ЗОНАТА и ние - тема 16

• 44 765
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Мисти, по таблица пил.дроб е 28г-червен, предполагам и воденичките толкова. Балансирай с лук някакви блокове и вино другите Grinning

# 556
  • Пловдив
Мисти, по таблица пил.дроб е 28г-червен, предполагам и воденичките толкова. Балансирай с лук някакви блокове и вино другите Grinning
вино по обяд-не, ама имам печени тиквички и чушки сиврия, мисля ще стане...само да видя мога ли да сметна Blush

# 557
Мисти ,Зоната не работи така.Не може да влачиш закуската часове наред.Изяждаш я до час след ставане.
Баницата изглежда чудесно.Поздравления!
Аз се храня на 80% в Зоната тия дни, но от понеделник смятам да съм стриктна, още повече, че в темата виждам доста интересни рецепти.

# 558
  • Пловдив
Да, ама не мога да изпия такова количество смути на екс Simple Smile

# 559
Ааа, аз не разбрах, че за обяд стана въпрос.

# 560
Сутринта закусих Гюзлеми по рецепта на Катина. Станаха наистина много вкусни. Прилагам рецептата
Скрит текст:

Обяд: Печено пиле с картофи и няколко резена домат от туршия. Сготвих за цялото семейство съответно мерих по таблицата  след приготвянето. Мазнините са от маслото, с което готвих
Скрит текст:

# 561
  • на последния етаж
Някой запознат ли е с последните проучвания на Бари Сиърс? Май вече се отрича последният блок преди лягане? В такъв случай може би ще увелича следобедното хранене с 1 блок. Thinking

# 562
Според новото му проучване са 3 хранения по 4 блока

# 563
Така, както казва umi zoomi е, но мисля, че много хора, които до него момент бяха доволни от първия метод, изпращаха въпроси защо/как го отрича, след като действа наистина.
И струва ми се, бяха заключили, че това е просто още един вариант на приемането на блоковете. Много хора останаха по стария метод, други опитаха и одобриха новия.
Просто е важно да приеемаш балансирана храна преди да огладнееш, а?

# 564
  • Сливен
Мацки,пуснах в калкулатора един пакет със замразени зеленчуци 1кг и получих това

Как да сметна в 1 блок колко грама са?
16.7÷1.5=11 така ли е?

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 18:01 от oesi

# 565
Оеси, пакетът вероятно е с масло и не е подходящ за Зоната. Ако тръгнеш да го приемаш като въглехидрат, ще приемеш множество блокове мазнини. За 1бм е 9г, за 1бв е 209г, с всеки 209г за въглехидрат, ще приемаш 23бм и то наситени, предполагам.
Редактирам, за да се похваля с попаденията си от кварталния магазин. За под 3лв всяко. В нахутеното не трябва да се пропускат и мазнините, макар и от "добрите". С 1бв ще се приема и 0.7бм. В скрит текст ще прикача снимки, или поне ще опитам Grinning
Скрит текст:

# 566
  • Пловдив
А замразените зеленчуци от Лидл, които са.микс броколи, морков, карфиол? Напр.на някаква запеканка да ги направя ли...мисля за кутийки за работа др.седмица.

# 567
Мисти, не виждам как би могла да ползваш повече от 1бв на хранене, обикновено излизат голямо количество за блок.

# 568
  • Пловдив
Мисти, не виждам как би могла да ползваш повече от 1бв на хранене, обикновено излизат голямо количество за блок.
а я какво да ги вложа? Вие не ползвате ли такива?

# 569
Аз ползвам микса карфиол,броколи и моркови,на запеканка с пресни картофи и кашкавал си ги правя.Задушавам и само микса в кукъра с малко масло,ползвам ги за гарнитура.По спомен 250 гр беше блок въглехидрат от лидълските.
Иначе ползвам и не миксове-замразен грах,царевица,само брюкселско зеле.Къде с ориз,къде добавка към друга салата,вариантите са много според вкуса.

Общи условия

Активация на акаунт