Приети в 1 АЕГ - 2024 г.

• 8 932
  • 72
  •   1
Отговори
# 45
Ние сме отдавна с Школо. Има профил вече детето от новото училище - само се превключва на 8-ми клас. Явно са ги направили, така че пишете по имейл, според мен.

# 46
  • София
В сайта в секция "Документи" има качени списъци на паралелки, класни ръководители и график за модула.

# 47
Програмата на сайта се различава от тази в Школо, като в Школо освен, че има различни четвъртъци през седмица, единият вариант залага двоен ЧК в средата на деня.

# 48
  • София
Има ли някой от 8 в, да ми прати да видя разликата?

# 49
Дами, да си пожелаем здрава и успешна нова учебна година!

# 50
Нека бъдат 5 години изпълнени с нови знания, щастие, приятели и преживявания ❤️

# 51
Здравейте,аз съм с бъдещ седмокласник,кандидат за 2024/2025 за 1 АЕГ,има ли приети деца в паралелка Анг.език +руски език и с какъв бал беше тази година? Благодаря ви предварително!

# 52
Може да си направите справка за бала по паралелки на сайта на РУО-София.

# 53
Успех на всички деца!
Желая им да запазят и развият себе си, да научат много, но и да имат щастливи тийнейджърски години, които цял живот да им носят усмивка и топлота.

# 54
Здравейте! Някой знае ли как и кога можем да вземем служебна бележка, че детето е записано в 8 клас в 1 АЕГ, която е необходима за еднократната помощ за ученици от 8 клас пред ДСП?

# 55
  • София
Аз подадох с бележката, която ми дадоха на записването и я приеха.

# 56
Каква бележка - входящ номер или служебна бележка?

# 57
  • Sofia
Здравейте,
при мен за община Оборище не взеха бележката, не я свериха дори, тя е тази при записването на децата с входящия номер, не е записано отгоре служебна бележка.

# 58
Благодаря, че споделихте. Ще пробвам да я приложа отделно утре да видим какво ще кажат.

# 59
Моят ПИК на НОИ се оказа, че не работи и отидох до социалните, откъдето казаха, че може по пощата на съответния район да се сканира и изпрати декларацията и не е необходимо нищо друго.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 10:52 от Lolinata

Общи условия

Активация на акаунт