Седмокласници 2023/2024 - тема 6

• 39 800
  • 803
  •   1
Отговори
# 585
Офф MamaRu, имаш си истинска тинейджърка. То хубаво, че моето е момче, та е по-назад иначе не ми се мисли какво ще е. Незнам с момчетата май е по-лесно все още, не при всички е така де, но са си повече дечковци. Моят снощи 20мин ми се гушка, преди да иде да ляга, а е 1.70см 😉
То времето ще си мине, ама дано да е с хубави резултати за всички.

# 586
  • София
Аз пък си мисля, като гледам резултатите на Регалия, че повечето деца са с изравнени шансове. Плюс / минус 10 точки... Те винаги могат да се компенсират, ако някое дете има 10 точки по- малко или повече по математика,  или ако някое дете има 5ца по мат/Бел от училище. Чудя се,... Също има значение момиче/ момче... Подредба на желания,.... изобщо сложно е да се прецени.... Thinking

# 587
Иска ми се да сме юли. По възможност - втората половина и всичко да е зад нас. Ще ме побърка това моето. Обявило ме е за враг #1 и всичко ми прави напук. Да направи на мен на пук ще се провали с гръм и трясък. Напълно способна е на самото НВО да откаже и да работи, само и само да е напреко. После ще реве, ама ще е изтървала влака.

Току-що установих, че си има астрален близнак в лицето на моята. Да ни е честито Simple Smile

# 588
Да ни е честито, ама не става по-леко от това. Поне на мен. 😭

# 589
Благодаря на всички за бързата реакция относно сборниците по физика!

# 590
Аз пък си мисля, като гледам резултатите на Регалия, че повечето деца са с изравнени шансове. Плюс / минус 10 точки... Те винаги могат да се компенсират, ако някое дете има 10 точки по- малко или повече по математика,  или ако някое дете има 5ца по мат/Бел от училище. Чудя се,... Също има значение момиче/ момче... Подредба на желания,.... изобщо сложно е да се прецени.... Thinking
Да, или ако му се изчерпа късмета, като на моето например деро на магия го кара по БЕЛ.

# 591
Моята го кара на магия по математика! Може ли да помоля някоя мама да ми съдейства за едни задачи по математика на лични тъй като съм и нощна смяна и съм с главоболие и тотално съм изключила!

# 592
  • София
В тази тема добри хора решават задачи всякакви https://www.bg-mamma.com/?topic=1609549.msg47642675#new

# 593
Тези дни имахме родителска среща. Да ви кажа, че тук или сме най-загрижените майки на седмокласници или най-изкукалите.
От въпросите на родителите към учителите по по двата основни предмета извода е, че изобщо не знаят какво представлява НВО-то. Тоест в края на седми клас има изпит и горе долу само това с едно две изключения.

Казаха ни средните оценки на класа по различните предмети най-силни по физическо, но дори там не е Отличен.....най-слаб среден резултат имат по Музика(май беше и под 4.50)

Започнаха контролните....по БЕЛ оценките са по-слаби на писмени изпитвания. Бързат и не четат с разбиране въпросите при това е масово. Това каза нашата учителка.

Математиката тръгна доволно добре....схванала е геометричните задачи...т.е абонамента от уча се и мрънкането да решава почвече задачи помага.

# 594
  • София, Лагера
Тези дни имахме родителска среща. Да ви кажа, че тук или сме най-загрижените майки на седмокласници или най-изкукалите.
От въпросите на родителите към учителите по по двата основни предмета извода е, че изобщо не знаят какво представлява НВО-то. Тоест в края на седми клас има изпит и горе долу само това с едно две изключения.
Така е, въобще не сме представителна извадка. Затова не се психирайте, далеч не всички майки и деца са толкова амбициозни, загрижени и отдадени.
На моите съседки им е най-важно да им е близо училището.

# 595
Незнам за вас, ама аз се вписвам при изкукалите майки 🤣

# 596
И аз съм от изкукалите Grinning

# 597
Хайде да ви развеселя миналата година влизам в стая с родители на седмокласници 99% познавам поименно след три години работа с децата. На въпрос имат ли въпроси след всичко, което съм обяснила вдига ръка една майка и пита "Есе или отговор на литературен въпрос ще има... " Останалите бързо и обясниха по кой предмет преподавам въпреки че с това започвам заради тези които са нови.
Моето е болно в къщи си стои, освен домашните от училище днес имаше и двата теста на Междучасие. Ами не е толкова зле, че да мързелува.
bibi не влизам в там и не знам. Едното е в Школо, другото Админ плюс.

# 598
Моята го кара на магия по математика! Може ли да помоля някоя мама да ми съдейства за едни задачи по математика на лични тъй като съм и нощна смяна и съм с главоболие и тотално съм изключила!
Пиши да видим какво ще успея да помогна.

# 599
  • София
Иска ми се да сме юли. По възможност - втората половина и всичко да е зад нас. Ще ме побърка това моето. Обявило ме е за враг #1 и всичко ми прави напук. Да направи на мен на пук ще се провали с гръм и трясък. Напълно способна е на самото НВО да откаже и да работи, само и само да е напреко. После ще реве, ама ще е изтървала влака.

Абсолютно и у нас е така. Аз съм с близнаци на 13 години, при мен всичко е X2. И девойката направо е ужас, хич не й се занимава.

Вчера ми изпратиха резултатите от пробната по математика, ужас на ужасите, под 40 и двамата....

Общи условия

Активация на акаунт