Февруарчета 2024 -Тема 13

• 36 943
  • 407
  •   1
Отговори
# 165
Включвам се да се похваля бебе Даяна се появи на бял свят 2480 гр 48 см. ( повече от колкото очаквахме )

# 166
Добре дошла на Даяна! Gift Heart

Надявам се всичко е минало по план и сте добре и двете! Бързо възстановяване! Flowers Cherry Blossom

# 167
Честито за новите бебчовци! И мамите бързо да се възстановяват! Heart

# 168
Честито на новородените бебчета! Heart
Бързо възстановяване на мамите GrinningHeart Eyes

# 169
Едно от любимите ми имена. Добре дошла и на малка Даянка Heart

# 170
  • София
Колко много бебенца ❤️ Да са здрави и благословени 🥰 На мамите бързо възстановяване  ☺️

# 171
И аз се разписвам от днес, идвам от мартенската група.Момченце Виктор 3190гр. , 51см.Планово секцио с гел Hyalobarrier,ако имате въпроси съм на линия за напред.Все още всичко е прясно,но до няколко дни ще съм по в час с нещата.😁

# 172
Честит да е Виктор 💙
Бързо възстановяване 😊

И аз се разписвам от днес, идвам от мартенската група.Момченце Виктор 3190гр. , 51см.Планово секцио с гел Hyalobarrier,ако имате въпроси съм на линия за напред.Все още всичко е прясно,но до няколко дни ще съм по в час с нещата.😁

# 173
  • София
Здрав, честит и безгрижен да расте адашът!!! Да папка и да спинка спокойно!

# 174
Момичета помагайте ! Със страшно главоболие съм от вчера пих парацетамол не помага .. Какво друго мога да пия докато кърмя?

# 175
Първо открий причината - високо/ниско кръвно, преумора, мигрена...така ще знаеш как да действаш с бабини илачи. Слагай компреси студени и куулпач от аптеката. За ниско - солен айран и чай корен джинджифил, кафе, кока-кола, шоколад

# 176
  • София
Честито на бебоците. Мен ще ме задържат, че имам възпаление и дигам температура... Бебето е Супер, но на мен ми е тежко доста... добре че е тя да ми дава сила. Падането на имунитета след 5-6 дена раждане си каза думата.

# 177
  • София
Честити да са всички новодошли в темата бебоци! Здрави, силни, щастливи и винаги усмихнати! И много спокойни 😂 Бързо възстановяване на мамите!

# 178
Добро утро ☺
Към мамите родили секцио как сте,как върви възстановяването?
Кърмите ли и на кой ден започнахте?

# 179
Привет!
Аз съм 6ти ден след секцио,единствено като ставам много ми опъва и ми пари,иначе останалите неща си ги върша просто по-бавно...кърмим се уж,но давам понякога ам,просто защото адски боли и смятам скоро време да използвам кремчетата или с помпа тъкмо да съм сигурна за мл(знам ,че е лигаво и звучи тъпо но поне ще опитам да си приема кърмата)
Добро утро ☺
Към мамите родили секцио как сте,как върви възстановяването?
Кърмите ли и на кой ден започнахте?

Общи условия

Активация на акаунт