(2) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 56 203
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Дава, това готиното заведение с терасата където
вечеряха Мери и Кавълджъм и аз го харесах и искам да го издиря за следващото ми ходене, живот и здраве.
Ако някой знае, да каже. То може би в другата тема да питаме -тази за Истанбул.

# 601
Ох, да, как не се сетих за Истанбулската тема! А, дори и скрийншот-и направих за по-добра представа. Опитах да търся и с Google maps, но безуспешно... Sad   .

# 602
На едното май му намерих къде се намира от вечерята на Омер и Къвлъджъм, Алев и Рюзгяр

За ресторанта със сцената с Къвлъджъм и Мери всякаш е в азиатската част на истанбул

# 603
Аз гледам по тв отначало, и дойде моментът, в който Пембе си показа рогата до степен, че ако бях на мястото на Доа и чуя това щях да се изнеса на мига.
Представяте ли си, че Пембе откачи, защото Доа имала наглостта да отиде сама с мъжа си на преглед за бебето! Оплаква се на Нурсема, че Доа го въртяла.  ... и Нурсема и тя ококори едни очи "за бебето!". Сякаш е нещо толкова неестествено да отидат сами двамата и то свързано с детето им. Отвратително! Та те нямат личен живот, това е нещо нетърпимо, не виждам кой човек може да живее по този начин. И Доа мълчи и не избухва...много са толерантни и търпеливи туркините. Сигурно ако трябваше да търпя това щях да стана като Къвълджъм, защото само независимата жена може да определя сама живота и времето си, без да й се бъркат.

# 604
На едното май му намерих къде се намира от вечерята на Омер и Къвлъджъм, Алев и Рюзгяр

За ресторанта със сцената с Къвлъджъм и Мери всякаш е в азиатската част на истанбул

Даа! Това е!! Много Благодаря! Разгледах им сайта, чудесно е! Не бих отказала една вечеря там с Омер, ама.... Satisfied   Да сложа и едно линкче, ако и на някоя друга боровинка и се прииска да го посети. Wink 

https://www.yildizhisar.com

# 605
  • Пловдив
" Звездна порта", красиво име. Само това разбрах. 😜 Защо тези хора само на родния си език се рекламират....

# 606
Благодаря за адресите на заведенията!
Според последното кратко видео, качено в ИГ профила изглежда, че Ниляй или е загинала или е в много тежко състояние.
Защото Мустафа плаче и носи черно.
Едно е сигурно, много обрати ще има и ще е интересно.

# 607
аз си мисля че Ниляй ще е в кома и в края на сезона ще се събуди. Но всички са живи. И Сомнез. Ох, обърках се тотално.

# 608
аз си мисля че Ниляй ще е в кома и в края на сезона ще се събуди. Но всички са живи. И Сомнез. Ох, обърках се тотално.
Да, аз също си го помислих.
Дано е така. Нямам търпение вече за новата серия.

# 609
И аз се надявам Ниляй да не е загинала. Образът е беше интересен. Може да е ход на сценарстката да заработи малко съчуствие в публиката, част от която не схваща дъщеря и в образа на Ниляй в позитивен план. Малко съчуствие към момичето. А и така чудесната актриса, която играе майката на Ниляй ще може да се прояви като майка и баба, надявам се... Но са си оставили вратички всякакви...

# 610
Хора, гледахте ли фрагмана? Ниляй ли е умряла или нарочно ни заблуждават с добър монтаж? Дано не е тя, внася голям колорит образът ѝ!

# 611
Да, това обсъждаме.
Или е умряла или е в кома според мен.
Заблуждават ни нарочно -това е единият вариант.
Така се подразбира, че е загинала.
Но понеже много сетили сме гледали, не можем толкова лесно да се заблудим. И решихме, че може да е в кома.
И после да се събуди.

# 612
Аз Нилай не я харесвам нито актрисата, опитват се да зрителите да я съжалят , но няма да стане. Толкова зле играе, нито да реве може , само да прави интриги като Пембе може.

# 613
Привет, момичета!

За много години, бъдете здрави!

Леле, какъв фраг, ненапразно толкова дълго го чакахме.
 И из мисля, че Нилай не е умряла, а и кадрите във фрага са разбъркани и заблуждаващи, за да ни държат под напрежение. Не съм й фен и аз, но интригите й привличат вниманието на турските зрители и я превърнаха в  ключов персонаж, от който продукцията не вярвам да се лиши. Просто ще вкарат малко съспенс.

Вероятно кадрите от болницата с Мустафа, както и тези с майката на Нилай, когато казва „дъщеря ми си отиде” да са от началото на серията, когато е станало ясно, че е тежко пострадала и да са заблуждаващи.

Асуде е в черно, но едва ли заради Гьоркем, която кълне. Сигурно е починал и съпруга й.

Пембяната отново невинна и се пита защо им се случва това. Ами защото лично си избра Гьоркем за снаха и я набута на слабохарактерния си син, а тя й запали къщата в пряк и преносен смисъл. А сега Пинко се утешава в прегръдките на … Мери, жива да не бях….

Чува се Нурсема да казва, че май се е влюбила и дават срещу нея Фираз, но е възможно тя да споделя това с него, а обект на чувствата й да е имама, макар да не ми се иска. Поне Фираз най-после ще се сдобри с майка си и може да се върне към стария си разгулен живот.

Доа
влиза с детската количка в имението, дано да е само на гости, а да не се връща там. Все пак не видях куфари...

По средата на фрага казват на семейството, че  Нилайка е тежко пострадала и е добре да отидат да я видят, евентуално да се сбогуват с нея и това е събрало всички в болницата.

Главният въпрос е: как е загинала Гьоркем? Актрисата е приключила снимките още преди Нова година и обяви това в соц. мрежи, така че няма да я видим в новата серия.

Не ни показаха също Севилай, а и имаше сцена във фрага с Кавалджъм, Сьонмез и Доа в дома им, които тъгуват.

Единственият светъл лъч са Кавалджъм и Йомер, макар че тяхната любов се развива все на фона на големи проблеми и трагедии.

Преди няколко дни прочетох вече не помня къде,че имало някаква снимка от сета с инвалидна количка и пишело, че Нилай ще прекара известно време в нея. Дано е вярно, иначе ще ни липсва.

Нямам търпение, макар че подозирам че серията ще е доста тъжна и тегава и пак са ни дали най-интересните моменти във фрага.

––––––––––––––
Допълвам се, новината за Нилай е от фейсбук, намерих си скрийншота, остава да е вярна.

# 614
Щом Сонмез плаче напълно вероятно е Севлияй да е загинала. Ресул бей със сигурност. Гьоркем уж не беше вътре, остава мистерия какво е станало и как е умряла.
Може да се е самоубила.
Обаче, вижте каква трагедия. Погуби себе си, погуби и баща си. А Ресул бей е добряк, но мекушав и това му е грешката.
За Нусемааз много се надявам на любов с имама, защото ще е по-интересно за мен. Вече много пъти сме гледали подобни сюжети, каквито се предполага, че ще се развият с Фираз.
Е, дайте нещо по-различно! Другото все сме го гледали. Фираз, че е влюбен в нея е ясно.
Ниляй значи ще бъде инвалид, после че се излекува. Може и така да стане.
Сега само си гадаем. Надявам се да не е много тъжно. На мен даже и тези раздели с по-второстепенните герои не ми се искат.
Знам, че е на филм, но аз много се вживявам 😀
Няма да забравя какъв рев изревах още на 15 минута от първия епизод на " Ти си моята родина", че така до последния.
Ама това е друга тема. Нямат сравнение двата сериала. Различни са много.
Ниляй е тип обра, и дава много живец на сериала. Няма да е същото без нея. Има много кусури, но точно това я прави толкова вбесяваща, интригантка и съответно гледаема.
Тук повечето герои са такива-вбесяващи, много противоречиви,емоционални, човешки, хем ги мразиш, хем ги обичаш.
Според мен точно това е причината сериалът да е толкова успешен.

Общи условия

Активация на акаунт