(2) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 54 822
  • 736
  •   2
Отговори
# 720
  • Пловдив
Апо се появи в Червените рози. ❤ Колко много му отиваше ролята в Шербета. Жалко за разболяването му и излизането от сериала. Тоз пехливан, новият Абдула, ами.... не става. 🫣

# 721
Завърших 86 епизод. В последните 6-7 минути са решили да ни компенсират за напрежението, което ни създадоха по Нова година, а после нищо не се случи. За да не ви развалям удоволствието от гледането- доста драма се събра. Ще издам само за Кавълдзжъм, че мисля, че е пълен идиот. Раждала жена е и знае откъде идват бебетата. Но не може така да постъпи с Омер. Пембето показва, че хората не се променят. Успя да изплюе към два тона отрова. Дано Апо има малко повече акъл от нея. Ама да видим. Би трябвало да е по-компромисен. Но тук вече не е до него, а до дъщеря му и може да се направи на морален. И за Доа накрая ми стана много жал. Успяха, въпреки тъпотийте да ме разчувстват. Хубава вечер!

# 722
Тъкмо беше започнал да ми става по-интересен сериала, и пак ще го развалят. Като гледам, единственото хубаво, което ни очаква е, че между Омер и Къвълджим нещата ще са наред и ще имаме бебе.
Събитията с Нурсема и имама стават много грозни. Ще го принудят този човек да се ожени за нея. Жал ми е за него. Искаше на всички да помогне, взел е решения за себе си и накрая ще го оженят насила. Ето че огледално виждаме и женитба на мъж насила. Защото, извинявам се, но за Нурсема това всичко е добре дошло.
Нещата зависят от нея. Ако е почтен човек, няма да се възползва от благоприятно стеклата се за нея ситуация, а ще остави човека на мира.  Той и каза да вземе живота си в свои ръце. Да напусне дома на Пембето и толкова. Има акции, няма да остане без пари.
Не знам дали ще направи така обаче. След като ще идва бащата на имама, значи нещата вървят към брак насила. Много разочароващо.
И да ви кажа, вече не я искам за Фираз. Човекът се мъчеше да се извини, готов е на всичко, а тя го гледа злобно и съска. Ами бактън! Тя не го заслужава всъщност.
За Пембе думи не ми останаха. Отровен човек. Може да стъжни живота на всеки около себе си.
Дано да не се случи нищо между Апо и Ишил въпреки подсказката в самолета- ще е много нелепо и вече е омръзнало.

# 723
На мен Йомер и Кавълджъм пък вече не са ми интересни. Стана манджа с грозде там.
Искам да намерят гадже на Метехан, малко да раздвижат нещата.
Не разбирам защо сценаристите повтарят едно и също не се учат от грешките си.
Как може да повтарят един и същи сюжет?
Вече имаше принудителен брак и това не завърши добре за Нурсема.
Тя самата реагира толкова зле спрямо Фираз.
Придоби самочувствие щото много я харесват и все успели и по-красиви от нея мъже в последния сезон, че и в предишния.
Много ме разочарова Нурсема.
За нея си представях дори да остане сама и да се издигне в кариерата.
Един вид феминистки триумфален завършек, на пук на властните й, дори жестоки в определени моменти родители.
Честно казано заслужават си го.
Сега принуждават религиозен служител да се жени. Ще ги намразя тези Юналови съвсем.

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 16:30 от Caroline_Bingley

# 724
Тази същата не писа ли Войната на розите на времето или се бъркам за Ясак Елмато знам.

Впрочем тази късата поличка велико ме обезпокои ,но след този
масов разстрел по Фатих щеше да е чудо да хукне да тича. Да видим какво ще става ама Фираз много пасивен очаквах го да се бори той я дава директно на конкурента.Новата роднина на Къвълджъм бетер Алев се зададе хич не харесвам. Впрочем забраните за кучета само за Доа важаха май ,че докара цял приют в Юналови.
Метехан наистина ми е голям дерт толкова ли няма някой за него.Чудя се каква роля още ще има брата на Гьоркем ,че стои в сериала?

# 725
Четох че брата на Гьоркем и той излиза от сериала.
Най-важното сега е бебчето на Омер и Къвлъджъм да се роди живо и здраво. Омер ще стане още по-привързан към нея. Няма търпение да видя неговата реакция ,очаквам сълзи от негова страна. Най-голямото му желание се сбъдна. Аз искам да е момиче. Много му отива на него
 Сега и още едно предложение за брак и са готови. Ще ми е интересна Къвлъджъм и бременността и. Хормоните ще бошуват в нея и ще ми е забавна. Ще е весело при тях. Любов да има. Те го заслужават най-много.

# 726
Фарук Тургут се изказал за бъдещето на Шербета: За момента и аз не знам, но честно, ако продължава с този рейтинг, нито канала ще иска да го приключи, нито продуцента. Имаме истина, наречена рейтинг. Ако рейтингите са високи, канала е доволен и ние вярваме, че ще продължим със същото качество...

# 727
Какво и къде е казал ,че ми стана интересно?
Сега отново вървеше повторение след Гений аз имам да си наваксвам още малко ,но според мен ако го свърши и направи нов проект не знам дали ще има този успех ,но историята се изчерпва вече и повтаря.

# 728
Днес се появиха клипове от къщата на Омер и тя се изпразва. Явно той засега ще се премести при Къвлъджъм и с идването на бебето ще търсят явно нова къща за тях. Жалко толкова красив апартамент беше и толкова хубави спомени имаше там от тях двамата. Кофти тъкмо да реша да ходя в Истанбул и Нишанташъ заради апартамента на Омер и евентуално да срещна Баръш, то взе че се местят другаде...

# 729
Сега отново вървеше повторение след Гений аз имам да си наваксвам още малко ,но според мен ако го свърши и направи нов проект не знам дали ще има този успех ,но историята се изчерпва вече и повтаря.
Мислех, че ясно съм написала какво! А иначе търсете в ODATV

# 730
Мислех, че ясно съм написала какво! А иначе търсете в ODATV
Да това ме интересуваше самото интервю да видя. Иначе те разбрах перфектно - мерси.

# 731
Огън фраг! Misc Bomb

https://youtu.be/wJTiuZZOWsI

Както предполагахме, ще сгодяват Нурсема за имама. Обаче Фираз се бори докрай! Hands Muscle

И едни гълъбчета Blush

# 732
Нирсемата нали каза, че вече никой няма да й се бърка и каза на майка си, че тя няма да решава нищо за нейния живот.
Колко хубаво й каза всичко в очите, как търпи баща им и си трае за всичко, как само той я интересува, как нищо извън него и семейството  не е направила, как е съсипала няколко брака на децата си и пак не се спря.
Обаче Пембето е страшна манупилаторка. Това е класическа властна майка, манипулативна, която играе с номера "аз давам живота си вас", "ах, лошо ми е, ще ме уморите", "аз правя всичко за семейството" , "колко съм онеправдана и нещастна".
Нурсема загуби същността си.
Не си ли взе поука и тя?
Силно се надявам да не ги женят, а накрая Фираз да я вземе, че да се приключи тази драма.
Пемба направо я намразих.
Чакам сега да види новата мениджърка, която е накарала мъжа й да пази диета 😂 ще е забавно.
Кавълджъм по всичко изглежда, че ще иска да абортира без да кажа на Йомер ,което автоматично я приземява в моите очи. И тя се излага вече много сериозно. Не е жената, която беше.
Да не кажа, че силно ме дразни. Изобщо откъде измислиха това с бебето? Дърти хора на по 50.
Сега той ще е напълно прав да й се обиди и да прави цирковете, които тя му въртя заради Гьоркем. То бива, бива, но чака такъв инат не бива.
Аз не съм догледала и 86 серия.
Доа и Фатих също ми станаха безинтересни с това ревнуване, преследване и този Ренесанс на връзката им.
Сонмез пък я хвана деменцията и  взе да забравя. Тежка, тежка драма...😭

# 733
А така моето момче ръннн не си давай момичето!
Много ме изкефи Фираз хади бакалъм още ли ще риве за имама.

# 734
Аз не виждам защо Фираз продължава да се бута между шамарите, какво като вземе Нурсема, тя не го обича?! Дали за имаме, или за него, каква е разликата? В едната страна пак няма любов!🙄 Трябваше да я остави да си удря твърдата глава, жалко само за имаме!

Общи условия

Активация на акаунт