(2) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 56 107
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
На мен не ми хареса серията. И сега ще си кажа всичко тук.
Толкова чакахме за нищо.
Създадоха много голямо напрежение около това какво ще се случи и какво ли не се изписа, а накрая цяла серия се разтягат локуми, нищо не се разбра.
Първо -супер много претупаха какво се е случило повреме на този пожар, някак съвсем отгоре-отгоре, а имаше нужда от повече подробности. Оказа се, че никой не е загинал освен Гьоркем и баща й.
Той беше мъртъв, но тя беше жива и така и не се разбра как е умряла. Много недомислено.
Направиха Ниляй главна героиня едва ли не в целия сериал. Създадоха ореол около образа й.
Заблудиха, че има 4-ма загинали, а кои са другите двама така и не се каза. Много мразя такива евтини номерца за заблуда на зрителя.
Явно са случайни хора.
Дадоха сума ти глупости в тая серия. И не се разбра ще оцелее ли Ниляй. Според края на серията не е оцеляла, но кой знае как ще го извъртят.
Накрая съвсем преиграха.
Не съм доволна аз. Да не кажа, че много се разочаровах, а сценаристите се изложиха.
Доа, накрая пак пристана на Фатих, сакън да не го обиди милия дотича у тях. Е, много бързо се предаде.
Само играта на актьорите ми хареса.
Очаквам много, много повече от този епизод.
А дадоха много излишни неща. Най-вече Асуде и идването й във фирмата и новата на Метехан, дето ще се жертва да се ожени за нея. То само това остана.
А, и това със Швейцария хич не са го измислили. Беше скалъпено отвсякъде, както друга съфорумка писа по-назад.
Айде нямаше нужда там да я пращат. Доскоро не знаех, че една от главните сценаристки е майка на актрисата, която играе Ниляй. От темата разбирах това.
Сега вече разбирам защо се създава такъв обрат в образа на Ниляй. Иска да й създаде героиня, с която да блесне.
Признавам, че си поревах на серията, заради трагедията на екран, ама наистина не очаквах чак толкова зле да е.
Много малко неща ми харесаха. Най-вече Мери и нейното държане към всички.
Познах разбира се и за това, че Нурсема е влюбена в имама. Ама да ви кажа дойде ми с повече драмата и там.
Не съм очарована от серията. Ако Ниляй не оцелее лично аз май ще спирам да гледам сериала.
Та така, казах каквото исках, олекна ми, споделих си недоволството от така развития се сюжет.
Вярвам, че има и други, който мислят като мен🙂

# 646
  • Пловдив
Аз гледам за спорта и за разтоварване. Поредната хаотичост и непоследователност. Не можаха да направят сюжет този сезон и това е. Имам чуството, че всичко се мисли серия за серия. Влизат и излизат някакви герои. Натъкмиха го някак, че са се спасили заради заради благото дело на Пинко. Единствено ми хареса как Абдулах и Омер си говориха в ресторанта. Не биваше двама братя да останат в такива отношения.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 10:17 от dazel

# 647
И аз съм разочарована от последната серия. Много нахвърляно, много небрежно показване по отношение на пожара. И всички с по едно-две червени петна по лицата.... Разбира се, не е нужно да са с изгорени лица, но дори само вдишването на дима може да нанесе много поражения, освен това има и психологически шок от преживяването, а те се върнаха към живота като че ли нищо не се е случило. Леман ми беше най-свежа и естествена - осъзнала, как животът е един и трябва да се живее. Е, доста радикална промяна, но е забавна. Това със шарката - същата недомислица, не толкова с чесъна, колкото с някакво карантиниране на детенце, а те влизат и излизат, Доа води дъщеря си, летят до Швейция - самолети, болница.... И защо трябваше да бъде в Швейцария, така и не разбрах. Доа и Фатих заедно - само заради турските зрители /нормално е/, голямо внушение за това, че всичко може да се прости и забрави. Метихан и девойчето - какво ще измислят сценаристите, фиктивна сватба /религиозна само може би/, какво "послание" може да се съдържа в това? Братът на Гьоркем - бизнесмен, баща на 2 деца, залюби младата Чимен, а сега какво представлява? Тъга, страдание за бащата, да, разбираемо е, но голяма разлика има в представянето на вътрешния свят на героя. Може би, за да се даде възможност Асуде да поеме фирмата, което като представяне на жената като успешна в този техен свят е добре, но все пак трябва да има някаква логика, по-умерено да се изграждат образите. С две думи - тази серия е голямо разочарование. И в руския сайт, където гледам, мненията са подобни, гледане с мишката.

# 648
За петната няма да отварям дума.
И наистина все едно нищо не се се случило.
Асудето пристигна със синковците във фирмата два дена след погребението и взе да се разпорежда.
Много я харесвам като образ, но малко са ми излишен пълнеж и те като другите.
Добре, че са Леман и Кайхан.😂 че да се посмеем.

# 649
Съгласна съм с вас че много шум за нищо беше за 83еп.
Интересно ми е дали Фатих тотално ще се промени в името на връзката си с Доа. До такава степен че семейството му да не се бърка в техните отношения. Но има ли я Пинко едва ли. Сега всичко е много розово при тях , но едва ли ще остане така.
Къвлъджъм не иска брак с Омер , но ще клекне след време поне така си го представям. Едва ли ще оставят нещата така. Но ако това е цената за да са заедно с Омер ще съм съгласна и на това и да няма брак. Просто искам да ги оставят сами и никой да не им се меси. Любов да има. Стига интриги при тях.
За Ниляй ми е все тая.
Асунде ще създава проблеми на Юналови в фирмата. Така го виждам.

# 650
A на мен не ми е все тая за Ниляй. Най-малкото заради Мустафа, който е най-свестния в сериала. И не заслужава такава съдба.
Асудето много ще ме разочарова ако тръгне да отмъщава. Дори по едно време вчера докато гледах си мислех, че това е баш идеалната кадъна за Апото😂😂😂

# 651
Не ми се вярва Асуде да тръгне да обвинява и отмъщава. По-скоро тя трябва да се държи твърдо, защото е трудно да си жена-бизнесмен, да те приемат като равна, да си отстояваш позициите. Тя затова поиска синът й и другия да бъдат с нея, мисля че като за начало да изглежда, че не само тя ще "командва" нейната част от компанията на Уналови. Няма логика да отмъщава, защото и тя знаеше че Гьоркем е луда, опасна и невъзможна с поведението си. Дано сценаристите не изменят образа й,, защото ще бъде глупаво.

# 652
А, дано. Аз много я харесвам Асунде. Тя и Къвлъджъм са страхотен тандем.

# 653
Едва ли ще тръгне. Но ще им се меси.
Според мен Юналовци много сгрешиха, че поделиха акции и тези им станаха ортаци.
Сега ще берат ядове. Най вече онзи женомразеца, забравих му името.
Гьокхан съвсем забравиха сценаристите каква гадина беше. Много странен образ му изградиха. Вярно, в някои неща няма никаква логика.
Изведнъж той стана много хрисим.
Леман ме кефи с новата си мания.
Събирането на Юмер Кавълджъм също беше много измислено.
Това е една от главните сюжетни линии, а така да я осраха, извинявам се за израза.
Направо ги съсипаха като двойка.
Аз в този сезон очаквам да се яви кандидат за Мери🙂

# 654
Едва ли ще има кандидат на Мери. Не знам от къде се взе че Апо и Мери ще имат нещо.
Леман и мен ме кефи.
Нурсема с нейните любовни драми. Да видим и там как ще е.
Омер и Къвлъджъм може да е било бързо за някои това събиране , но се чакаше доста време и това "само сме приятели" се изтърка при тях. Нормално Омер да си иска жената обратно и да прави разни неща с нея. 🤭 Не знам защо, но имам усещането че хубави неща ще им се случат на тях. Тяхната сцена взриви twitter. Имаше хем доволни и не доволни както винаги.

# 655
Аз също съм недоволна, хората плачат след огъня, те се сближават до такава степен 🙄 Малко не на място беше! А иначе... сценария съвсем се заплете, нищо не е логично свързано ☠️

# 656
Нищо особено не беше сцената между тях.
Да, събраха св, всичко искахме така да стане.
Но не беше оригинално и запомнящо се по никакъв начин. Според мен ще има някой за Мери. Тя все се моли за любов. Ще има някои🙂 едва ли иначе ще има такива загатвания.
Имам лошото усещане, че сценарият се мисли ден за ден. Скалъпена работа. Все едно трима човека седнали и всеки казал по нещо и хайде готово.

# 657
То че е нищо особенно така е, но за такъв сериал и техния сюжет едва ли не е грехота да има такива сцени 😁.
Те реално вече са трима сценаристите , така че може и така да е. 😁

# 658
То че е нищо особенно така е, но за такъв сериал и техния сюжет едва ли не е грехота да има такива сцени 😁.
Те реално вече са трима сценаристите , така че може и така да е. 😁

А, без да искам уцелих 🤣🤣🤣

# 659
Тези две седмици подред няма втори флагман за епизода и няма озет както ще се очаква в сериала, което е странно. Всичкото това с Нилай е меко казано глупаво. Никой не се интересува от нея и ни я слагат на преден план което не се харесва на публиката.

Малко жълти клюки от сериала.
Гаджето на Еврим , Керем е предупредил  нея да не се целува с Баръш и му създава дискомфорт след като излезе миналия епизод и сцената в дома на Омер... Безобразие ако наистина е така. Та те са професионалисти и добри приятели, дано не си развалят отношенията заради тоя. Ето Баръш въпреки че е женен , прави такива сцени е няма проблем и всичко е точно и професионално, явно тоя не мисли така.

Общи условия

Активация на акаунт