Родени през АВГУСТ 🦁🦀🐠(тема 16)🐠🦀🦁

• 24 531
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
Момичета от София , кажете ми от коя детска кухня сте доволни и има и пасирано меню за Сами. Ще ни се наложи престой в София следващата седмица, събота, неделя, понеделник и евентуално вторник. И не знам с какво ще ги храня там, ще спим при брат ми, а той има кухня, но няма тенджера,тиган, никакви удобства за готвене. За това мисля за вариант детска кухня. Как се случва записването, кога се доставя и работят ли събота и неделя? И най - вече коя кухня е вкусна и може да се избира за пасирано меню, че със Сами няма да се разберем иначе.
Лизи предлагам да вземеш пасатора с теб,а на братчето да купиш някои посуда,като подарък😂🫢

# 196
То ще е бая посуда, как може нищо да нямаш? Joy ама какво да очаквам, от набор 00 Joy то има и друг проблем, че не обича да му мирише на манджа, ще мрънка и за това, че му смърди апартамента.

Момичета от София , кажете ми от коя детска кухня сте доволни и има и пасирано меню за Сами. Ще ни се наложи престой в София следващата седмица, събота, неделя, понеделник и евентуално вторник. И не знам с какво ще ги храня там, ще спим при брат ми, а той има кухня, но няма тенджера,тиган, никакви удобства за готвене. За това мисля за вариант детска кухня. Как се случва записването, кога се доставя и работят ли събота и неделя? И най - вече коя кухня е вкусна и може да се избира за пасирано меню, че със Сами няма да се разберем иначе.
Лизи предлагам да вземеш пасатора с теб,а на братчето да купиш някои посуда,като подарък😂🫢

# 197
Лизи , аз съм взимала само вълшебник да си призная , защото е изгодна .Вкусна беше и кашеста , може да намачкаш ако има някое парче.Аз поръчвах от един детски магазин ,поръчва се предишния ден до към обяд .Ако искаш за петък събота и неделя , трябва да поръчаш в петък и да си вземеш неделното в събота.Иначе юначе са най - хвалените - доставят до адрес със сигурност,разгледай ги.В кой район ще сте , мога да ти заема пасатор и каквото ти трябва.Бих ти сготвила ама надали ще имам време 😀😀😀😀 да не останат гладни.
Болибон, мерси , не се изчисти съвсем , но е доста по - добре ! 🥰

# 198
  • Бургас / Славейков
Ние продължаваме да излизаме с количката.Той си знае и си стои в нея.Азот една седмица съм болна и едвам изкарвам по цял ден с него.Многоми беше зле.Мисля че вече се пооправям.Тротинетка бях купила някаква от Вис Виталис ,но както е дошла и съм я прибрала ,мисля че пишеше след 3г.Димитър е повечето белите,отколкото да научи нещо ново и интересно.През ден е с някоя нова рана или синина.На ръст и двамата с баща му не сме от най високите аз 1.50и нещо.Митко е 11кг.Отдавна не ходим ,защото нямаме детска консултация след 1г.Само ни казва за ваксините кога да идем и това е.Общо взето е това при нас.Готвим се и с каката за бала .Пристигнаха и и роклите .Хареса се .

# 199
Lizi, аз най-харесвам Юначе от тези които съм пробвала. За събота и неделя доставката е в петък, за петък е в четвъртък. Поръчва се предния ден до 15 часа. Имат и пасирано меню, но колко точно е пасирано не знам.

# 200
Орехче, благодаря! Ще взема пасатора си със сигурност, че иначе Сами няма да преживее тия дни Joy
Nl_cl, и аз гледам юначе, но с тая доставка в петък.... Как ще стане, не знам. Ние ще пътуваме петък вечер,  ще видя, какво ще измисля.

# 201
Орехче, благодаря! Ще взема пасатора си със сигурност, че иначе Сами няма да преживее тия дни Joy
Nl_cl, и аз гледам юначе, но с тая доставка в петък.... Как ще стане, не знам. Ние ще пътуваме петък вечер,  ще видя, какво ще измисля.

Лизи, може да видиш в близост до мястото където ще сте дали има пункт за взимане и да поръчаш през пункта и просто да се уговорите да ги вземеш в събота.

# 202
Лизи, препоръчвам ти Зелео, с нея стартирахме захранването на Любовчето и имат опция да е пасирана. Заедно са с Фуристо и ги доставят до повечето пунктове.

# 203
  • Велико Търново
Вики последните пъти като излизаме не дава да я водя дори с колана, не иска да си играе на площадката, само се разхожда, обикалям с количката след нея като гламава 😃

Днес стана в 7 часа и спа от 10 сутринта до 13 и нещо. После ѝ се спеше, но не заспя повече, легна си в 20 и 30 , почти по график. Какво беше това спане по никое време, не разбрах.

Вчера си тръгнахме за втори път от площадка, защото дойде детенце с шарка. Не мога да проумея как е възможно да си водят децата на площадки където се пълнят с деца 🫤.

# 204
Пламинго и аз не разбирам какво е това нещо , болни деца на площадките . Преди 2 дни едно детенце се заигра с Вики на площадката и аз нямах нищо против много йм се радвах даже докато не видях ,че на въпростното детенце му потекъл супола и майката и тя говореше на носа си ,очевидно бяха болни . Направих се,че ни е време да си ходим,защото моя какъв ми е кекав... нарочно му сложих шапката като коментирах ,,да не се разболееш мамо" очаквах майката да се усети,че са болни ,а моя здрав,но не .
Бяхме за рърви път на детски кът ,за наш късмет имаше и рожден ден тогава та беше пълно с деца ,молех се да не се разболее 😂😂😂 и тоя моя синковец вместо да влезе в басейна с топки или на батута или на каквото и да е друго ,той седна на земята и започна да си играе с колички 🤦‍♀️ ,а именно това прави вкъщи по цял ден ,очаквах,че ще се радва на другите неща.

Напоследък никой не пише ,всичко наред ли е ?

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 21:56 от Radii :)

# 205
Честити ви празници със закъснение, бъдете здрави!
Днес се ядосах,защото от 100 години опитваме с гърнето, малката говори, може да си каже, ходи, качва и слиза стълби сама и въобще е готова отвсякъде според мен за махане на памперс или поне да ходи по- често на гърне ,че може и да не може да стиска още ама само ме бойкотира, вика ми че и се ака и докато се мъча да я хвана и да сваля гащите вика неискаме неискаме тя вече е свършила работата.Та тръгнах аз да търся поне преходни гащи да я лъжа , че са бикини ,но не намерих и викам край , купувам и обикновени бикини.
Дадох и да ги разгледа преди да ги изпера като я сложих на гърнето и обяснявах за какво са и т.н.Мина известно време и и казвам хайде да те обуя да ставаш , няма пиш   , а тя не иска.При което я оставих и излязох за секунда от стаята, върнах се , а тя станала.След още някоя секунда седна пак сама и каза пиш и пак стана.Гледам  - изпишкала се.Значи според мен много добре знае и се усеща ама ми прави на инат постоянно.Ще си прежаля май килимите и ще я научавам най - накрая с бикини

# 206
Аз не можех да пиша,защото последния коментар е мой . Темата замря никой не пише вече 😃 чак ми става тъжно

# 207
Орехче, тестват граници. От няколко дни при нас е много зле положението, прекрасно ме разбира, но като кажа "ела тук, донеси това" изобщо не ме чува. Ако кажа "не" или не позволя нещо, което иска, реве като магаре, без сълзи. Опитвам се да запазя спокойствие, да обяснявам, но търпението ми се изчерпва. Всяка вечер се чувствам направо изтощена. По цял ден търси баща си, виси на вратата на стаята, в която той работи и "татко, татко, татко". Ако я пусне иска да се качи на стола му, да щрака по клавиатурата му, той се мъчи да свърши нещо надвесен над нея, като я взема аз реве. Днес му казах, че той трябва да постави граници и да не ѝ позволява да сяда на стола, не може вечно аз да обяснявам кое може и кое не.
С гърнето вече седмица сме на същото положение. Казва си повечето пъти, но има 2-3 намокряния на ден. Аз я държа само по бикини, памперс слагам само за сън и той винаги е сух. Понякога казва "пиш" като е започнала, но се спира, защото като я сложа на гърне си довършва. Друг път не казва, виждам я, че е мокра или идва да ми покаже, но пак си довършва на гърнето. Всеки път обяснявам защо е мокра, как е неприятно и т.н. Но си е процес. Не мисля да връщам памперса, мисля че ще я объркам. А и тя всяка вечер малко преди да заспи казва "пиш",въпреки че е с памперс, става за гърне, пишка и е суха след 10 часа. Иначе си пляска, днес ѝ показвах снимки на деца на гърне, обяснявах как те не се мокрят и т.н. Честно казано по 20 пъти на ден обяснявам, но за това специално не се карам и не се ядосвам.
Ох, много токсична любов имат тези тодлъри 😃 цял ден ми лази по нервите и търси баща си, сега съм се опънала на дивана и идва да се гушка и да играе с мен 🙆😃

# 208
За почти всяко “НЕ” се “реве” от сутрин до вечер. На всяка втора хапка като я храня е “Неее” . Тръгваме си от площадката с рев и писък..такива  неща. Иначе е усмихнато и разбрано дете 😁.
С гърнето сме до никъде и скоро не вярвам да се стане нещо различно, но съм ок с това.

# 209
  • Пловдив
Ние имахме гости за празниците и Йоанна толкова беше развълнувана, че два дена нямаше обеден сън. На третия заспа в 17:00, а вече на 4-я ден влезе в ритъм (гостите си бяха заминали). Иначе сега блъска и хвърля играчки. Сополива е, и само като види морската вода и капките, започва неистов рев. Днес счупи една пластмасова лампа за къмпинг, защото не ѝ давах това, което иска.
Следобяд отидохме при педиатърката да ме прегледа и пред кабинета малката се разплака. Обяснявах, че този път е ред на мама, и щом влязохме и аз я оставих да си играе с една играчка от кабинета, се успокои.
Много, много крива тези дни. Не знам съвкупност от зъби, сополи ли е.. бебешки пубертет ли е.. направо е мъка! Опъва ни нервите до краен предел..
Гърне.. никакъв шанс! Напоследък като го види, още повече плаче, а доскоро нямаше проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт