Приети в 1 АЕГ - 2024 г.

• 8 910
  • 72
  •   1
Отговори
Здравейте!

Ще се радвам да се открием - ние, родителите на децата, които през септември 2024 г. ще започнат обучението си в 1 АЕГ.
Моето дете ще бъде в немска паралелка.

Сигурна съм, че 1 АЕГ е прекрасно училище, което събира хора със сходно светоусещане, за които образованието, но и приятелската среда, в която го получават, са ценност.

Пишете, за да се намерим. Simple Smile

# 1
Запис с осмокласничка наесен с АЕ/ФЕ.
Ще се радвам да намерим съученици 🤗

# 2
  • софия
И моят син ще бъде 8 клас АЕ с НЕ

# 3
Привет и от мен със син в паралелката с немски език. Поздравления на децата - на правилното място са. Благодаря за темата!

# 4
  • Sofia
Привет и от мен, дъщеря ми е в паралелката с немски език, на родителската ще се познаем отдалече ще ни личи как никак не сме си попивали лятото 😆🍀

# 5
  • София
Записвам се и аз с дъщеря АЕ/ НЕ.
Дано намерят своето място в 1АЕГ.

# 6
Добре дошли, мили хора! Ще се познаем, как няма! Тренингът в бг мамма винаги личи! 😁😅

# 7
  • София
Здравейте, записвам се и аз с девойка с френски!
Дано да им е на късмет Първа английска!

# 8
Здравейте, синът ми е АЕ/ФЕ. Дано имат незабравими години в гимназията децата ни ❤

# 9
Здравейте и от мен! Синът ми е приет в 1 АЕГ с втори език испански. Надявам се да е заобиколен от прекрасни съученици и да ги очакват едни вълнуващи 5 години!

# 10
  • София
Дъщеря ми е с испански. Записвам се и тук, но и в другата група ми бяха много полезни.

# 11
Здравейте и от мен!

Запис с момче в паралелка с ФЕ. Simple Smile

# 12
Записвам се с момче в паралелка АЕ/РЕ. Успех на всички деца!

# 13
Как се намират в Инстаграм децата? И по паралелки ли са или изобщо от гимназията?

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 21:37 от Lolinata

# 14
И аз се включвам с горната молба Simple Smile Някой да пусне Инстаграм групата, в която са се организирали децата, моля.

Общи условия

Активация на акаунт