(2) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 56 103
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Хич не се и съмнявам, че може наистина да се е случило. Тя супер много ме дразни, откакто излиза с този сульо. Просто... къде е Емре Кънай, къде този дядка🙄 Че и си повярва и писа ли писа за журналистите, като не им харесва да не се показват тук-таме заедно и няма да ги питат. Хем ги боли, хем сърби😒

# 661
Така е , хич не го харесвам, даже си мисля че това е пр заради постановката. Някъде четох е бил нещо като "плейбой"
Надявам се това да не се отрази в сериала. Такива неща се усещат ,поне при мен. Като толкова си иска да си крие личния живот , така да го прави че да не ги виждат наживо заедно. То че търсят сензации търсят ги турските журналисти. Досега всичко си е криела , сега не може. Даже тоя бърбори доста повече за тяхната връзка , от колкото тя.

# 662
  • Пловдив
Дайте снимка кой е този Керем, че аз хич не съм запозната с турските плейбои. 😀

# 663
Кога ще има нова серия?

# 664
Петък
Дайте снимка кой е този Керем, че аз хич не съм запозната с турските плейбои. 😀
Ето кой е тоя
Скрит текст:

# 665
Гледам новия епизод в момента и псувам Нурсема!!!! Мери и каза, че Фираз я гледа по различен начин, дори не се замисли, взе да иска той да му урежда среща с имама 🤬🤬🤬 Че и той като отказа, "Ама аз как ти помогнах"... Тези семейно не знаят какво е безвъзмездна помощ!

# 666
Къде го гледаш? А, проверявах, няма епизод.
Гледам кратките видеа, които пускат в ИГ профила на сериала. Разбра се, че Ниляй се събуди. Докараха я в инвалидна количка, парти и направиха.
Да ви кажа честно настръхнах докато гледах кадрите. Много ме докоснаха сцените. Не знам какво ми стана. Принципно се вижвявам и съм мн чувствителна, но досега чак така не съм реагирала. Направо се разревах.
Щом днес ще има, значи посред нощите ще се качи. Не знам дали ще я дочакам.
Нурсема преди мн я харесвах, в този сезон нещо, не. И нейният образ развалиха.
Все нещастни любови. Все драми има.

# 667
Гледам го на турски на живо😃

# 668
Много сладък епизод беше. Много любов имашe. Любовта между Омер и Къвлъджъм е толкова сладка и красива. И сцената с певеца го доказа , колко той обича нея. Поплаках си малко. Много си ги обичам тях двамата.
Фрагмана беше БОМБАСТИЧЕН. Така се прави. Ще го сложа в скрит текст ако още някой не го е гледал
Скрит текст:
Къвлъджъм е бременна. Бебе Юнал е на път.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 23:42 от itshristina

# 669
Много сладък епизод беше. Много любов имашe. Любовта между Омер и Къвлъджъм е толкова сладка и красива. И сцената с певеца го доказа , колко той обича нея. Поплаках си малко. Много си ги обичам тях двамата.
Фрагмана беше БОМБАСТИЧЕН. Така се прави. Ще го сложа в скрит текст ако още някой не го е гледал
Скрит текст:

Той този певец певец ли е? Направо ми издра "ушите" 😶 А това за бременността е поредната тъпотия, вече хора с големи деца, с внуци и да правят деца😖 без думи съм, поне малко да спазваха моралните закони, поне малко!

# 670
Скрит текст:

Той този певец певец ли е? Направо ми издра "ушите" 😶 А това за бременността е поредната тъпотия, вече хора с големи деца, с внуци и да правят деца😖 без думи съм, поне малко да спазваха моралните закони, поне малко!

Омер го намери на улицата това момче и то пееше и там се запознаха.
Защо да няма бебе. Къвлъджъм е в 40те си години и все още може да има деца. Доста време феновете им се молеха да дойде времето за идея за бебето им. Къвлъджъм в една от сцените сподели на Омер че е "желаела той да е баща на нейните деца" и има шанс това да стане. Да ще е странно, но може да е толкова интересна линия за тях като двойка. Омер ще бъде най-щастливия баща , защото той най-много го заслужава. Нищо против Метехан, друго е да си имаш твое бебе. Въпроса е дали тя ще иска да сподели това щастие с него. Въпроса е дали тя лично ще му каже , или той ще разбере от някой друг.

# 671
Мислех, че това с Кавълджъм е майтап на феновете и разни измислени колажи, но се оказва истина.
Не ми е мн ок. Ама си го мислех още в началото, че може така да се развият нещата.
На такава възраст с две големи дъщери, като сюжет не ми допада особено, ама решение на сценаристите.

Пембе анъм ще бъде скандализирана.
Леман може да я последва, нали подхвана темата веднъж пред Кайхан и той подскочи като ужилен🤣
Ех, да вземат да не ги мислят вече толкова обратите в сюжета най-добре. Всички да се събират,  Нурсемада ражда, Ниляй и Доа по още едно и да приключват по живо по здраво. Това ще е най-хубави завършек.

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 12:13 от Caroline_Bingley

# 672
Привет, момичета!

Еха, колко весел фрагман…

Бременността на Кавалджъм феновете отдавна я прогнозират и очакват. Що пък не, ще стане интересно, пък и такъв страхотен баща като Йомер заслужава да има и собствено детенце. Отделно Кавалджъм ще й дойде неочаквано и се надявам да прецени добре нещата, преди да вземе решение. Това е предпоставка за нови драми между двамата ни любими герои и заплитане на сюжета, но защо пък не. Отсега си представям колко скандализирана на е Пемба на новината и нямам търпение да й  видя реакцията…

Нилайка е претърпяла катарзис след преживяното. Лъжите й отново останаха без последствия и вече е готова да дари орган на майка си.

Нурсема преживява трудни времена, да видим как ще излезе от любовната каша, която забърка. При всичкия горчив опит, който доби, да видим дали ще устои този път на напъните на майка си да й управлява живота.

Апо явно окончателно се е пречупил и няма нищо против участието на млади и красиви жени в управлението на фирмата му. Докато не разбере Пембяната и го погне с метлата по главата...Grinning

Доа има нов „проблем”, Фатих изобщо не я ревнува. Ти да видиш… Може да си разменя целувски с колеги от университета, а Фатих ведро да й помахва от колата гледайки я.

Предстои интересен 85 епизод, а аз нямам търпение да изгледам снощния.

# 673
Вече има руски субтитри на 84 серия.

# 674
Единия брат направи дете, що не и другия 😁😁. Тези история ще държи всички до края на сезона. Абсурд Къвлъджъм да го махне, това окончателно ще съсипе хем нея и Омер. Омер няма да и прости ако го направи. Вярвам че бебето ще го има. Едно момиченце искам аз. Мкого ще му отива Омер баща на момиченце. 😭❤

Общи условия

Активация на акаунт