Приети в 1 АЕГ - 2024 г.

• 8 916
  • 72
  •   1
Отговори
# 30
  • София
На нас ни казаха до 13.09 и да следим сайта.

# 31
Здравейте,
Момиче АЕ и ФЕ Simple Smile
И аз моля на лично инстаграм групата Simple Smile.

# 32
Здравейте, мами на осмокласници от 1 АЕГ. Успех на децата и дано имат късмет с учителите.  Внучката е в паралелка с ИЕ, но коя от двете ще разберем на 15.09. Ще ви следя с интерес.

# 33
Споделям едно интервю от училищния вестник на Английската ("Зелен домат") с бивш възпитаник на гимназията, което смятам, че е много информативно относно това, което всъщност Английската възпитава.

"Благодаря на учителите ми за това, че ме научиха, че не всяко правило трябва да се спазва, защото някои правила просто са глупави. Ти трябва да ги нарушиш и да се бориш да се измислят такива, които отговарят на ситуацията."

"На учителите си бих казал "Благодаря!", но на голяма част от тях и "Обичам те!"

https://www.facebook.com/share/p/SMyGMLxprqXHAiHE/

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 00:04 от Eldorado_

# 34
Здравейте,интересувам се от паралелка АЕ+РуЕ-какъв беше бала тази година?Ако има приети деца,моля да споделите.

# 35
На сайта на РУО София можете да си направите справка https://ruo-sofia-grad.com/%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B8- … 0%BB%D0%B0%D1%81/

# 36
Относно клубовете по интереси: бях чела някъде, че към днешна дата 1 АЕГ няма конкуренция от гледна точка на разнообразие на клубове. Попадна ми юбилеен брой на училищния вестник (от 2023 г. е). От стр. 6 започва информацията за клубовете. Може би ще е полезна на новоприетите. Simple Smile
https://drive.google.com/file/d/1D69p8gogXtXceo2vhG5-DkvbIglMcb9 … _3mr_QwQ&sfnsn=mo

# 37
# 38
  • Sofia
Здравейте, дали може да потвърдите ако сте видяли като мен, че родителската среща беше на 11.09? Сега при проверка в сайта има инфо за 26.09 18.30 ч.
Поздрави на всички.
Благодаря 🍀

# 39
Monikqe, къде е било това съобщение за 11.09?
Не съм виждала такова, само новото с дата 26 септември - има на сайта и във фейсбук страницата вече.
Дори и да е имало друго съобщение, предполагам логично е да важи последната обявена дата.

# 40
Monik, и аз не съм видяла 11.09. Явно важи за 26.09., което на мен ми е късно като за родители на "зайци", но това е. Laughing

# 41
  • София
И на мен ми е късно, имах си организационни въпроси- за дневника, защото досега не е била на Школо, изисквания за тетрадки и допълнителни помагала, но явно ще е в движение.
Някой има ли представа как е организирано и колко продължава откриването на учебната година?

# 42
bibi76, ако имаш въпроси за Shkolo-то, давай и тук (или на лични). Ние сме с него от доста години.

# 43
  • София
Една дама обясни, май в другата тема, но все пак някой трябва да направи/активира профил на детето. Затова се чудя, тя учебната година ще е почнала вече, когато отидем на РС.

# 44
Виждам вътре мейл на системния администратор, искаш ли да ти го пусна, за да му пишеш?
Би трябвало всички деца да имат вече профили, ъпдейтнати стари или нови. Вероятно са ползвали информацията, която сте оставили при записване.

Общи условия

Активация на акаунт