🎁Абонаментни кутии в България - Тема 30

• 73 645
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Хидратиращата кутия на ГБ е интересна, но не знам дали бих взела. Сега четох едно ревю за продуктите с авокадо в една група във фейса https://www.facebook.com/share/p/b9tkE13dPfiFfphL/ , малко се замислям вече... но ще обмисля дали да я взема.
Чудя се и за кибрит- интересно ми е какво ще е на Yenges, бих пробвала нещо тяхно. Доста хвалят нощната им маска, но едва ли ще е тя де. Бяха няколко пъти в БГбокс и така и не ги взех. Някой дали ги е ползвал да сподели повече?
You Are Worth it  добре започнаха, ще изчакам да видя какво друго ще покажат обаче..
Аз съм и в двете ФБ групи и се въздържах от коментар, за да запазя добрия тон. Дамата, която го е писала доста често се е изказвала за заблудата "веган" козметика и как от фирмата отказват да и дадат пълния състав на продуктите, но след един подарък вече ги хвалим и са супер... Еми, малко Инстаграм платена реклама ми напомня Imp Дотук с безпристрастното мнение и споделяне на личен опит

# 691
Продуктите може да са хубави, няма как да знам, не съм ги използвала. Става ми смешно, когато започнат да измислят описания на аромати - "Миришат на пролетен поток, течащ през  майска ливада." Как по дяволите мирише пролетният поток?

В същото време, ГБ описват лосионът за тяло - Лосион за тяло със запомнящ се аромат на какао и ванилия.

Интересно защо за едните си продукти са избрали аромат на майска поляна, а за другият какао и ванилия. Joy

# 692
Само един продукт-лосиона  ли е обявен от новата на You are worth it?

# 693
Само един продукт-лосиона  ли е обявен от новата на You are worth it?

към днешна дата да

# 694
И все пак ароматите са относителни, всеки може да си го възприема различно. А описанието е ясно, че да привлече вниманието. Честно казано, ако има вариант за мостра бих се възползвала преди да купя. Но най-много да пробвам от ГБ, защото там поне цената повече ме устройва.
Не виждам, защо бранда да не прати продукти за тест и да се сподели мнение. Все пак, когато четем на Нели всички се втурват да я хвалят, а при други не може...  Въпроса е , че тя взима и пари за това и хвали  почти всичко. Спомням си един пост, как обясняваше за един кокал, как го вари заради колагена и след седмица прави реклама на колаген на прах.
Въпрос на избор, аз нямам против такива мнения стига да са реални. То вече всеки втори прави реклама на всичко...

# 695
На нищо от групи или инфлуенсъри не се хващам, то е ясно, че всичко е за пари или продукти подаръци. Всяка седмица се прехласват по нещо ново.
Важното е да се познават индивидуалните нужди, да се четат съставките и да се преценява дали тези продукти изобщо могат да доставят това, което се обещава.

# 696
Някой знае ли какво ще има в кутията на Белбокс за септември?
Като отказах тази за август и нямам листчето от кутията с това какво да се очаква.

# 697
Няма продукт , които да пасне на всеки. Ако имам мостра да тествам ми е най-добре така. Другото е проба - грешка, но с кутиите поне не даваш много пари.
Кутията за септември на Белето

Някой взел ли е кутията на ГБ хидратиращата?

# 698
Здравейте! Не знам дали тук е мястото да си задам въпроса, но все пак ще пробвам. Попаднах на измама с кутия уж от sephora. Някой знае ли къде може да се докладват подобни неща? Киберсигурност?

# 699
И аз гледах в групи във фейса как пробутват това на хората и силно се усъмних.Не знам какво може да се направи, освен с банката да говорите.

# 700
То това даже не е сайт на сефора,блокирайте си картата,ако не е късно.

# 701
Не съм поръчала. Просто забелязах, че доста хора имат интерес и търся информация в момента къде мога да докладвам този сайт, за да не изгорят хората. Докладвах страницата във фейсбук, но не очаквам чудеса.

# 702
# 703
Дали и до Сефора България да не се пише.Може да имат механизми.

# 704
Дали и до Сефора България да не се пише.Може да имат механизми.

Добра идея. Имам преходен опит с КЗП и общо взето нищо не могат да направят с търговци, които са извън България.

Иначе за да не съм офф-топик: заслужава ли си belle box? Никога не съм се възползвала и се чудя дали да поръчам.

Общи условия

Активация на акаунт