Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 92

• 59 648
  • 849
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте, момичета, в понеделник имам преглед на 3ти ден от МЦ за стартиране на стимулация. Понеже за първи път се пада да съм на преглед в късния следобед се чудя дали мога да отида по-рано и да си пусна кръвни изследвания, за да станат готови за прегледа Thinking. Дали е удачно така, или да изчакам да мине прегледа и д-р Персенска да ми ги назначи?
До сега винаги сме започвали на 2ри ден и прегледите са били рано през деня.

# 781
Пусни ги предварително. Винаги е по-добре лекарят да има по-пълна картина

# 782
Аз съм в потенциално сходна ситуация, пуснах ги днес (3ти ден)

# 783
И аз така ще направя, защото ако трябва да чакам тепърва да излязат резултатите след прегледа, ще се мръкне... а и трябва да се прибираме после към Варна. Предния път, на 2ри ден, ми беше пуснала Естрадиол и ФСХ, сега мисля да пусна същите.

# 784
И аз съм при др Персенска .Винаги първо ме преглежда ,назначава необходимите изследвания на акушерката ,която ги пуска към касата ,минавам да ги заплатя и после отивам в лабораторията .Понякога от касата са ме карали да изчакам докато пуснат изследванията от кабинета.След като ми вземат кръв си тръгвам директно за Русе.Когато излязат резултатите ми звънят дали да започвам или не лекарствата за стимулация.Така беше последните четири месеца....
Здравейте, момичета, в понеделник имам преглед на 3ти ден от МЦ за стартиране на стимулация. Понеже за първи път се пада да съм на преглед в късния следобед се чудя дали мога да отида по-рано и да си пусна кръвни изследвания, за да станат готови за прегледа Thinking. Дали е удачно така, или да изчакам да мине прегледа и д-р Персенска да ми ги назначи?
До сега винаги сме започвали на 2ри ден и прегледите са били рано през деня.

# 785
Помислих и за този вариант, но ако реши да ми назначи нещо от манипулационната, а аз съм вече на половината път на обратно, не знам... надявам се да успея да мина кръвни преди прегледа и да няма проблем. Много късен час ми дадоха, ако закъснеем просто ще останем на хотел, то е ясно.

Smile #ForVentsi, на теб какви кръвни ти пуска Персенска? Предния път ми пусна E2 и FSH.

# 786
Помислих и за този вариант, но ако реши да ми назначи нещо от манипулационната, а аз съм вече на половината път на обратно, не знам... надявам се да успея да мина кръвни преди прегледа и да няма проблем. Много късен час ми дадоха, ако закъснеем просто ще останем на хотел, то е ясно.

Smile #ForVentsi, на теб какви кръвни ти пуска Персенска? Предния път ми пусна E2 и FSH.

Ние с д-р Чапанова се разбираме да взема инжекциите от манипулационна, ако хормоните са хубави ми се обаждат кога да бия инжекциите, ако нещо не е наред инжекциите остават за следваща стимулация. Това ми се е случвало само веднъж, като имах задържан фоликул.

# 787
И от там съм вземала лекарства и после са звъняли кога и какво да си слагам.Най-късният час ,който са ми давали беше 17.15ч.Отидох ,прегледа ме ,,взеха ми кръв и 18.30ч се качих на автобуса за Русе.Много се радвам ,че нямаше забавяне в часовете защото следващия ми автобус беше в 22ч.Иначе на 2-3ден ми пуска Е2 и FSH ,а преди пункцията Е2 и LH,кръвна картина и кръвосъсирване.

# 788
Много благодаря за информацията, момичета Flowers Hibiscus.
Не знаех, че може предварително да се вземат инжекции от манипулационна.
Вече ми е по-спокойно Yellow Heart

Успех на всички Flowers Four Leaf Clover

# 789
Някой случайно да знае за колко време излиза гликиран хемоглобин? На деня ли да си го чакам (минаха 6 часа) или?💐

# 790
Някой случайно да знае за колко време излиза гликиран хемоглобин? На деня ли да си го чакам (минаха 6 часа) или?💐

При мен аз го пуснах сутринта и той излезна след 15ч в същия ден.

# 791
Да, точно излезна, благодаря 💐 в графата при витамините е и се чудех дали няма да си почакам няколко дена🍀

# 792
Здравейте. Отдавна не бях звъняла на регистратурата в Надежда. Изненадах се, че сега може да запишеш час за какво ли не като избереш една цифра, това е ново за мен. Просто никъде не ти казват какво да натиснеш, за да получиш информация. Някой ми е звънял от болницата и не знам защо, а искам да разбера. Успях да се свържа с реанимацията в Надежда, както и сектор "информация", но там не могат да ми дадат, необходимото инфо. Ох, дали го обясних добре? Вие как се свързвате с жив човек от регистратурата за обща информация?

# 793
Изберете която и да било опция за запазване на час и обяснете на оператора защо се обаждате. Аз така направих веднъж като закъснявах за час. Бяха много мили и веднага бяха предали на регистратура и лекаря.

Здравейте. Отдавна не бях звъняла на регистратурата в Надежда. Изненадах се, че сега може да запишеш час за какво ли не като избереш една цифра, това е ново за мен. Просто никъде не ти казват какво да натиснеш, за да получиш информация. Някой ми е звънял от болницата и не знам защо, а искам да разбера. Успях да се свържа с реанимацията в Надежда, както и сектор "информация", но там не могат да ми дадат, необходимото инфо. Ох, дали го обясних добре? Вие как се свързвате с жив човек от регистратурата за обща информация?

# 794
Здравейте момичета,

Разпределена съм при доктор Илиев. Има ли някоя от вас опит при него? Вижда ми се младичък и това малко ме притеснява, също по принцип се чувствам по-комфортно при лекарки жени и досега само при такива съм била.

Имам съмнения за ендометриоза. Дали има лекар, който бихте препоръчали специално за това? Всички ли оперират или само някои?

Общи условия

Активация на акаунт