Приети в 1 АЕГ - 2024 г.

• 8 916
  • 72
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте! Какви са впечатленията ви след първата родителска? Допаднаха ли ви учителите?

# 61
  • София
На мен ми допаднаха - 8в. По БЕЛ ми се вижда доста взискателна, но е права - те са влезли с високи резултати и трябва да се доразвиват и обогатяват. По основния английски им дават много думи да пишат и не винаги им стига времето, особено по програма Б.
Иначе детето като цяло е доволно, харесва си и класа, и учителите.

# 62
Споделя мнение на bibi76.

# 63
При нас са основно млади преподаватели, харесаха ми, но през годините свикнах да не разчитам на впечатления от родителската Simple Smile Към края на 1 срок ще бъде по-обективно.
Това с писането на думи ми се струва отживелица, макар че и аз така съм учила език.

# 64
И аз съм с добри впечатления от учителите и класната - 8а клас. Учителите ми се сториха със собствен стил и характер , което ми допада.

При нас май това с писането на думите не важи като изискване. Всеки трябва да си води тетрадката речник и да учи / пише думите колкото прецени. Е, ще имат контролни всяка седмица, така че бързо ще стане ясно дали е преценил правилно Simple Smile.

# 65
Има ли родител на дете АЕ+Руски,моля за впечатления..

# 66
Вашата искваща по БЕЛ е супер, при нас младият учител, който ни се падна, клони в друга посока - писане на есета и т.н. Не е лошо и това, ама да видим... Надявам се да е сериозен учител.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 14:51 от Eldorado_

# 67
Има ли родител на дете АЕ+Руски,моля за впечатления..

Да. Аз писах преди малко с впечатления от паралелка 8а

# 68
Благодаря ви,дъщеря ми предстои да кандидатства и има интерес към тази паралелка,не знаех ,че е 8а-благодаря ви.

# 69
Здравейте, мами!
Да се включа и аз с един въпрос. Какви са впечатленията на децата ви от преподавателя по математика Стаменов? Моята внучка все нещо не е разбрала. Ще трябва и тази година да помагам, явно, но ще трябва да си купя и техния учебник с автор Иван Георгиев.

# 70
Привет!
Ние сме при Велков и дъщеря ми е много доволна засега. Добре обяснявал.

Ако нещо не е разбрала, най-добре да отиде на консултация. Едва ли ще е само тя.

# 71
Здравейте,
знаете ли дали 28.10.2024 ще е неучебен ден?

# 72
  • София
Имаше изпратена заповед в Школо на 10.10 ' неучебен ден е.

Общи условия

Активация на акаунт