
mamamishi, Candy Queen поръчах, надявам се да ми се върже с един наличен молив за устни, че така поръчка по екран си е риск печели, риск губи.

# 668
mamamishi, Candy Queen поръчах, надявам се да ми се върже с един наличен молив за устни, че така поръчка по екран си е риск печели, риск губи.
Благодаря, аз поръчах розовото, ще видим. Като цяло ми харесват разкритите продукти, останалото ще е пълнеж.

# 669

Ето я и Гууд Бокс. За пореден път се убеждавам, че харесвам неразкритите продукти повече. На крем за крака, лосион за тяло и измивен продукт (пък и 2в1)бих се радвала винаги.

# 670
  • В морето
А какъв е третият продукт на Vegan?

# 671
На мен също ми хареса ГБ,имам крема за очи от английската ми кутия,хубав е,бързо попива

# 672
Клей маска.

# 673
  • В морето
Клей маска.

Маската и околоочния крем бяха обявените продукти, та ако може третият продукт да споделите. Благодаря!

# 674
  • Wonderland
Серум е третият продукт на Vegan. С хиалуронова киселина.
Всички продукти
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт