Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 92

• 58 637
  • 849
  •   1
Отговори
# 15
Определяне на имплатационен прозорец.
Момичета моля някой да ми каже какво значи ИМПО /+/.Благодаря

# 16
Определяне на имплатационен прозорец.
Момичета моля някой да ми каже какво значи ИМПО /+/.Благодаря
Да това ми е ясно но защо +

# 17
Здравейте, дами.
Скоро някоя от вас да е правила лапароскопска операция на киста на яйчник?
Как протича?
Време на възстановяване?
Според др Стаменов живтп и здраве още не следващия цикъл стимулация.
Всичко от вашия опит би ми било полезно.
Благодаря.

# 18
Скрит текст:
Мая888, не мога да ти пиша, защото пощенската ти кутия е пълна

# 19
Дали знаете цена за "скрачинг" в болницата? Не намирам в ценоразписа.

# 20
Момичета какво значи това

# 21
Кога най-късно са ви са се обаждали ембриолозите преди трансфер, за да ви кажат кога да ходите?

# 22
Кога най-късно са ви са се обаждали ембриолозите преди трансфер, за да ви кажат кога да ходите?

В 16:00 часа.  Голямо притеснение е това чакане.

# 23
Здравейте, започнахме стимулация по дълъг протокол. Нормално ли е естрадиол на 5 ден да е 172.0?

# 24
Здравейте момичета,
Предстои ми първи трансфер.Днес бях на преглед при др Стаменов. Той ме вика на 27.02 да ми постави лепило. Каза че ембриолозите ще ми се обадят кога ще е трансфера.
Знаете ли кога звънят и дали в същия ден в който ми поставят лепилото ще е трансфера?

# 25
GULSELI, предполагам, че това дали трансфера ще е в същия ден като лепилото зависи от това какво е лепилото.
На мен ембриолозите ми звъннаха в четвъртък в 17:30 за трансфер в събота, т.е. около ден и половина по-рано.

# 26
Добро утро Дами,
аз прилключих отново - 13 ден след трансфера на 5 дневен Ембрион - ЧХГ -0.
Може ли да ми направите услуга ако е удобно да попитате след колко време пак може да се опита - колко цикъла трябва да минат?
Или ако знаете-споделете.
Предварително Благодаря.

# 27
Много съжалявам, Родопа Sweat Надявам се следващият път да ти се получи и ти стискам много палци Flowers Four Leaf Clover
Това ЗЕТ ли беше? Съжалявам не помня. Ако е ЗЕТ може и другия месец да опиташ. Питай и доктора си. След СЕТ е добре да изчакаш поне 1 месец. Най-вече зависи ти как се чувстваш?

# 28
Привет, момичета! Интересува ме, ако някой е правил акупунктура в клиниката, как стоят нещата - много ли се чака за час, колко често се ходи?

# 29
Здравейте, момичета !  Някой да е пил от тези добавки на Стаменов Anti-Age AAKG? Ще се радвам да споделите дали имахте ефект с тях. Благодаря, усмех на всички Flowers Four Leaf Clover:

Общи условия

Активация на акаунт