ЗОНАТА и ние - тема 16

• 44 575
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
Лещичка, преди две седмици и аз го бях питала за рецепта с пиле. Направи ми много хубаво меню с пиле. Аз ползвам този https://bggpt.ai/conversation
Ето и рецептата.

И други много хубави рецепти дава.😄

# 706
Аз го попитах но абсурдна рецепта ми даде за 150 г сирене, 100 г месо, една чушка и един домат

# 707
И аз смятам, че като количества продукти няма как да ги сметне правилно.

# 708
  • Сливен
Момичетата,алабаша някой има ли идяя колко е за блок и може ли да ядем домашно кисело зеле ?

# 709
300 грама за БВ в сурово е алабаша.
Разбира се,че може кисело зеле,450гр. е за БВ несготвено.Ние сме на сарми днеска,отяждам си цяла зима аз,много обичам 😊.

# 710
Отчитам се и за тази неделя:
Пиле с ориз
Реване
Блатчета от леща, овес и ечемик
Телешка кайма смлях за принцеси за закуска.
Дано после дойде ред най-после и на бонбоните, които планувах през седмицата.

# 711
  • Пловдив
Аз пекох тиквичка 240г сурова, риба 100 печена, че е паламуд и мазна и 80г нахут. Това за 4 блока утре за обяд.
Закуска не съм мислила...имам котидж, хляб и шунка освен.
Нещо нямам ич желаниЙ Confused

# 712
Мисти, що не изчакаш да ти дойде музата? Grinning
Когато има мерак, нещата се случват много по-лесно.

# 713
  • Пловдив
Чакам, ама на...не идва.

# 714
Здравейте, вчера беше на бебето погачата, та някак си не успях да съм в зоната, но от днес се връщам в редиците. Довечера ще се отчитам.

# 715
Преди малко, докато приготвях кутиите за утре, се замислих защо този път режимът ми се струва твърде "лесен". Не, не че преди страшно ме затормозяваше, тогава го спазвах и сама, но се храних еднообразно и не ми пукаше дали е особено вкусно. И понеже стигнах до някои "изводи", реших да ги споделя преди да заспя Grinning
Много от нещата, които имам/използвам сега, тогава ги нямах или защото не ми се купуваха, или защото ги смятах за излишни. Това, например, са блендер, гофретник, сух протеин, еритритол, хуск и др. В момента страшно ми помагат всекидневно. Но по-важното е участието на мъжкото тяло, май. Когато не си сам, се стараеш да разнообразяваш, да е вкусно. А и има кой да ти направи яденето докато ти си навън, в банята или правиш нещо друго.
Хващайте другарчето и започвайте!
П.с. гърба ми все още не се обажда. Въпреки че по традиция петък и събота вечер винаги съм маалко извън Зоната.

# 716
  • Пловдив
Ми не знам...на мен повечето такива продукти ми се струват излишни и скъпи. И това, че са много компонентите също ме затормозява...т.е не обичам сложнотиите.

# 717
Вчера со направих разкошна салата, но не мо стигна, 30 те грама макарони бяха ок, но 80-100 г скариди за протеини ми дойде много малко. Може би защото не бях закусвала, покрай децата и тичането до поликлиника и градина. Беше страхотна и днес мисля да со направя същата

# 718
Мисти, наистина са скъпички, но се използват толкова дълго време, че не намираш особена разлика в бюджета. Седмичните ми пазари определено в момента струват доста по-малко, а и храната, която почти вече не изхвърлям, също е от значение.
Гофретникът ми е от кауфланд, по принцип го взех за детето, но в момента интензивно го използваме и за нас, не повече от 40лв струваше. Блендерът ми е по-скъп, но виждам, че масово са доволни от такива за по 50лв.

# 719
  • Пловдив
Аз нямам фрайър само.
Дай лесна рецепта за гофрети де Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт