Зацапване

• 1 238
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте . В първи триместър съм , днес беше първият ми преглед за установяването на бременността . След прегледа се появи зацапване и се притеснявам , не е кръв но има прилики . Появи се скоро след прегледа днес , спря и след това отново вечерта тръгна …. Няма болка , но се притеснявам .

# 1
С вагинален ехограф ли беше прегледа?
Обадете се на лекаря и вървете на преглед.

# 2
Здравейте! На 22 бях на преглед. Установи се, че съм в ранна бременност, може би 4-5 седмица, но днес ми се появи кафеникаво зацапване. АГ ми каза да пия утрогестан. Дали някой има мнения за това лекарство и дали е окей да се пие?

# 3
Абсолютно е "ок" да се пие, особено пък след като лекар ви го е предписал. Не знам защо се пишат подобни въпроси. Защо не попитахте лекаря какво е въздействието на утрогестан? Ако му нямате доверие, сменете го.

# 4
Здравейте аз съм в 6+3г.с. и дн с се появиха някакви малки кафеви точици на салфетката.Свързах се моята АГ и каза че щом е кафеникаво няма от какво да се притеснявам и ми каза да пия вит Ц500 днес.Някой имал ли е същите симптоми не знам да се притеснявам ли или да се успокоя

# 5
Момичета,здравейте . Аз имам едно питане относно това зацапване . При мен 9 дни след О се появи леко бледо розово и продължава така вече 3- 4 ден . Буквално по един път на ден и само по салфетка. Нормално ли да е продължава 3-4 дни ? Имам и леки менструални болки,но много по- леки от по принцип. Чела съм ,че имплантационното обикновено продължава от няколко часа до 2 дена . 3 дни преди цикъл съм и днес сутринта си направих тест с първа урина . Това е резултата .

# 6
Здравейте момичета  имам зацапване и ме претеснява  не съм бременна нямам деца  бях на гениколог той каза че няма нищо за бретеснение просто на някой жени след менструация се случва   Ако на някоя от вас вече се е случило пишете

Общи условия

Активация на акаунт