ЗОНАТА и ние - тема 16

• 44 565
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Аз сутринта пробвах тая пърленка...и нищо не стана. Отиде в коша...

Ядох 2 филийки Живена с дом.филе и намазани леееко с крема сирене. Нямах време за друго.

# 691
  • София
Днес ми се яде нещо готвено, така че за основните хранения правя пилешка яхния с 2 блока настъргани моркови и 4 блока лук, плюс малко зехтин накрая - бързо, лесно и балансирано.

Белушани, много благодаря за  рецептата за хляба с леща и нахут, чудесно се получи!

# 692
Аз вчера си измислих това. Ако някой иска, ще споделя грамове. Иначе е 12 блока от леща, сладък картоф, чушки и чери домати. Пишешкото е повече, но с 66 грама месо няма шанс да се нахраня.

А това е закуската, която си нося с мен, че съм с двете деца по задачи

# 693
Мисти, какво имаш предвид под "нищо не стана"? На каша ли стана?

Беретшери, и моя се получи хубав. Предния беше само с леща и дооста тиклав стана, не че пак не замина по предназначение:grinning:

# 694
  • Пловдив
М да...не става като палачинка да обърнеш.

Дух, хубаво изглежда чинията Simple Smile

# 695
Може би вода си сложила повечко, правила съм подобна и се обръщаше. От къде намери брашно от семола?

# 696
  • Пловдив
Може би вода си сложила повечко, правила съм подобна и се обръщаше. От къде намери брашно от семола?
семолина бях взела от Кауфланд.

# 697
Забравих да спомена, че вчера взех конфитюр/мармалад без захар от лидл, който използвах за чийзкейка. Много добро количество се получава за блок, ще излъжа колко точно в момента, на за 4 блока отиде почти цялото бурканче.

# 698
Забравих да спомена, че вчера взех конфитюр/мармалад без захар от лидл, който използвах за чийзкейка. Много добро количество се получава за блок, ще излъжа колко точно в момента, на за 4 блока отиде почти цялото бурканче.
Тъкмо исках да купя, може ли да споделиш кой е

# 699
Ще го снимам като се прибера.

# 700
  • Пловдив
В тая рецепта изварата с какво може да се смени? С котидж? И колко?

# 701
Ами с два блока котидж.
Бях ти изпратила как се смята по етикет. 700 разделено на съдържанието на белтъците в 100г от продукта.

# 702
# 703

58г за 1БВ

# 704
Как сте зонки?Днес видях в една от зоновите групи,че ползват ИИ да дава зонови рецепти и менюта,дори списък за пазар ви прави.Може да го пробвате ако решите,полезен е.
https://chatgpt.com/g/g-tPy2s4JNt-blgarski-gpt

Общи условия

Активация на акаунт