(2) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 56 130
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
качват епизода около 1час или 2 след премиерата.

# 631
Ах Нилай как се прави на по-глупава отколкото е, за да плете интриги, и после се кефи. И като я сгащят пак ни лук яла, ни лук мирисала, вечно неразбала.
Пембе или се оплаква от Доа, или кара дъщеря си да прави сарми...и защо при наличието на толкова богатство и прислуга? Поне не карат и снахите да готвят, но пък не може да учат.
И кюфтета да правели с Нурсема за еди кой си... друга работа за това момиче няма. Актрисата, която е Пинко много ме кефи, много добра роля прави.
Нурсема иска разрешение да пие чай на 30 г с приятелка, Пинко вика вкъщи нямаме ли чай? То и прислуга имат, ама само те готвят. Като се омъжиш вика ще ходиш, където искаш с мъжа си... а къде да го срещне този мъж?
Но Пембе си е много права, че не е нормално Апо да подарява червени рози на друга жена.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 17:27 от Tanya Valcheva

# 632
Момичета, в колко часа започва епизодът тази вечер?

# 633
20ч , но с рекламите 20:15

# 634
  • Варна
Може ли линк? Къде го гледате?

# 635
Серията беше доста трогателна, тежса и не места нелогична. От голяма любов към Ниляй я изпратиха самичка в чужбина с никому неизвестната и майка. Дога защо дойде в дома на семейството и после мъжът и нелепо и хлопна вратата зад гърба. За си слиза сама с бебето по онези стълби. Изобщо много недоглеждания. Разбирам сценаристката като майка- да придаде още заряд на образа, който изпълнява дъщеря и- Ниляй. Очевидно няма да умре и драматилно ще се гледат в конака. Отношенията на Йомер и Кавължджъм също едни такива никакви. Създадоха големи очаквания и мисля, че не ги оправдаха. С Фираз и Нурсема също едно голямо нищо... Нурсема е почти светска жена- точно пък смотания имам да я грабне? Не че Фираз е за нея, защото пък е дечко, но пакзваха някаква интрига. На с преживяванията и характера на Фираз- изведнъж да се влюби? И това с чесъна беше излишно. Никой не каза на Пемпето, че причина за всичките им беди е  тя. Добричка била станала. Докато не тръгне да търси заместничка на Ниляй за синчето... С противоречиви чувствства съм... Лека нощ!

# 636
Аз съм предоволна. Аз не очаквах повече от Омер и Къвлъджъм, но ме изненадаха приятно. Най-накрая събраха се отново. Хареса ми тяхната сцена. Да видим как ще продължат нататък двамата. Толкова са сладки двамата. Heart
Скрит текст:

# 637
  • Варна
Аз отново да питам, някой би ли ми дал линк?

# 638
Заповядай:

Пишеш в полето за търсене Cranberry sorbet и излиза. Има я серията вече. Има и англ. субтитри. Оставила съм си я за довечера на спокойствие да си я гледам.
Макар вече сумати фрагменти да излгледах в ИГ. И горе-долу разбрах за какво ще иде реч.
Ще е интересна серия.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 16:25 от Caroline_Bingley

# 639
  • Варна
Caroline_Bingley Много ти благодаря Blue Heart

# 640
Заповядай:
https://c.turkish123.website/
Пишеш в полето за търсене Cranberry sorbet и излиза. Има я серията вече. Има и англ. субтитри. Оставила съм си я за довечера на спокойствие да си я гледам.
Макар вече сумати фрагменти да излгледах в ИГ. И горе-долу разбрах за какво ще иде реч.
Ще е интересна серия.

хей, сложи сайта в скрит текст за по-сигурно, че да не стане нещо.

# 641
Забравила съм как става скрития текст.
Ще го изтрия за по -сигурно.
Момичето вече си го е отворило..
Преди не е имало проблеми за линкове,ме знаех, че не трябва да го пускам.
Ще го махна.

# 642
Не че има проблем, но когато един сериал се купи в българия , телевизиите опитват да направят така че да се гледат от техните сайтове. Това им е практика на тях.

# 643
Вече има качени и руски субтитри, за който може да се справя с тях.

# 644
  • Пловдив
Оф, не мога, на цялата драма и трагедия Леман се била превърнала в Ендер Челеби. 🤣🤣 Кайхан го споделя на Омер.....Иначе, да, серия на признания и равносметки.

Общи условия

Активация на акаунт