Родени през АВГУСТ 🦁🦀🐠(тема 16)🐠🦀🦁

• 24 537
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
Момичета,браво много хубави идеи ,ще направя нещо подобно,но когато сме си вкъщи и Вики си има собствена стая , а до тогава ще се задоволим с разни кошове или бях гледала пластмасови шкафове също много хубави ,но се чудя като го напълня дали няма да му падне на главата

# 226

Моите са в такива кошове. Имам и в детската.   Стой на земята и тя си вади играчките, в редки случай даже се сеща и да прибере някоя. Сега е вдигнат заради прахосмукачката. Не са идеалното решение, но като нямам място за друго ще са си така. В детската има и висок шкаф с рафтове там са подредени книги, пъзели, Лего, настолни игри и други подобни.

# 227
Ние сме с 3 такива коша

И пак играчките са На всякъде.
Лусинда, справяш се добре, просто периода на децата е гаден. Стискай зъби, ще мине и това. Ако намериш остров, вземи ме и мен Grinning

Ние сме си в старото положение с храненето, само че сега и Яна се присъединява към него, защото избиват кучешки. Сами си е трагичен. Тази нощ не се е будил, което не се беше случвало от мнооого време, предишната нощ се буди 3 пъти до 00ч и после до сутринта още 4 пъти. Имаше и едно будуване от 2 часа през ноща. И Яна 3 пъти за цялата нощ. Общо взето съня и храненето са мираж. Ще бъдем в София 3,4 дни и от сега съм стресирана, какво ще е, как ще се справим, ще спят ли, ще ядат ли, какво ще ядат и подобни . Поръчах от Юначе храна, стори ми се най подходящо менюто като за Сами, в другите кухни имаше кексчета и подобни неща на парче, които няма шанс да яде .
Според педиатърката Яна има много сериозен хормонален проблем, в събота е прегледа в София , това беше най- близкия час, който имаше, от всички ендокринолози в София, стискайте палци всичко да е наред, колкото повече приближава прегледа, толкова повече ми се свива душичката, а отначалото само си казвах, че нищо и няма и педиатърката греши и не бях притеснена, но с приближаването на часът , леко почвам да се побърквам.

# 228
Ние сме с 3 такива коша

И пак играчките са На всякъде.
Лусинда, справяш се добре, просто периода на децата е гаден. Стискай зъби, ще мине и това. Ако намериш остров, вземи ме и мен Grinning

Ние сме си в старото положение с храненето, само че сега и Яна се присъединява към него, защото избиват кучешки. Сами си е трагичен. Тази нощ не се е будил, което не се беше случвало от мнооого време, предишната нощ се буди 3 пъти до 00ч и после до сутринта още 4 пъти. Имаше и едно будуване от 2 часа през ноща. И Яна 3 пъти за цялата нощ. Общо взето съня и храненето са мираж. Ще бъдем в София 3,4 дни и от сега съм стресирана, какво ще е, как ще се справим, ще спят ли, ще ядат ли, какво ще ядат и подобни . Поръчах от Юначе храна, стори ми се най подходящо менюто като за Сами, в другите кухни имаше кексчета и подобни неща на парче, които няма шанс да яде .
Според педиатърката Яна има много сериозен хормонален проблем, в събота е прегледа в София , това беше най- близкия час, който имаше, от всички ендокринолози в София, стискайте палци всичко да е наред, колкото повече приближава прегледа, толкова повече ми се свива душичката, а отначалото само си казвах, че нищо и няма и педиатърката греши и не бях притеснена, но с приближаването на часът , леко почвам да се побърквам.
Не мисли негативно и не слагай диагнози на детето преди да го е прегледал специалист!  Без да четеш по форуми и статии! Всичко ще е наред♥

# 229
И ние сме с такива меки кошове, но аз и доста често редуцирам играчките, за да не стават планини от ненужни неща. Едно нещо щом го израсте, веднага заминава, дрънкалки, чесалки, гумени книжки с по едно животинче на страница, сортери с изгубени части, всички тези неща си заминават своевременно. За махането на памперса аз имам по-различна тактика. Изчакам да направи 2-3 дни с изцяло сух памперс, тоест да има, но да си казва всеки път и да се запази чист. Мисля си, че ако не казва всеки път, значи не е готово детето и не се усеща достатъчно категорично какво му се прави, отделно, че така си спестявам много пране и опикани мебели. Така направих с първото дете, така и с Любовчето. Тя си казва вече всеки път, купихме бикини, сега ги пера и от утре ще слагам само нощен памперс и при излизане. За излизане понеже навън не очаквам да се престраши още, за нощния, защото нощем не се буди да казва, а още пие по 210 мл. мляко преди сън и си пишка. Не очаквам за има инциденти, ако има, ще върна памперса докато си затвърди усещанията.

# 230
За играчките ние сме с етажерка от Айко и пластмасови кутии от Пепко. И аз като Ven4e всичко,което израсте махам. Не виждам смисъл да трупам играчки към които видимо не проявява интерес!

# 231
  • Варна
Лизи, стискам палци! Всичко ще е наред! Храненето... и то някой ден ще се оправи! А в София - ще мине окей, ще видиш! Аз като се качвахме на 13 часов полет и заминахме за 40 дни бях притеснена, после си казах, че няма да имам очаквания и каквото стане и няма да изпадам в желание за контрол на спане, ядене и т.н. и мина доста добре. Моето дете вкъщи и за секунда не е виждало телевизор, а на презокеанските полети има тъч екран на 20 сантиметра от очите ти... е, нямаше какво да направя. Тя го пускаше постоянно и го натискаше.
Та моят извод е, че човек като няма очаквания е по-лесно!

# 232
  • Бургас / Славейков
Честит рожден Ден!Болибон! Много здраве и късмет.Аз имах р.ден на трети.Този път най накрая отидохме до Шипка .И Митко с нас.Беле интересно приключение с него ,ни се справихме.!Етажерка ползваме ,ако въобще се казва така на Лидл.Имаме и кош за играчки.Гледам да разчиствам с които не си играе и да не ги трупам.

# 233
Ние сме с кошара за игра и трупам всичко вътре.
И да се похваля, че до 5.30 спа сам , наспахме се всички. Може пък зъбите да са го мъчили, той е с 12 и кучешките са подути повече от месец. И другата хубава новина е, че ще сме седмица в България в края на месеца. Ще мина без необитаем остров този път.😁😁
Орехче, благодаря, Лизи кураж и всичко да се нареди добре.

# 234

Честит празник,момичета! Бъдете обичани майки и съпруги/половинки!☺

# 235
Честит празник 🌹🌹🌹
Намерих някаква мрежа събрахме в нея доста от играчките ,Вики си прибира и изважда сам от нея ,има още доста място,но по-големите играчки не могат да влязат там такаче ще си стоят в коша за сега

# 236
  • Велико Търново
Честит празник, момичета! Бъдете здрави, щастливи и обичани!

Ради, интересна мрежа, закача ли се някъде отгоре?

Вчера разбрахме какво значи една дума на Виктория която повтаря много често - "Мако" , значи майко 🤣
Сутринта казах на ММ "майко, как ме боли главата" и тя вика "Мако " 😃😃

# 237
Да ,закача се ,това ми е трудното къде да я закача , така че да му е ниско на него да си вади и прибира сам

# 238
Честит празник момичета! Hug

Ние сме болни вкъщи, Борис лепна от някъде стомашен вирус. Такова растройство не е имал до сега. Мен също ме хвана днес, направо не мога да се вдигна от леглото. Той поне е енергичен поне, но отказва храна. Водих го вчера на лекар, само щяло да мине. И аз така мисля, той до сега никакви лекарсва или антибиотици не е пил.

# 239
Честит празник и от нас, момичета 🌺🌺🌺 Да сте здрави, щастливи, обичащи и обичани всеки ден!!! Как са малките със самостоятелното хранене? Има ли напълно автономни? Давам на Любовчето да опитва с лъжица някои по-гъсти кремчета, но тя едно, че ръчка бясно в паничката и второ, че винаги извърта лъжицата наобратно, мисля, че е много далече от загребване и слагане в устата. С вилицата борави по-добре, но пак боде като бясна и каквото закачи, с нея няма и особено значение как ще я завърти. Добре се справя с махането на памперса, вкъщи не сме имали инциденти. Само навън седна на земята и каза, че ака, но не беше свършила нищо. Куки, върлува някакъв ужасен вирус, някои и повръщат и вдигат температура. Голямата ми дъщеря всеки ден докладва за 1-2 деца повърнали на чина в училище 🙄 Да оздравявате бързо! Ради, чудесен кош за играчки, изглежда супер удобен. Болибон, аз явно съм чела през ред и съм изтървала, честит рожден ден, с половин седмица закъснение 😏 Много обич, късмет и успехи ти желая, каквото ти е на сърцето, това да ти е и в ръцете 🩷💐

Общи условия

Активация на акаунт