Деветокласници 2024/2025

• 54 755
  • 766
  •   1
Отговори
# 705
Ние още през юли запазваме през Супердок часове за септември на двете деца и нямаме грижа.

# 706
17 учебника.
С първа и втора част някои.

# 707
В НПМГ ще ги раздават на 16ти след откриване на учебната година... Поне няма да са с по две части, че първата си я изучиха миналата година Wink

# 708
Направо честито. С камион ще ходят на училище. Не че е нещо ново, де. При нас и по език влачат две тухли цяла година.

# 709
  • Немция
Защо не раздадат учебниците просто на първия учебен ден?

# 710
  • София
Нашите уж на системата 1:1 и би трябвало да са с електронни учебници, но се чува че не е точно така.

# 711
Защо не раздадат учебниците просто на първия учебен ден?
Защото вече не са в 1 клас Simple Smile
Мисля, че учителя по всеки предмет си получава учебниците.
При нас ще ги раздават учителите в часовете. Предполагам, че за три дни ще са получили всичко.
И няма да влачат 10 кг. учебници на куп.

# 712
  • Немция
Не знам защо помислих, че предварително са раздали учебниците на някои, оттам и въпросът ми..
Grinning
Най-добре е всеки час по учебник, разбира се. И така ден по ден.

# 713
И като имат по 6-7 различни предмета на ден. Плюс тетрадка и някое и друго помагало за разкош. И ще се питаме по форумите, какво да правим със сколиозите.

# 714
Нашите са дадени  предварително.

# 715
  • София
Нашата класна ще ги раздаде другата седмица. Днес ги е получила.

# 716
При нас ги дадоха във вторник. Единствено без химия и география, тях щели другата седмица. Дадоха и учебниците по чужди езици и учебните тетрадки към тях. Изненадах се приятно.

# 717
Ще ги раздава класната, която ги получава от библиотеката...
Няма да занимават учителите по предмети с по незнам си колко класа със списъци с деца Thinking

# 718
  • София
Всяко училище има различна организация.  В 73.СУ всеки колега,  който води даден предмет, ще ги раздава на учениците,  на които преподава.

# 719
И аз предпочитах да им ги дадат преди 16-ти - по-удобно е, но няма да стане. На първия учебен ден ще се натоварят като животинки Laughing, а все пак е празничен ден! Адмирации за директорите, които са решили да осигурят учебниците на учениците предварително!

Общи условия

Активация на акаунт