(2) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 56 197
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Севлияй е жива , акрисата пусна няколко сторита от сета.
Може Леман да е една от жертвите. Кайхан е жив днес попаднах на клип в на улицата пред фирмата и той е там се снимаше с фенове. От толкова размисли ще чакам петъка.

Последна редакция: пн, 06 яну 2025, 23:07 от itshristina

# 616
Мис Бингли, с "Ти си моята Родина" нищо не може да се сравни! Heart Ненадминат е! Hands Clap

Няма да умре Нилай, вкарват съспенс.
А за Нурсема- аз съм фен на Фираз. Той е забавен, емоционален, вече влиза в пътя, намери си достойна и подходяща работа, която работи с кеф. Това му е реално първата любов и затова горкия се държи като тийнейджър. Grinning В предишната серия такива им бяха и диалозите- младежки закачки, а имамът се подсмиваше. Да, вярно че сме виждали такива истории, но толкова забавна- аз поне не. Като двойка ще са фурии просто. Толкова са различни и толкова си допадат. И за разлика от предишните двама, този има представа от религиозните обичаи и изобщо не му е чужда религията. Такъв екземпляр сме нямали. Grinning

# 617
На това попаднах из групите.
Интервю с актрисата.

# 618
Боровинки, ако някоя от вас се интересува, това е втория издирван ресторант, от вечерята на Къвълджъм и Мери! С любезното съдействие на една Червена вещица от Истанбулската тема! Simple Smile

Това е ресторантът:
Mahide Ocakbaşı  (Balıkçı Vedat Usta Restaurant)
Beylerbeyi, Beylerbeyi İskele Cd. No:11
41.044730, 29.044795
https://maps.app.goo.gl/yaUCgoP22Qy7mLcY8

# 619
благодаря. поне познах че е в азиатската част. Grinning Понякога се изумявам колко далече понякога снимат в шербета.

# 620
Имението на семейство Юнал , Адрес: Bebek, Erguvan Sk. No:1, 34342 Beşiktaş/İstanbul
Тук Доа и Фатих се срещаха: Ресторант Ruby
Адрес: Yıldız, Ortaköy Salhanesi Sk. No:5, 34349 Beşiktaş/İstanbul, Турция

Информацията е от руски групи

# 621
# 622
В музея на солта, близо до Галата им е офиса. Понеделник е почивен ден на музея и тогава снимат.

# 623
Охооо, има къде да се скитаме на следващото ходене до любимия град ❤️много благодаря!

# 624
Здравейте, момичета Simple Smile
Включвам се и аз в темата, като луда фенка на сериала. Гледам с удоволствие и чакам с нетърпение всеки следващ епизод Simple Smile
При последното ходене в Истанбул, съвсем случайно попаднахме на снимки в дома на Йомер. Видяхме караваните и цялата техника пред една сграда и познахме неговия дом. Успяхме да зърнем и Еврим Алася, когато влизаше в своята каравана, а после се метна в джипа си и отпраши.  А предишния път, отивайки до имението на  Корхан от "Рибарче", съвсем случайно сме хапнали в заведението, в което вечеряха Мери и Къвълджъм.
При следващото ходене ще намеря къщата на Юнал, офиса им и другия ресторант, на който споделихте координати Simple Smile
Не ми се разделя с никой от героите, освен с Гьоркем. Но да видим утре какво са ни приготвили сценаристите Simple Smile

# 625
Моля някой да даде за утре  линк с руска озвучка.

# 626
# 627
Благодаря, имах предвид линк за онлайн гледане с руска озвучка- от този линк става ли?

# 628
Да, става, даже в деня на излъчване има онлайн озвучка в момента. Обикновено на другия ден + качват пак с озвучка, а след няколко дни има със субтитри.

# 629
В сайта с английските субс tirkish123 на другия ден ли качват серията,знаете ли?
Аз нямам търпение.
Вече е ясно, че Ниляй не е умряла, но е много сериозно пострадала и ще е в инвалидна количка.
Нурсема дали няма да признае на Фираз, че е влюбена в имама?

Общи условия

Активация на акаунт