Толкова чакахме за нищо.
Създадоха много голямо напрежение около това какво ще се случи и какво ли не се изписа, а накрая цяла серия се разтягат локуми, нищо не се разбра.
Първо -супер много претупаха какво се е случило повреме на този пожар, някак съвсем отгоре-отгоре, а имаше нужда от повече подробности. Оказа се, че никой не е загинал освен Гьоркем и баща й.
Той беше мъртъв, но тя беше жива и така и не се разбра как е умряла. Много недомислено.
Направиха Ниляй главна героиня едва ли не в целия сериал. Създадоха ореол около образа й.
Заблудиха, че има 4-ма загинали, а кои са другите двама така и не се каза. Много мразя такива евтини номерца за заблуда на зрителя.
Явно са случайни хора.
Дадоха сума ти глупости в тая серия. И не се разбра ще оцелее ли Ниляй. Според края на серията не е оцеляла, но кой знае как ще го извъртят.
Накрая съвсем преиграха.
Не съм доволна аз. Да не кажа, че много се разочаровах, а сценаристите се изложиха.
Доа, накрая пак пристана на Фатих, сакън да не го обиди милия дотича у тях. Е, много бързо се предаде.
Само играта на актьорите ми хареса.
Очаквам много, много повече от този епизод.
А дадоха много излишни неща. Най-вече Асуде и идването й във фирмата и новата на Метехан, дето ще се жертва да се ожени за нея. То само това остана.
А, и това със Швейцария хич не са го измислили. Беше скалъпено отвсякъде, както друга съфорумка писа по-назад.
Айде нямаше нужда там да я пращат. Доскоро не знаех, че една от главните сценаристки е майка на актрисата, която играе Ниляй. От темата разбирах това.
Сега вече разбирам защо се създава такъв обрат в образа на Ниляй. Иска да й създаде героиня, с която да блесне.
Признавам, че си поревах на серията, заради трагедията на екран, ама наистина не очаквах чак толкова зле да е.
Много малко неща ми харесаха. Най-вече Мери и нейното държане към всички.
Познах разбира се и за това, че Нурсема е влюбена в имама. Ама да ви кажа дойде ми с повече драмата и там.
Не съм очарована от серията. Ако Ниляй не оцелее лично аз май ще спирам да гледам сериала.
Та така, казах каквото исках, олекна ми, споделих си недоволството от така развития се сюжет.
Вярвам, че има и други, който мислят като мен🙂