🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXII 🎬

• 58 611
  • 811
  •   1
Отговори
# 765
  • България
Не смятам да гледам горното.
Чакам да стане 20:30 и да си пусна БНТ2.
Отдавна не гледам телевизия, но партньорът ми следи спорта и видях реклама на
Eugénie Grandet
Актьорите изглеждат добре подбрани, чак се учудвам, но не бързам с изводите.

# 766
И на мен ми хареса Despicable me, не съм съгласен, че е по-несполучлив от предните, с изключение на първия, разбира се.
Първото си е първо Wink
Най-добрия от филмите на кино това лято, те не са много де.
Другите - Inside-out 2 - не харесах изобщо, пуберско-уокистко-пропагандна история
Дедпуул и Волверин - умрях от скука, не дочаках края.
Фюриоза - по едно време си казвам - абе то половината китайски народ измря тука по насилствен начин... Досада, липса на въображение.
--------------------------------
Споделям стар филм, за мен страхотен, но ми е ясно, че надали ще се хареса масово.
Актьорите - филм на великия Бертран Блие. Всички (всички!!!) известни френски актьори мъже имат роля Wink във филма. Играят себе си Simple Smile
Театър на абсурда пар екселанс.
https://www.imdb.com/title/tt0211900/?ref_=fn_al_tt_1

# 767
  • Галифрей
Междругото Frozen 3 излиза през 2026г. Елза и Ана ще се срещнат със скандинавските богове.

# 768
Всъщност, този Despicable me май ми хареса повече от предишния. Предишният беше за оня с йониката, нали? Човекът-хлебарка е по-сполучлив злодей, а Клои може да се появи в някой от следващите филми, или в някой за миньоните - няма да се изненадам.

Йожени Гранде не съм гледала, но си спомням донякъде книгата - помня, че не ми беше харесала.

Замръзналото кралство 2 за мен беше страшно безинтересно, така че няма да гледам повече продължения.

# 769
Дедпул и Върколака не ми се и коментира !! Опитах се да го гледам , няма и на половината филм и го махнах . Сега чакам " "Туистърс" да го пуснат онлайн , както и чакам "Гарванът " не мисля обаче че ще бъде толкова хубав като оригинала обаче , на мен ми е един от любимите филми между другото,  Брендън Лии направи уникален образ, жалко че и това е последната му роля !! Заради един нелеп инцидент , и то на снимачната площадка за заснемането на тази култова класика . 😔😔

# 770
  • София
Аз смятам да го гледам само заради Гал Гадот, ще и отива да е злата кралица.

# 771
Туистърс го има в Замунда, но може би не е с добро качество. Утре ще проверя.
Чудех се дали да гледам Гарфийлд, но лошите ревюта ме отказват.

# 772
  • България
Йожени Гранде не съм гледала, но си спомням донякъде книгата - помня, че не ми беше харесала.
Балзак е любимият ми автор и харесвам почти всичко написано от него.
Филмът много ми хареса.
В началото прочетох "свободна адаптация" и изтръпнах, но всичко беше в духа на епохата.
10/10 от мен.

# 773
Не е било инцидент, а предумишлено убийство, както убиват и баща му Брус Лий.
Дедпул и Върколака удари милиарда. Гонят световен рекорд.

# 774
  • Berlin
Тъжах много за Брандън Лий, Гарванът ми беше един от любимите филми като дете/тийн. Защо се смята, че е убийство?
После имаше един сериал Гарванът, с Марк Дакаскос (мисля, че така се казваше актьорът), също беше добре.

# 775
  • в сърцето на един мъж...
Тъжах много за Брандън Лий, Гарванът ми беше един от любимите филми като дете/тийн. Защо се смята, че е убийство?
После имаше един сериал Гарванът, с Марк Дакаскос (мисля, че така се казваше актьорът), също беше добре.

След разследването се доказа, че е умишлено заредено оръжие с нормални патрони. Баща му също беше убит. Много се спекулира, че е заради бойното изкуство, което преподаваше.

# 776
Гледах трейлъра на Гарванът, но нещо не ме грабна. А и Бил Скарсгард има едно сладурско лице, което хич не ми се връзва с мрачен образ.

# 777
  • Варна
 Twisters 2- тук, ако нямате проблем с дублажа
https://rezka.ag/films/action/70771-smerch-2-2024.html

# 778
Хора току що изгледах "Туйстърс " , филмчето е готино , не се чудете ами го гледайте . Имаше моменти на който ми се подкосиха краката когато се появяваше торнадото . Глен Пауъл отново направи готина роля . Дейзи Едгар-Джоунс продължава да  ме изненада , след това което направи в " Където пеят раците " си казах че ще я виждам по често и ето не сгреших . Финалът ми хареса , не свърши захаросано както някой друг беше написал . Бих го гледала пак ,след време . 😊😊
Скрит текст:
https://filmi9.com/film/twisters-tuisturs-2024  ето ви и линк в сайта в който го гледах , с хубаво качество и субтитри .

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 17:19 от Жасмина 94

# 779
  • Пазарджик/Лондон
Малко ми е странно, че Злата кралица е по-красива от Снежанка Simple Smile

И във версията с Чарлийз Терон злата кралица ми беше по-красива:).

Общи условия

Активация на акаунт