Седмокласници 2023/2024 - тема 6

• 39 870
  • 803
  •   1
Отговори
# 450
Има и биолози, уж. Но наистина как се коментират толкова въпроси. Само за видоизмененото стъбло чух, че трябвало да е грудка или картоф, но го е объркала девойката. Трудна е била олипиадата, според нея.
Скрит текст:
И аз слушах за този картоф...който очевидно е стъбло Simple Smile Слушам и за някаква картинка на медуза, чиито части е трябвало да бъдат означени с термини, които не е чувала (тоест различни от ектодерма, ендодерма и тн) Кога чакаме резултати?
Знам, че миналата година само едно дете е влязло с олимпиада
О, това е интересно! В смисъл резултатите от Чакалов са били много по-високи от тези на олимпиадата? То не се ли взимаше процент от най-високия резултат?
Доколкото знам (от учителя по био в НПМГ) всяка година е така. Състезанието е доста по-лесно, докато в олимпиадата винаги има въпроси, които са далеч извън учебната програма. Точките от олимпиадата се гледат като % от най-високия резултат на областен кръг за страната

# 451
  • София
А дали има ново помагало по биология по книжарниците, спомням си, че миналата година нямаше?

# 452
А дали има ново помагало по биология по книжарниците, спомням си, че миналата година нямаше?
Ако говорите за помагало за състезанието Чакалове, няма...има за другите модули, но не и за био

Последна редакция: пн, 19 фев 2024, 08:13 от Kalisi

# 453
  • София
Това имаме

# 454
Здравейте, бих искала да питам относно НВО по език. Има ли промяна, взима ли се предвид резултатът някъде? Благодаря!

# 455
  • София
Здравейте, бих искала да питам относно НВО по език. Има ли промяна, взима ли се предвид резултатът някъде? Благодаря!
Не, не се взема. На някои места оценката от дипломата по ЧЕ влиза, но не и НВО.

# 456
НВО по ЧЕ защо винаги е между другите две НВО? Дали е по някакъв регламент така? Мен лично много ме дразни това.

# 457
НВО по ЧЕ защо винаги е между другите две НВО? Дали е по някакъв регламент така? Мен лично много ме дразни това.

Да, един ден за почивка има, и него са го нагласили...

# 458
  • София
Какви са коментарите за вчерашния пробен в Регалия от децата? моята е доволна от себе си. Запънала се само на 1ва задача Joy Иначе горе-долу ги била решила. Снощи разпалено обяснява до късно. Затруднила я само леко последната задача от втория модул. И нея я е решила, разписала, гледам - гледам, но ми се стори че леко с налучкване накрая е писала... едва ли ще се приеме това за пълно и хубаво решение,  знам ли, ще видим Grinning
Утре ще има отговори и подробни решения
И само аз ли така си мисля, ама имаше по -малко деца и струпване пред Сейнт Джордж от пробния Бел миналата неделя Thinking

# 459
77/100 т. по БЕЛ на Междучасие.
Някой знае ли как може да видим грешките на преразказа?

# 460
Както предположих - 60т. на на пробен по БЕЛ в Междучасие. Не съм доволна, но хувабото е, че има още време до НВО и ще се опитаме да изчистим грешките.
Цитат
Оригиналната работе на детето можете да вземете от офиса ни на бул, Дондуков 77, ет 3, след уговорка с администратор на тел. 02/981-9590.

Последна редакция: пн, 19 фев 2024, 15:01 от _elis_

# 461
77/100 т. по БЕЛ на Междучасие.
Когато вземете работата от офиса на Дондуков, върху нея са нанесени всички корекции.

# 462
Виждам, че вече получавате резултати от Междучасие. На мейл ли ги изпращат, децата на курс лу са там? За външни деца по-дълго ли се чакат?

# 463
  • София
Моя син е външен за Междучасие и днес получих по имейл и моя син е със 77/100 по БЕЛ

# 464
Виждам, че вече получавате резултати от Междучасие. На мейл ли ги изпращат, децата на курс лу са там? За външни деца по-дълго ли се чакат?
И нашият син е външен. Беше на 03/02 на пробен по БЕЛ, днес получихме резултат.

Общи условия

Активация на акаунт