"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 63

• 49 989
  • 815
  •   1
Отговори
# 465
Момичета излезна ми резултата и съм още по - притеснена защо нещо не се вижда на ехограф

# 466
Момичета излезна ми резултата и съм още по - притеснена защо нещо не се вижда на ехограф
Резултата ви е нормален, трябва да се удвоява на 24ч. Може би апаратурата на лекаря ви е стара.

# 467
Аз ви написах по-горе. Резултатът ви се е покачил доста. Нормално е да не се види нищо на 10-ти ден. Бъдете по-търпелива, до 3-4 дни ще се види на ехограф. И двата пъти, като бях бременна не се виждаше нищо на 10-ти ден, на 14-тия се видя вече. Не виждам нищо притеснително. Притеснително щеше да е да пада ЧХГ.

# 468
Резултата ви е нормален, трябва да се удвоява на 24ч. Може би апаратурата на лекаря ви е стара.
ами в частна болница е нова за мен това е трета бременност тоест имам доверие на лекаря но не знам много съм очудена и имам страшно притеснени да не е извън маточна четох че при нея не се удвоява чхг но направо немога за седя от притеснение . Благодаря ви на всички и извинявам се за спаменето просто с предните ми бременности нямах такива притеснения и всичко си беше наред .

# 469
ами в частна болница е нова за мен това е трета бременност тоест имам доверие на лекаря но не знам много съм очудена и имам страшно притеснени да не е извън маточна четох че при нея не се удвоява чхг но направо немога за седя от притеснение . Благодаря ви на всички и извинявам се за спаменето просто с предните ми бременности нямах такива притеснения и всичко си беше наред .
Удвоява се нито бавно, нито бързо, а точно нормално, ето вижте как е на база резултата ви:
28.03 - 535
30.03 - 1070
01.04 - 2140
02.04 - 3210 (тус се умножава по 1.5, защото са минали 24 часа, а не 48)

Резултата ви е супер, чакайте спокойно до Петък.
Първите ви 2 бременности знаете ли защо не са се получили?

# 470
Удвоява се нито бавно, нито бързо, а точно нормално, ето вижте как е на база резултата ви:
28.03 - 535
30.03 - 1070
01.04 - 2140
02.04 - 3210 (тус се умножава по 1.5, защото са минали 24 часа, а не 48)

Резултата ви е супер, чакайте спокойно до Петък.
Първите ви 2 бременности знаете ли защо не са се получили?
о получиха се не съм се изразила правино господин на 4г и дама на 2 имам но искаме и 3то детенце

# 471
Всичко е наред, бъдете спокойна!

# 472
Здравейте хора, при цикъл от 24-25 дни ( днес е 26-ти от първия ден на последния цикъл) beta-HCG- то от вчера ( ден 25) ми е 41 IU/l, а прогестеронът 82 nmol/l. Как ви звучи? В петък пак ще повторя. Поздрави.

# 473
Михаела Галинова 757978 , по-скоро ми изглежда  отрицателен. Имала съм такава втора черта, но излезе доста след 10-тата минута. Повторихте ли теста днес? Може да пуснете кръвен. Иначе преди първата бременност имах задържан фоликул и 10 дневно закъснение. Наложи се да предизвикаме цикъла. На следващия месец бях бременна. Успех!

LieToMe , какви са резултатите от теста и имате ли положителен кръвен тест за бременност ?

Това е от днес

# 474
Михаела ,за 11-ти ден чертата е незабележима, дори е по-бледа от вчерашната . На твое място бих пуснала кръвен тест сутринта и до следобед ще имаш резултати. Тези тестове само могат да те объркат. Успех!

# 475
Момичета, питам за прогестерона, защото октомври правих кръвен положителен = голяма радост и след два дни ми дойде. Изследвах и прогестерон на 3-тия ден и си чеше доста нисък. При първото изследване никой не ми каза за прогестерона, за пролактина и изобщо нищо. Тогавашната ми гинеколожка не ме взе под внимание и общо взето се разочаровах на 100%. Идеята ми сега е, понеже започнахме отново с опитите е да съм подготвена някак повече, за да ми е по-спокойно.

Ще следя и овулацията, пия си и фолиева киселина. Изследвах си и хормоните - пролактина е леко завишен, но там нямам особен начин да влияя, тъй като работата ми е силно стресова.

Общо взето октомври избързах с радостта може би или наистина е имало някакъв шанс да ми се помогне, не знам. Просто ми се искаше да се информирам, за което благодаря на всички дами в темата! 🧚♂

# 476
LieToMe на мен ми предписаха 1/4 Достинекс на седмица, за да поддържам нисък пролактин. Изследвам го често, за да следя дали дозата е добре.

# 477
Здравейте, момичета!
Миналата седмица видях 2 бледа чертичка, на следващия ден имаше зацапване, лекарката каза - утрогестан 2х1. В петък бях при доктора и чхг 99.4 и прогестерон 8.91, вдигна дозата и стана вагинално прилагане. За съжаление сме в чужбина и се прибираме след 48ч. С куфарите- в лабораторията, обаче тази сутрин sure check еееедва показа някаква бледа линийка. Последния в събота беше с ясна.

Последната менструация беше на 26.02, вероятна овулация 12-14.03., цикъла ми на 30-32 дни.

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 09:38 от PetrovaJ

# 478
Момичета понеже още съм
Супер притеснена да ви попитам ако си пусна прогестерон има ли как на имам яснота дали е извън маточна ?

# 479
Момичета понеже още съм
Супер притеснена да ви попитам ако си пусна прогестерон има ли как на имам яснота дали е извън маточна ?
Не, няма как да се разбере от изследване за прогестерон.
По-скоро опитайте ЧХГ на 48 часа, за да видите дали правилно се удвоява.
Защо се притеснявате?

Общи условия

Активация на акаунт