Приети в 1 АЕГ - 2024 г.

• 8 934
  • 72
  •   1
Отговори
# 15
Опитах да Ви оставя съобщение на лично, но сте забранили получаването им.

И ние скоро разбрахме коя е групата, но не ми се иска да я пиша публично, все пак са непълнолетни деца.
Ако желаете, пишете ми на лично и веднага ще съдействам.

И аз се включвам с горната молба Simple Smile Някой да пусне Инстаграм групата, в която са се организирали децата, моля.

# 16
Здравейте,
дъщеря ми е приета в паралелката с втори испански.
Моля да ми изпратите на ЛС групата в Инстаграм. Благодаря.
Успех на всички Simple Smile

# 17
Момиче АЕ/ИЕ

# 18
Някой ходи ли да записва? Необходимо ли е да присъства и детето?

# 19
Ние се записахме. Аз бях с детето, но имаше и сами родители, които записваха.

# 20
Една мама ми сподели, че е питала и са и казали, че може и без  детето. Носете копие от акт за раждане.

# 21
И ние се записахме. Simple Smile
Носете задължително Свидетелството за завършено основно образование, което остава при тях.
Ние носехме оригинал на Акта за раждане и направиха копие на място. До нас не носеха нито копие, нито оригинал, но им казаха, че не е фатално, могат да го занесат и на родителската среща през септември.

# 22
И ние се записахме днес. Без Акт за разждане. Казаха ни да го занесем на първата росителска среща.

# 23
Записах и аз без дъщеря ми. На вас появи ли ви се статус "записан"?

# 24
Noel, да, появи се статус "записах" докато стигна до офиса (час време).

# 25
Записан и при нас официално Simple Smile
Дали имате информация коя смяна започват 1 срок? Първа?

# 26
  • София
Миналата година 8 клас са били първа смяна от 8.20.

# 27
Аз се опитах да попитам за смени, униформи, но казаха да следя сайта за родителска среща в началото на септември.

# 28
Да и на мен ми казаха на сайта да следя.
За Школо доколкото писа една съфорумка, родителите нищо не правим, автоматично се сменя училището, класа и новите данни за детето, в случай че и новото училище ползва същата платформа, както е в случая при нас. Това нали е така?

# 29
Мен много ме вълнува кога ще бъде родителската среща, защото не бих искала да пропусна точно първата, а отпуските не се планират от днес за утре.
При нашето записване (след първо класиране) казваха, че ще е в последните дни преди 17-ти септ., сега тук чета, че ще е в началото на септември... То хубаво ще следим сайта, но дано все пак скоро дадат тази информация.

Общи условия

Активация на акаунт